svētdiena, 2016. gada 28. februāris

Saule jūsu acīs - Dieva vēsts caur Gloria Wendroff

Saule jūsu acīs
12.02.2016 … Dieva vēsts caur Gloria Wendroff
http://spiritlibrary.com/heavenletters/h… 
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
---------------------------------------------
Jūs atrodaties uz jaunu atklājumu sliekšņa. Jūs atrodaties uz kraujas, lai veiktu gigantisku lēcienu augšup un uz priekšu. Jums nevajag kaut kā īpaši tiekties uz to, uz  šo lēcienu. Jums vienkārši vajag ieraudzīt to. Jums vienkārši vajag ieraudzīt savas dzīves ”zvaigžņu brīdi” savā priekšā. Tas būs satriecoši priecīgs brīdis. Un tas tuvojas.

Jūs sapratīsiet, kas ir laime. Sapratīsiet, cik laimīgs varat būt. Cik sirsnīgi spējat smieties. Sapratīsiet, ka dzīve atbalsta jūsu smieklus. Jūs pacelsieties uz jaunām virsotnēm smieklos. Jūs savienosieties ar Mani savos smieklos.

Smaguma nasta novelsies no jūsu pleciem, un jūs paliksiet viegli kā pūciņas. Jūs lidosiet laimīgi. Jūs līdzināsieties Eņģeļiem, kas ņem sevi rokās, un paceļas augšup Debesīs. Jūs zināsiet, Kas Jūs Esat.

Visa jūsu dzīve, pēc kuras ilgojāties, būs viegla kā pūciņa. Jūs vienmēr esat zinājuši, ka smagums nav jūsu īstā daļa. Jūsu Gars nekad nav gribējis palikt nomākts. Jūsu Gars ir vēlējies, lai turat galvu augšā, nevis nokārtu degunu turat kā balastu Zemes nomāktībai. Jūs, dārgie, visi esat Dieva sūtīti. Jūs, protams, atkal un atkal pacelsieties spārnos. Nav priekš jums nekādu ierobežojumu. Nav jums vairs nekas tāds jādara, kas bremzētu jūsu pacelšanos augstu pāri dualitātes pasaulei.

Notiek tas, ka jūs nometat visas savas važas. Tas nav īsti pareizi teikts, ka jūs tās nometat. Tās pašas atraisās. Tas ir tik nejēdzīgi, būt savažotiem. Tas ir bijis jūsu dzīves absurds. Važas atraisās no jūsu kājām, lai pazustu uz visiem laikiem. Tagad jūs varat paši ņemt sevi, un pacelties lidojumam. Augstāk par Zemi.

Neviens jums uz Zemes nav šīs važas uzlicis. Važas ir jūsu domas, kas kavējas jūsu baiļu un šaubu iežogojumā. Bailes un neticība sev ir gandrīz sinonīmi.  Kas jūs varēja atturēt no Patiesības – tās ir viena vai kāda cita veida bailes. Jums bija bailes nostādīt sevi muļķa lomā, kamēr īstenībā jūsu šķietamā muļķība bija iekšēja vieduma un dedzīgas iedvesmas vadīta.

Tagad jūs nešaubīsieties vairs par dzīves, savas un citu cilvēku dzīves, patieso mērķi un skaistumu. Visa jūsu dzīve vienkārši pacelsies spārnos. Jūs lidināsieties pāri laukiem. Jūs skatīsieties uz vietām, kas iepriekš bija likušas jūsu elpai aizrauties. Tagad jūs elpojat dziļi. Tagad jūs atrodaties  savos augstumos. Jūs esat pacēlušies lidojumam. Jūs šeit esat savas brīvas gribas vadīti šajā Dzīves Sammitā. Īstenībā jūs starojat līdzīgi Saulei. Jūs izstarojat katrs savu gaismu pasaulē no savas Sirds uz citu cilvēku Sirdīm.

Protams, ka jūs vēl esat uz Zemes. Taču vienlaikus jūs tagad daudz vairāk tuvinaties Debesīm, pilnībā apzinoties, ka Debesis jūs nesat Sevī, un dāvājat tās Visumam. Jūs stāvat ar abām kājām uz Zemes, un esat ar abām kājām arī Debesīs, ko nesat Sevī. Jums ir Debesu Spārni, un tas ir labi.

Jūs esat pieredzējuši Dzīves Piloti. Jūs tiecaties ar saviem spārniem pie Manis. Un paceļaties. Jūs paceļaties augstumos, jūs lidinaties pār ielejām. Te nu jūs esat. Un jūs domājāt, ka nekad neko tādu nespēsiet – tikai tādēļ, ka Saule, ko meklējat, bija jūsu pašu acīs, bet jūs to nevarējāt saredzēt.

Tagad jūs saredzat. Tagad jūs saredzat tuvu un tālu, un savienojat to visu atkal kopā. Tagad jūs Mīlat. Jūs pametat ierobežojumus. Ierobežojumi nekad nav bijuši noteicoši priekš jums.

Kas gan to būtu iedomājies – jūs lidojat tagad – jūs MĪLAT.




https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6073483