trešdiena, 2016. gada 3. februāris

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Lēciens ir pabeigts

http://www.sanatkumara.lv/index.php/11-dazadi/743-nina-terehova-un-sergejs-bubliks-leciens-ir-pabeigts

Ņina Terehova un Sergejs Bubļiks - Lēciens ir pabeigts

PĀREJAS DIENASGRĀMATA

Lēciens ir pabeigts

Kāpēc mēs tā arī tomēr nenonācām Vienotībā?
16 02 01 01
2016. g. janvāris
Ir pagājuši trīs gadi pēc sakrālā datuma 12.12.22. Visus šos gadus mēs turpinājām sekot cilvēces apziņas vibrāciju līmenim (AVL). (Tālāk mēs atsauksimies uz rakstu “Cilvēces pāriešana un nākamo oktāvu”, http://www.so-tvorenie-spb.ru/articles_sub1.html)
Tagad jau var teikt, ka šajā laikā ir noticis LĒCIENS cilvēku kolektīvajā apziņā. Un mums ir izdevies noiet... Bet kurp noiet – mēģināsim noskaidrot.
Kāpēc mēs tā arī nenonācām Vienotībā?
Atgriežamies pie Drunvalo Melhisedeka tabulas, pēc kuras mēs šajos gados orientējāmies. Atgādinu, ka frekvences tabulas pirmajās septiņās rindās atbilst cilvēces AVL (tūkstošos vienību pēc Dāvida Houkinsa (David Hawkins) skalas).
Čakra
Nots
Frekvence (Hz)
muladhāra
do
32.7
65.4
130.8
261.6
523.2
svādhisthāna
re
36.7
73.4
146.8
293.0
587.2
manipūra
Mi
41.2
82.4
164.8
329.6
659.2
anahata
Fa
43.65
87.3
174.6
349.2
698.4
višudha
Sol
49.0
98.0
196.0
392.0
784.0
adžna
La
55.0
110.0
220.0
440.0
880.0
sahasrāra
Si
61.74
123.48
246.95
493.9
987.8
OKTĀVA
1
2
3
4
5
Šūmaņa pamata frekvence
7.8
14.52
20
26
32
 1. tabula. Frekvenču sadalījums pa oktāvām (autors D. Melhisedeks)

Bobs Frisels, labi pazīstams ar D. Melhisedeku, savā grāmatā “MĒS ESAM GARĪGAS BŪTNES, KURAS PĀRDZĪVO CILVĒKA DZĪVES PIEREDZI”[1] raksta:
“Kad nogrima Atlantīda, mūsu planētas un viņas iemītnieku telpas līmenis no ceturtās dimensijas augsto virstoņu līmeņa, kur cilvēku dzimta bija apveltīta ar Vienotības Apziņu, nolaidās pie trešās dimensijas... (1. oktāvā 1. tabulā).
Uzmanību! “Dimensiju telpas līmenis” un “apziņas līmenis” – tie ir dažādi jēdzieni! Katrā apziņas līmenī ir daudz dimensiju telpas līmeņu.
Taču, neskatoties uz krišanu telpas līmenī, šis notikums bija planetārās apziņas pakāpjveidīgās evolūcijas nepieciešams solis. Un, lūk, kāpēc.
Eksistē pieci apziņas līmeņi (5 oktāvas 1. tabulā), kuri ir saistīti ar dzīvību. Šiem līmeņiem nav nekā kopīga ar oktāvas 144 dimensijām un virstoņiem: piemēram, var uzturēties ceturtās dimensijas augstākajos virstoņos un tai pašā laikā atrasties pirmajā apziņas līmenī. Tieši tā bija ar Atlantīdas un Lemūrijas iedzīvotājiem.
Pirmais, trešais un piektais līmenis paredz Esamības Vienotības apzinātības dažādas pakāpes un kopumā atrodas harmonijā ar viņu, kamēr otrais un ceturtais ir “disharmoniski”. Otrajā un ceturtajā līmenī nav Vienotības apziņas, kā sekas: eksistēšana tajos pildās ar dažādiem konfliktiem un citām disharmoniskām, nesaskanīgām parādībām. Taču gan otrais, gan ceturtais līmenis – ir neizbēgami etapi pāriešanā no pirmā līmeņa uz trešo un no trešā uz piekto.
Runājot citiem vārdiem, evolūcijas terminos pirmais līmenis atbilst primitīvākam, nekā mūsējais, apziņas režīmam – neskatoties uz to, ka šajā līmenī Atlantijas pasaule piederēja ceturtajai dimensijai.”
Bobs Frisels raksta, ka “Trešajā līmenī mēs iemantosim Vienotības Apziņu augstākā, attīstītākā formā.”

Stop! Tagad apstāsimies un tiksim skaidrībā – bet kur tad ir šī ilggaidītā VIENOTĪBA? Kāpēc mēs viņu neredzam?
Diemžēl ilggaidītais mērķis atkal ir atvirzījies, bet vainīgs pie tā ir mūsu apziņas lēciens.
Astruss visu laiku saka: “Lēciens, lēciens, lēciens”... (Astruss – tā ir Garīga Būtība, kura izgāja uz kontaktu ar zinātniekiem un rakstniekiem V.J. un T.S. Tihoplaviem, caur Pītera ekstrasensu Kretovu J.V. http://www.tihoplav.ru/interes10.html)

Izanalizējuši cilvēces AVL uz pašreizējo brīdi un salīdzinājuši to ar 1. tabulu, mēs SKAIDRI REDZAM, ka mēs ļoti ātri esam pārlēkuši otrajai un trešajai oktāvai!

Ko tas nozīmē?
Cilvēces apziņas vibrācijas pēc Atlantīdas nogremdēšanas (ilgus 13 tūkstoš gadus) atradās 1. oktāvas frekvenču līmenī. (Atgādinu, ka šī robeža ar mirušo pasauli (61 tūkst.) tika pārvarēta 2012. g. decembrī.)
Pašlaik (2016. g. janvāris) cilvēku kolektīvās apziņas vibrāciju līmenis atbilst ceturtās oktāvas sākumam – 2 milj. 700 tūkst. pēc Dāvida Houkinsa skalas. (Sk. 1. tabulu)
Otro un trešo oktāvu cilvēce pārvarēja tikai 3 gados (2012.-2015. g. ieskaitot). Citādi kā par LĒCIENU to arī nenosauksi!
Lūk, kāpēc mēs nekādi nepienākam pie ilggaidītās Vienotības!
Mēs uzreiz atkal nonācām disharmonējošā līmenī! Un līdz Vienotībai mums vēl nāksies celt apziņas līmeni kā minimums 2 reizes. Un jau uz piektā apziņas līmeņa platformas, VIENOTĪBAS apziņā, mēs sāksim rāpties pa telpas virstoņiem, un sāksies Zelta laikmets.
Astruss: Zemes virsma ir vairākas reizes lielāka, nekā mēs domājam. Viņai ir tikpat ķermeņu, cik cilvēkam. Tās ir ekoloģiskās nišas... Pašlaik jūs pārejat uz vienu no šīm nišām. Cilvēcei būs dota iespēja tikt tikai trijās. Nonākuši 8. nišā, jūs pārietu uz citu sistēmu, kurai ir sava saule... (teikts 2011. g.)

Lūk, kāpēc pašlaik ir milzums daudz lokālu konfliktu uz planētas – mēs esam sākumā oktāvai, kura atvērs VISUS “augoņus”, bet cilvēces izmainītā apziņa spēs SAPRAST un PIEŅEMT AR SIRDI un visām savām JŪTĀM šo VIENOTĪBU. ESAMĪBAS VIENOTĪBU.
Tieši tādēļ mūs tagad “samaisa”. Kad par jūsu reālu kaimiņu kļūs citas nacionalitātes cilvēks, un jūs ieraudzīsiet viņa smaidu un gatavību dzīvot, netraucējot viens otram, bet palīdzot, lūk, tad jūs “līdz kaula smadzenēm” sajutīsiet VIENOTĪBU.
Taču migrācijas vilnis pacēlās ne tikai militāru konfliktu dēļ. Magnētiskais lauks „velk” jau daudzus gadus, magnētiskie poli ir nobīdījušies, un aiz tiem ir spiesti virzīties cilvēki. Pret to vajadzētu attiekties kā pret nepieciešamu neizbēgamību. Vienkārši saprast, ka tam ir jānotiek un ka tas notiks. Un pa lielam tas rezultātā būs harmoniski visiem – gan planētai, gan cilvēkiem. Lūk, arī viss.

Bet, ja runā par katra konkrēta cilvēka vibrāciju līmeni, tad diapazons pašlaik ir neticami plašs! Vēl vairāk, pēc noteikta skaitļa vairs nav jēgas to mērīt, jo tur ir bezgalība…

Astruss: „Tas, kas var notikt ar fizisko ķermeni – tā nav pāriešana, bet LĒCIENS. Pēc lēciena būs 200 gadu pārejas periods. Lēciens būs ātrs, bet izvēršanās izstiepsies uz 200 gadiem. Un šajā laikā cilvēki dzīvos līdz 176 gadiem. Un jau pēc 5 gadiem sāks augt šis dzīves ilgums (tika teikts 2011. g.)…

Mēs domājam, ka uz Zemes paliks visi trīs apziņas kristāliskie režģi – Austrālijas aborigēnu, mūsu pašreizējais un Kristus apziņas Režģis. Izvēlieties, kurš jums piestāv!
Pašreizējā momentā konkrēti katra cilvēka apziņas vibrāciju līmenis ir atkarīgs ne tikai no paša cilvēka pūliņiem, kā tas bija otrajā oktāvā. Tur bija prasīts izdarīt izvēli. Bet tagad, kad jūs izvēli esat izdarījuši, jo vēl arvien atrodaties fiziskajā ķermenī, jūs esat iekļauti vispārīgajā izmaiņu mehānismā. Izmaiņu grandiozitāti neviens nezina! Tāpēc mēs varam tikai novērot, sekot tām un NETRAUCĒT notikt visam, kam ir jānotiek.
Mēs pašlaik esam Bali. Dzīvojam nelielā, ļoti smaidīgas saimnieces Njomanas gesthausā (viesu namā), ar visu viņas lielo ģimeni. Šeit vairums ir krievu, ir francūži, austrālieši, čehi, ukraiņi. Es pievērsu uzmanību, ka dzīvot sānu pie sāna ir ļoti komfortabli, neskatoties uz kopīgu virtuvi un kopīgu ledusskapi! Visiem ir savs dzīves ritms – ir cīruļi un pūces, ir tie, kuri strādā un kuri atpūšas. Neviens nevienam netraucē, visi ir draudzīgi un nemanāmi steidzas pa savām darīšanām, un pat nesaskrienas šajā nelielajā telpā! Mēs esam pabijuši daudzās valstīs, un pēdējā laikā esam pamanījuši, ka cilvēku telepātiskās spējas ir stipri augušas. Valodas barjeras praktiski vairs nav.

Lai būtu par ko padomāt, pasekot savai paša transformācijai, rakstu beidzam, vēršoties pie Boba Frisela.
„Šo trīs (piecu) līmeņu būtnes atšķiras ar garumu, hromosomu skaitu, no kurām sastāv viņu šūnu ģenētiskais materiāls, un atmiņas formu, tas ir, kā viņas uztver pagātni.
Apziņas forma, pieejama pirmajā līmenī, saucas „sapņojuma laika atmiņa”. Mūsdienās Austrālijas aborigēniem, tā arī nepārgājušiem no pirmā līmeņa uz otro (iespējams tāpēc, ka viņiem nebija rakstības), ir pazīstams stāvoklis, kuru viņi sauc „alčera”, kas arī nozīmē „sapņojuma laiks”. No viņu skatupunkta tas ir īstenības pamats. Kopumā, pateicoties „sapņojuma laika atmiņai”, cilvēks spēj visu, kas noticis pagātnē, reproducēt hologrāfiski. Piemēram, ja vakar bija cilts sapulce, tad aborigēns, kurš tajā piedalījās, spēj hologrāfiski reproducēt šo ainu, ieskaitot visu, kas tur tika runāts un darīts, – tas precīzi ir līdzīgs „hologrāfiskajam klājam” seriālā „Zvaigžņu ceļš” („Звездный путь”). Un, ja kāds cits ieies šajā ainā, viņš spēs pārdzīvot katru tās mirkli.
Trešajā apziņas līmenī (un to mēs pārlēcām!) mums parādīsies tā sauktā „reālā laika atmiņa”. Pateicoties viņai, viss, ko uzskati par reālu, uzreiz parādās: īstenība ir domu un jūtu momentānas sekas jeb rezultāts. Pietiek tikai par kaut ko padomāt, un – voilà! – tas parādās tavā priekšā kā pilnīgi reāls priekšmets. Atcerēsies vakardienas sapulci – un vienkārši pārnesīsies uz turieni, bet tā vairs nebūs hologrāfiska kopija. Pagātne, tagadne un nākotne ir pieejama, – viss ir pieejams momentāni, tāpēc ka tas viss zināmā mērā notiek vienlaicīgi. Laiks nepavisam nav taisna līnija, kā šķiet otrajā līmenī, viņš drīzāk ir līdzīgs sfērai. Tādejādi, šī pieejas forma pagātnei ir daļa no apziņas līmeņa, kurš ir augstāks, salīdzinot ar „sapņojuma laiku”.
Otrajā apziņas līmenī mums vienkārši nākas paļauties uz savām diezgan vājajām personiskajām atmiņām un dažādiem tehniskiem līdzekļiem, izdomātiem, lai nostiprinātu atmiņu. Pēc būtības tieši rakstības izgudrošana kļuva par izšķirošo soli pāriešanā no pirmā līmeņa uz otro, no „sapņojuma laika atmiņas” uz draņķīgo pašreizējo apziņas līmeņa atmiņu. Ir acīmredzams, ka „sapņojuma laika” pēdas ir saglabājušās arī mūsu laikmetā. Ēģiptes civilizācijas pirmajos gadsimtos apmēram pirms 5000 gadiem Augšupceltais Meistars, kuru Ēģiptē pazina kā dievu Totu, ieviesa rakstību tieši ar mērķi, lai reizi par visām reizēm cilvēku dzimtu izvestu no „sapņojuma laika”.

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. e-pasts: NTerehova@mail.ru This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).
16 02 01 02

Pievienots 01.02.2016
Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. Bob Frissell. “You are a Spiritual Being Having a Human Experience” / Боб Фрисселл. “МЫ ДУХОВНЫЕ СУЩЕСТВА, ПЕРЕЖИВАЮЩИЕ ОПЫТ ЧЕЛОВЕЧЕСКОЙ ЖИЗНИ” (Tulk. piezīme)