trešdiena, 2016. gada 3. februāris

MAZĀS ASTROZIŃAS


Šī ir astroloģiskiem notikumiem pārbagāta nedēļa. Nedēļas varoņi būs Mēnestiņš, Venēra, Marss un Plutons. Laicīgais un mūžīgais, darbība un jēga. Vai mēs esam radīti tikai tam, lai ķertu dzīvē iespējas samaksāt rēķinus? Nebūt, nē! Ikdienas skrējienā mums ir jāatvēl vieta brīnumam, negaidītajam.
Šī nedēļa iezvana 2016. gada pārmaiņu sezonu. Turpmākie mēneši būs astroloģiski ļoti spēcīgi un interesanti. Esam gatavi satikt savu laimi un savu patieso likteni! Ja... ir drosme, pasakām ardievas rutīnai un pelēcībai un atveramies pasaulei! Esam gatavi arī sveikt mīlestību!
Šīs nedēļas spēka dienas ir trešdiena, sestdiena un svētdiena. Trešdien valdīs izteikti maskulīnas enerģijas. Visās jomās varam rīkoties aktīvi. Sestdiena ir diena, kad sagaidīt labo. Šajā dienā būtiska ir uztvere. Svētdiena ir lieliska, lai ar prieku no saviem mājokļiem un dzīves izlidinātu lieko, tad jauno nedēļu varēsim rakstīt uz tīras, baltas lapas.
Lai līksmi šonedēļ! Priecājamies par iespējām, kas traucas mūsu virzienā. Līksmojam par pārmaiņu sezonas sākumu, jo katram no mums ir ko vēlēties un uz ko tiekties, vai ne?
Andis Geste