otrdiena, 2016. gada 2. februāris

Katrā konkrētā brīdī vadīti … - Eņģeļi caur Ann Albers

Katrā konkrētā brīdī vadīti …
Saturday, January 30, 2016
30.01.2016 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Jūs vienmēr tiekat sargāti, Mīlēti, un visu laiku tiekat vadīti dzīvot lielākā Mīlestībā. Jūsu Vadība nekad nevērsīsies pie jums ar labi izstrādātu un detalizētu rīcības plānu. Jums var tikt piedāvāts jūsu nākamo veikumu pārskats, un pat mājieni – kā tas nākotnē varētu izvērsties, taču atbilde uz jautājumu, ”ko tagad darīt?”, pienāks tikai katrā konkrētā brīdī.

Tā piemēram, jums var rasties sajūta, ka ”derētu pārcelties, vajadzētu uzsākt jaunu biznesu, vai varbūt satikt kādu cilvēku.” Jums var parādīties vispārēja nojausma par to, uz kuru pusi vajadzētu doties, un kāda mājvieta jums patiktu. Jums var rasties idejas par jauno darbības veidu, vai par jaunajām attiecībām, ko vēlaties izveidot. Jūs varat pat saņemt skaidrus redzējumus vai sajūtas par šīm lietām. Jūsu cilvēciskajos priekšstatos tas būtu kā ”priekšskatījums” – iespēja palūkoties uz iespējamo nākotni, un pateikt, ”Jā, Mīļai Dievs! Tas ir tas, ko biju vēlējies izveidot,” vai varbūt, ”Gribētos vēl dažas lietas pamainīt, pirms eju pa šo ceļu.”

Šīs idejas, redzējumi un nojausmas – tie ir jūsu nākotnes plāni. Aptaustiet tos. Pamainiet tajos kaut ko, ja vēlaties. Dodiet tiem tādu izskatu, kāds jums patiktu, un tad – pārvaldiet savu radīto, dārgie … jo kad jūs patiešām būsiet gatavi pārvaldīt to, ko veidojat – nāks arī atbalsts un norādes.

Zinām, ka daudzi no jums teiks, ”Bet ja nu es nezinu – KO tieši vēlos?” Nu … zināmā mērā, dārgie, jūs vienmēr zināt, ko vēlaties! Jūs zināt – kā jūs gribētu justies. Par piemēru, jūs varbūt zināt vienīgi to, ka vēlaties dzīvot tādā vietā, kas būtu mazpilsēta, taču atrastos lielpilsētas tuvumā. Vai varbūt jūs vēlētos dzīvot laukos, vai pašā pilsētas centrā. Jūs varat zināt tikai to, ka vēlaties dzīvot sev tīkamā un pieejamā vietā, ar labiem kaimiņiem, vai arī pavisam bez tiem. Uzrakstiet to, ko jūs NOTEIKTI vēlētos. Pierakstiet savas sajūtas šinī sakarībā. Rakstiet par visu to, kas jums ir skaidrs. Un tad – ķerieties klāt. Daži no jums zina bez šaubīšanās – kādas attiecības un kādu biznesu vēlētos, citi zina vien tikai to, ka gribētu būt laimīgi! Vienalga, vai vēlaties satikt savas dzīves Lielo Mīlestību, vai izveidot biznesu, kas spētu segt jūsu rēķinus un dot gandarījumu jūsu Sirdij. Ķerieties klāt. Detaļām nav nozīmes. Nozīme ir vienīgi tam, ka jūs PAŠI piešķirat nozīmi tam, kas PRIEKŠ JUMS  patiešām ir nozīmīgs!

Un tad, dārgie – uzticieties sev ik brīdi. Uzticieties, kad nonākat pie slēdziena, ka vajag kaut ko noteiktu izdarīt, lai paspertu soli uz priekšu savā ceļā. Uzticieties, kad citreiz jūs pārņem sajūta, ka noteikti nevēlaties kaut ko darīt … arī tā ir Vadība … šā brīža vadība … ceļā uz Lielākas Mīlestības mērķi, ko paši esat izvēlējušies.

Īstenībā – neatkarīgi no tā, ko esat izvēlējušies – jūs visi tiecaties uzradīt Mīlošāku realitāti. Jūs vienkārši izvēlaties izpaust un piedzīvot to katrs savādāk. Tad pārstājiet beidzot censties atrast savu ”īsto ceļu”, noskaidrot savu ”mērķi”, piedzīvot savu ”ideālo dzīvi”, bet vienkārši – ielūkojieties savā Sirdī, un sameklējiet tur to, kas jums patreiz ir vissvarīgākais šeit, un tieši tagad. Un tad – sekojiet šai Iekšējai Balsij.

Ja patlaban jūsu Sirds vēlas atrast kādu brīdi atpūtai – sekojiet šim aicinājumam, un palūdziet, ”dārgie Eņģeļi, palīdziet man atrast laiku nelielai atpūtai!” Ja jums kārojas patlaban iemalkot tasi kafijas – sekojiet tam, un palūdziet, ”dārgie Eņģeļi, man gribētos tasi kafijas …” Jūs varat aiziet uz virtuvi, un paši pagatavot to; jūs varat negaidot atrast kafijas automātu veikalā; kāds kolēģis uz ielas var negaidot jūs pacienāt ar kafiju. Pavērojiet – kad un kādā veidā jūsu Sirds izpaustās vēlmes piepildās! Pavērojiet – kā jums liek justies jūsu radītais.

Ja jūs vēlaties, lai visa jūsu dzīve izmainās tā, ka jūs topat daudz laimīgāki – sekojiet šim aicinājumam. ”Dārgais Dievs, dārgie Eņģeļi, parādiet man – kā lai izmainu savu dzīvi, ka varu būt patiesi laimīgs.” Speriet katrreiz vienu soli, kad sajūtat aicinājumu. Itin visās lietās – lielajās un arī mazajās – kad vēlme ir jūsu Sirdī radusies – izpaudiet to, un tad pārvaldiet to, sperot soli pa solim, kad sajūtat aicinājumu. Ejiet droši uz priekšu. Bet ja jūs pārdomāsiet, un izmainīsiet savu vēlmi – arī mēs izmainīsim kopā ar jums!

Mēs Mīlam jūs, dārgie. Jūs esat Eņģeļiem līdzvērtīgi. Mēs visi esam no vienas Mīlestības dzimuši. Jūs atrodaties šeit uz Zemes, lai saprastu, ka esat tās pašas Mīlestības radīti. Jūs radat lietas, veidojat situācijas, veidojat attiecības un piedzīvojumus – visu tikai vienam mērķim – lai izpētītu savas attiecības ar šo Mīlestību. Formai nav nozīmes … MĪLESTĪBAI ir nozīme. Un mums patīk visiem iespējamiem līdzekļiem palīdzēt jums izpētīt šo Mīlestību, un Vadīt jūs pie viņas … allaž tādā formā, kādu jūs paši izvēlaties!


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=6051079