svētdiena, 2016. gada 28. februāris

Tieši TAGAD izvēlos - Eņģeļi caur Ann Albers

Tieši TAGAD izvēlos
27.02.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------
Ļoti izplatīts ir uzskats, ka jūsu nākotni ietekmē jūsu pagātnes situācijas. Ja nonācāt parādos vakar, jums var šķist, ka daudz laika vajadzēs, pirms varēsiet atkal baudīt pārpilnību. Ja saslimāt pagāšnedēļ, jums var šķist, ka daudz laika vajadzēs atlabšanai. Ja jūsu sirds tika salauzta vakar, jums var šķist, ka nav nekādu cerību uz laimīgām attiecībām nākotnē.

Tas ir ļoti cilvēciski – projicēt pagātnes notikumus uz nākotni, taču Debesīs valda pavisam cita realitāte. Mēs dzīvojam mūžīgā TAGAD brīdī, un mēs zinām, ka pagātne var eksistēt vienīgi tiktāl, cik mēs to sevī paturam. Ik katru brīdi, līdz ar katru elpas vilcienu – vai varat iedomāties, dārgie – visa jūsu pastāvēšana sākas atkal no jauna. Tieši jūsu TAGADĒJAIS noskaņojums, Sirds un emocijas diktē to, ko jūs piedzīvosiet tālāk. Un jūs to vienmēr varat izmainīt ar katru jaunu elpas vilcienu.

Atvēliet sev kādu brīdi tieši tagad. Atzīstiet visu, kam esat gājuši cauri savā pagātnē. Savas sāpes, priekus, savas problēmas. Nebūt nevajag atminēties katru atgadījumu, vajag vienkārši ļaut sasummēties, kā mēdz teikt, tam visam savā apziņā. Svētījiet katru notikumu, kad to atceraties. Domājiet par tiem – kā par tādiem, kas ir ļāvuši jums noformēties – kā par vēju un lietu, kas kalnam ļāvis noformēties, bet tagad jau ir prom. Jūs esat problēmu tēsti un slīpēti, jūs esat prieka veidoti … un nu, dārgie – nekas no šiem apstākļiem TAGAD vairs nepastāv. Tas, kas paliek – tas esat JŪS – kas vēlaties būt ŠEIT un tieši TAGAD.

Ieelpojiet dziļi, un kad to dariet – atgādiniet sev, ”Tieši šinī konkrētajā brīdī es esmu nācis, lai izvēlētos – kas vēlos būt. Es esmu nācis, lai izvēlētos – uz kādām lietām fokusēties, un kādas enerģijas ienest savā realitātē. Es varu pamanīt gan saulstarus gan negaisu. Es varu saskatīt gan iespējas gan strupceļu. Es varu ieraudzīt gan sāpes gan cerību. Es varu saredzēt pārpilnību, un varu saredzēt arī trūkumu. Tā ir tikai mana izvēle.” Un tagad – saņemiet visu savu gribasspēku, un ievelciet dziļi elpu caur savu Saules pinumu, un iztēlojieties, ka jūs ieelpojat Gaismu, ieelpojat Patiesību, ieelpojat pašus dziļākos, pašus pamatīgākos un skaistākos Sevis aspektus. Pielietojiet savu gribasspēku atkal, un pajautājiet tagad savai Sirdij, ”Uz ko man tagad vajadzētu fokusēties?” Uzticieties pirmajam, kas ienāk prātā.

 Varbūt jūsu Sirds vēlas, lai jūs fokusējieties vairāk uz Sevi ar līdzcietību. Varbūt viņa vēlas, lai jūs fokusējaties uz Saules Gaismu. Varbūt viņa vēlas, lai jūs pamanāt faktu, ka jūsu degungals jūtas lieliski, kaut gan viss jūsu ķermenis cieš sāpes. Varbūt viņa vēlas, lai jūs fokusējaties uz māju, kur apmesties, par spīti finansiālām grūtībām. Ļaujiet savai Sirdij jūs vadīt. ”Mana Sirds, kam lai es tagad pievēršu uzmanību?” Jautājiet to savai Sirdij visu šo nedēļu. Pielietojiet savu gribasspēku, lai pārceltu savu uzmanību saskaņā ar savas Sirds ieteikumiem. Galu galā viņa vislabāk zina, kas jums ir nepieciešams katrā konkrētā brīdī, lai jūs nonāktu daudz labestīgākā, daudz labvēlīgākā un Mīlošākā nākotnē.