trešdiena, 2016. gada 17. februāris

Mazās astroziņas


Savādāka nedēļa šoreiz. Venēra un Saule maina zīmes, Marss sūta staru uz Ziemeļu un Dienvidu mezgliem. Svētdienā neliels festivāls uguns zīmēs.

Mīlas dieviete Venēra no Mežāžiem, kur uzvedās godīgi, dodas uz futūristiskajiem Ūdensvīriem. Tā ir augstā mode. Skatīties uz to var, staigāt tādās drēbes... hm, tikai Londonā. Pie kam.. Saule dodas uz bohēmas un radošuma zīmi Zivīm, kur martā notiks Dieva zīmes. Sākas neordinārs laiks. Nu nav vienas patiesības uz pasaules! Tagad tas būs pagalam skaidri redzams. Gatavojamies augstās modes sezonai.

Marss šonedēļ mūs mudinās lietas darīt. Ja ir jāuzsāk kkas jauns, tad apskatieties savu vēsturi - vai, gadījumā, tur nav kkas aplam līdzīgs. Šonedēļ ir visas iespējas parakt nākotnes tuneli tālāk un plašāk. Veiksies.

Nedēļa noslēgsies ar nelielu festivālu uguns zīmēs: Strēkniekos, Aunos un Lauvās. Tā autori būs varenie Urāns, Saturns un mazie - Mēnestiņš un sliktā Lilita. Kā jau teicu, nav vienas taisnības un paralēli bohēmai sāksies arī brīnumu sezona. Piesprādzējamies, pilsoņi. Ceļamies spārnos!

Andis Geste
andisgeste@gmail.com

https://www.facebook.com/PozitivaisPortals/