svētdiena, 2016. gada 28. februāris

Nauda nāk!




Mūsu ķermenis pats pastāstīs par mūsu attiecībām ar naudu. Ķermenī ir četras naudas zonas. Viena saistīta ar naudas saņemšanu, otra ar to, kā tā tiek tērēta, trešā ar to, kā tā tiek krāta un ceturtā ar prasmi pārvērst naudu bagātībā.
1. Pirmā, naudas saņemšanas ZONA – KAKLS.
Novērtē sava kakla stāvokli. Vai vari brīvi, bez saspringuma un krakšķēšanas to kustināt, vai vari brīvi pagriezt galvu? Ja vari – tad tikpat viegli vari ieraudzīt dažādus naudas iegūšanas veidus.
KAKLS – tā ir iespēju un brīvās izvēlēs zona!
Brīvs, kustīgs, viegls, nenobloķēts kakls norāda uz to, ka ar izvēli viss ir kārtībā. Tu redzi daudz dažādu variantu notikumu attīstībai un nesaskati problēmas, kas varētu rasties tavas dzīves scenārija izpildē. Viegli pieņem sevi, un citus cilvēkus. Tev nav cietu un neelastīgu principu un uzstādījumu. Tu viegli ej uz kompromisiem, brīvi paud savas domas un jūtas, viegli izsaki savu personīgo viedokli. Brīvs kakls ķermenim dod dzīvīgumu un pašam cilvēkam spēju ātri reaģēt.
Cilvēki ar nobloķētu kaklu skatās tieši uz priekšu. Tas ir padotā, oficiera vai zaldāta skats.
Izanalizē savus finansiālos scenārijus.
Iespējams tu esi stūrgalvīgs un neuzticies cilvēkiem, bieži pretojies. Iespējams, pārlieku aizraujies ar vienām un tām pašām tehnoloģijām? Iespējams, tevi aizrauj viena un tā pati finansiālā shēma, kuru tu aktīvi propogandē? “Skaties tur – tikai tur!” – it kā saka tavs ķermenis.
2. Otrā ZONA, naudas sadalei – ROKAS.
Ne velti saka – nauda aiztek caur pirkstiem. Iedomājies, ka kāds tev pasniedz banknoti. Pastiep roku un paņem to. Kā tu to darīsi? Novērtē, vai rokā radās saspringuma sajūta? Ja radās, tad kurā vietā?
Plaukstā?
Tātad, tev svarīgi ir tas, kā tev dod naudu, kas to dod, ar kādiem vardiem. Tu lielu nozīmi piešķir naudas saņemšanas rituālam. Nepatiks, kā dod – un tu pat vari atteikties no nopelnītās naudas. Vai tas ir labi? Vai nav pārak daudz dažādu noteikumu un ceremonialitātes?
Apakšdelmā?
Tev ir grūti pieņemt lēmumus naudas lietas. Kā saka, ne turp, ne atpakaļ, Tev grūti ir saņemt, grūti – atdot, grūti iepirkties un ieguldīt naudu. Pirms lēmuma pieņemšanas, tu desmit reizes pardomāsi un tieši tāpēc bieži nonāksi zaudētājos. “Kas neriskē, tas nedzer šampanieti!” – šad tad iedomājies par to un nauda pati sāks plūst tavā virzienā.
Plecā?
Tev grūti ielaist naudu savā dzīvē. Pieņemt tu to vari, bet tālāk sākas dvēseles mokas. Iespējams, ka esi viens no tiem, kas uzskata, ka nauda, tas ir kas netīrs, nauda sabojā cilvēku. Zemapziņā tu no tās distancējies. Nauda vienmēr stāv uz tavas mājas sliekšņa, bet tu to iekšā neielaid. Padomā, tai var apnikt tur stāvēt un ko tad tu darīsi?
Kā tu pasniedz naudu?
Ar plašu rokas žestu pasniedz atlocītu naudas zīmi – tu esi dāsns un par sevi pārliecināts cilvēks. Turi naudas zīmi tuvu sev un gaidi, kamēr cilvēks pats pastieps pēc tās savu roku – tu neesi pārliecināts par to, ka šo naudu vajag atdot. iespējams, esi kautrīgs un ne ļoti pārliecināts par sevi un ļoti grūti šķiries no naudas.
3. Trešā ZONA, naudas uzkrāšana – VĒDERS un IEGURNIS.  
Ne velti bagātu cilvēku parasti attēlo ar lielu un resnu vēderu. Taču liels vēders vienlaicīgi liecina par to, ka cilvēkam ir daudz baiļu. Bet bailes neļauj brīvi rīkoties ar naudu. Bailes zaudēt labklājību izpaužas skopumā, bet skopums – apaļumā. tad – kā būt?
Mīksts, ne resns, bet nostiepts, akurāts vēderiņš, viegli kustināms iegurnis, gracioza gaita, kā austrumu dejotājiem, liecina par to, ka mūsu priekšā ir ar dzīvi apmierināts cilvēks, kurš prot priecāties un gūt baudu no katra mirkļa, kurš nekomplekso ne seksuālajos priekos, ne arī savas bagātības pavairošanas jautājumos
Tāpēc, ja gribi naudu, nodarbojies ar austrumu dejām.
Interesants ir fakts, ka viena no zonām, kas norāda uz nesaprātīgu krāšanu – ir bēdīgi slavenā galifē zona (uz augšstilba aizmugures). Skopiem cilvēkiem, īpaši skopiem uz citu naudu, galifē zona ir ļoti “attīstīta”. Bet tiem, kuri viegli šķiras no naudas un mierīgi to tērē arī uz citiem cilvēkiem – ar šo ķermeņa daļu viss ir kārtībā.
4. Ceturtā ZONA, bagātības pavairošana – KĀJAS.
Jo spēcīgākas kājas, jo vieglāk cilvēkam uzbūvēt savu labklājību. Māja, stabils bizness, stabili ienākumi, luksus priekšmeti. Tie visi ir bagātības un ne vairs – naudas piederumi.
Lai saglabātu un pavairotu bagātību, ir stingri jāstāv uz kājām. Ja tev ir vājas kājas, tu bieži klūpi, izmežģī potītes, tev bijuši dažādi nejauši lūzumi, tev ir vēnu varikoze vai citas kāju slimības, tas viss norada uz to, ka tev nav stabilitātes un iespējams, tu no tās baidies. Iemācies stingri stāvēt uz kājām. Izvēlies sev uzvaretāja gaitu, trenē to. Liec kāju stingri uz pilnas pēdas, trenē atsperīgumu ceļgalos, pārnesot ķermeņa svaru uz atspēriena kāju. Pārstāj staigāt uz papēžiem, kamēr neesi iemācījusies sajust pamatu zem kājām. Vasarā biežāk staigā basām kājām pa zemi. Nostiprini kājas un atgriez sev saikni ar zemi!
Avots: http://econet.ru/