pirmdiena, 2016. gada 29. februāris

MAZĀS ASTROZIŅAS 29.02.-06.03.

MAZĀS ASTROZIŅAS
29.02.-06.03.


Laipni lūgti 29. februārī! Šī ir pēdējā nosacīti mierīgā nedēļa pirms lielajiem notikumiem.

Ir debesjumā tāda pilsone Venēra. Viņa atbild par mīlu, naudu, sievišķību, intuīciju un mūsu vērtībām. Smuka, intelekta nenomocīta, bik kāra uz bližģīšiem, šajā nedēļā viņa raudzīsies nākotnē. Arī mums ir jāraugās nākotnē. Ko mēs savās dzīvēs gribam aptuveni 2-3 gadus uz priekšu.

Nedēļas vidū intuīcija visiem cilvēkiem taps ļoti spēcīga. Te ir svarīgi atšķirt intuīciju no ilgām un cerībām. Intuīcija pamatu pamatos attiecas uz labo. Ja koncentrēsimies uz labo, tad nākotnes vīzijas mums parādīsies gaišas. Tālākais jau būs tikai sekot gaišajam.

Nedēļas nogale būs seksīga. Seksa dievs Marss vēl noiet pēdējos metrus seksa zīmē Skorpionos. Ir jēga bik piebremzēt ar alko lietošanu, bet meklēt citus priekus. Šī ir nedēļa pirms lielajiem marta astroloģiskajiem notikumiem, kas sāksies jaunnedēļ. Tagad ir svarīgi atrast un ieraudzīt gaišo pusi dzīvē, lai jaunnedēļas ceļavēji mūs nes uz laimīgo zemi. Gulbīti, gulbīti... Lai skaista šī mierīgā nedēļa. Svinam 29. februāri, nākamais tāds tikai pēc četriem gadiem. Priekā!

Andis Geste
andisgeste@gmail.com