otrdiena, 2016. gada 6. decembris

MAZĀS ASTROZIŅAS - 05.12.-11.12.


Lielie astro notikumi šajā nedēļā ir atstāti uz trešdienu un nedēļas nogali. Mēnestiņš visu nedēļu būs augošs un mudinās mūs būt aktīviem un kreatīviem. Otrdien un trešdien labas dienas, kad meklēt visa veida izlīgumus un attiecību dziedināšanas. Lielisks laiks, lai socializētos un meklētu jaunus draugus.

Trešdien mīlas dieviete Venēra maina zīmes un dodas uz futūristiskajiem Ūdensvīriem, kuru zīmē tagad būs abi Kosmosa mīlnieki: Marss un Venēra. Izcils laiks aplikāciju romāniem. Tindri-grindri tagad kūpēs, bet tas labi. Par kompāniju, ar ko sagaidīt svētku sezonu, jādomā jau laicīgi. Aplam jauki ir tad, ja jums ir kāds cilvēks, par kuru domāt un viņai /-am gatavot dāvanas. No trešdienas sākas tiešām lielisks laiks, lai kādu atrastu internetā.

Brīvdienas košas! Naktī no piektdienas uz sestdienu sarunā vienosies pats dievu dievs Jupiters un mīlas dieviete Venēra. Ņemiet aplikācijas līdz un dodieties uz klubiem. Sanāk dubulta meklēšanās. Ja meklēties jums jau kkādu iemeslu pēc nevajag, teiksim, mīlas materiāls jūs jau sašņorējis un apgredzenojis, tad izmantojiet vīkendu biznesam vai būvniecībai - ļoti sakarīgs laiks, lai visu kārtotu, būvētu un strukturētu. Ļoti moderna un sakarīga nedēļa. Veiksmi tajā un turpmāk!
Andis
andisgeste@gmail.com