trešdiena, 2016. gada 24. februāris

Saule Zivīs!! Ufffff, ko nu?! no 19.febr.

Saule Zivīs!! Ufffff, ko nu?!
Sākas fantastiskais Zivju valdīšanas laiks, tautā plašāk zināms kā "Zivju sviests". Daudz laimes DzD visām burvīgajām Zivīm!!

Pārējais Zodiaks šoreiz saņemas!!

Zivju enerģija būs nereāli varena šogad.

Zivīs otrreiz pēc kārtas būs Saules aptumsums (09.03.) un vienu brīdi Zivīs būs pat seši debesjuma elementi (12.03.-20.03.).



Zivju enerģija izpilda vienu lietu - viss ir savādāk nekā tas šķiet pirmajā tuvinājumā.
Cilvēks viegli var ieiet maldu labirintā.
Paradoksālā kārtā, visvairāk no tā cieš "absolūtie reālisti", kuri uzskata, ka psiholoģija, astroloģija u.c. ne-inženieriskās zinātnes ir māņi. Ak vai, jums!

Tiem, kas tic tikai tam, ko paši redz savām acīm vai var pačamdīt vai saskaitīt, ies vistrakāk. Pasaule nesastāv tikai no materiālā. Un izjokot jūs ir aplam APLAM vienkārši. Zivis ir ilūziju meistari un uz Tvaika ielu iet gan autobusi, gan tramvaji.

Zivis ir radošas!! Zivju sviests tālabadās ir Zivju sviests, lai domātu ārpus standarta kategorijām, LAI RADĪTU nebijušu skaistumu t.sk. inženier-zinātnēs.

Šī laika sapņi ir dubultā vērtīgi. Piefiksējiet tos un analizējiet. Labs laiks (izcils laiks) sevis izzināšanai: meditējiet, ejiet uz grupām, terapijās, apmeklējiet seminārus, uzsāciet Spoguļošanas apmācības ciklu utt. Un radiet, radiet, radiet!

Visām mākslas nozarēm tagad būs zaļā gaisma. Un baudiet to, ko radiet. Un atcerieties par sevi šajā laikā, tas vrb ir pats galvenais.

Sevis izzināšana ir brieduma rādītājs. Tā ir dāvana sev, jo runa ir par atbildību pret savu personīgo laimi.

Un nevainojiet citus (t.sk. valdību) savās bēdās, sevišķi Zivju valdīšanas laikā. Tas izvērtīsies par grotesku traģikomēdiju, labāk par nedienu ir pasmieties.

Zivju valdnieks ir kā tāds kubietis ar ruma pudeli pie sāniem, cigāru zobos un ģitāru rokās. Un vinām ir diezgan pofig par valdību. Viņš rada un bauda. Par to ir Zivis. Par NECEPIENU!

Lai lielisks Zivju sviests!
Andis
andisgeste@gmail.com
spogulosana@gmail.com