trešdiena, 2016. gada 24. februāris

Saule pāriet Zivs zvaigznājā 19.februārī


19. februāris, 2016 pl. 22:38

Saule pāriet Zivs zvaigznājā 19.februārī, uzsākot pēdējo ziemas mēnesi, kas ir pārdomu un sapņu pilns. Zivīm īpašs šis valdīšanas laiks, jo 9.martā sagaisīsim arī Saules aptumsumu un tieši Zivju zvaigznājā. Vareni.


Mums ir iespēja pieslēgties radošajiem un intuīciju izstarojošajiem kanāliem, kamēr Saule ir Zivīs. Šajā laikā sapņi var kļūt svarīgāki par realitāti un skaistāki ar. Apzināti vai ne, bet balsis no zemapziņas var izskanēt pavisam skaidri un skaļi. Dažiem var izrādīties biedējoši :)


Zivs valdīšanas laikā ir jāiemācās atpūsties. Jāiemācās saskarties ar ne-materiālo pasauli. Zivis zina, ka ne viss ir saskaitāms un izskaidrojams. Patiesībā viņām patīk neizskaidrojamas lietas. Atrodi laiku vairāk pavadīt vienatnē, lai dzirdētu sevi! Klausi savu iekšējo balsi, jo tā pateiks tev ko tu gribi paturēt, ko atmest, ko iznēsāt, ko attīstīt. Ja nepadodas meditēt, tad atrodi sevi pastaigā gar jūru. Tagad ir laiks vienkārši BŪT.


Zivju laika blakusefekti ir idealizēšana un nepareiza situācijas novērtēšana, vēlme ne tikai pastaigāt gar jūru, bet iepeldēt dziļi un pazust. Uz visiem šis neattiecas, bet pašas Zivis gan sapratīs par ko es runāju.


22.februārī sagaidīsim pilnmēnesi Zivīm pretējā zīmē – Jaunavas zvaigznājā. Ja esi dzimis/usi 21.-23.februārī, tad tava dzimšanas diena iezīmē pārmaiņu laiku. Laiks novērtēt paveikto un uzsēsties uz lielā viļņa.


28.februāri Saule satiek Neptūnu un jūras svētki var sākties. Ja tava dzimšanas diena ir 27.-29.februārī  vai 1.martā, tad jānovēl jauku šūpošanos jūras viļņos, jo iespējams, ka tev nav daudz enerģijas ikdienas pienākumu veikšanai. Tāda šūpošanās bez mērķa gan tev gan patiktu. Tikai neaizmirsti vērot apkārtni, la zini kā tikt krastā.


5.-8.marta jubilāram nepiestāv šūpošanās un neko nedarīšana. Vilnis tevi ir atnesis krastā un, uzdevumu dalītājs Saturns, prasa tieši tev darīt kaut ko lietas labā. Zivīm nepatīk disciplīna, bet tagad ir jādara. Labi, ka ir atbalstoša enerģija, kas man liek domāt, ka tiksi galā. Pacietība un darbs atmaksāsies.


9.maijs – pilns Saules aptumsums (Latvijā nav redzams)! Gluži kā liela dzimšanas dienas dāvana 8.-10.marta jubilāram. Tev jūra līdz ceļiem un viļņi tāds nieks vien ir. Saules aptumsums nāk ar jaunām idejām un jauniem iesākumiem. Tikai jāievēro piesardzība. Vēl jo vairāk, optimistiskais pārspīlētājs Jupiters no pretējā krasta, gluži vai aicina pāriet jūru sausām kājām. Nez vai tas maz ir iespējams.


Es redzēju jūriņā uz akmeņa uguntiņu:
Tur žāvēja jūras māte savu zeltu, sudrabiņu.

Ai, sapņainais Zivju laiks! Pašūpojamies!