trešdiena, 2015. gada 4. novembris

Kopdarbs. Darbs kopuma labā.

Kopdarbs. Darbs kopuma labā.
Mūs visus virza kāda kopīga vēlme- dzīvot labāku dzīvi, bet realitāte ir gluži pretēja. Ik dienu dzirdam par vardarbībām ģimenēs un sabiedrībā, par briesmīgiem noziegumiem. Un tas viss šķietami vairojas un rezultātā manifestējas kā dabas katastrofas, ko patiesībā izraisījis cilvēks. Mēs visi gribētu mainīt šo situāciju, bet pagaidām nekas nenotiek. Dažkārt cilvēki sapulcējas un kopā rada kādu vienotu mērķi un spēcina to, līdz mērķis sasniegts, bet dažkārt tas neizdodas un viss izzūd vēl pirms mērķis ir sasniegts.
Šrī Kalki AmmaBagavāns:
“Kā jau pareizi minējāt, lai atrisinātu radušās problēmas un vairotu mieru cilvēkos, mums kopā ir jāmeditē vai arī jālūdz. Bet te problēma ir kopā sanākšanā un apvienotā kopdarbā. Palikt kopā un būt vienam ar otru. Šo problēmu var pārvarēt, ja praktizē mākslu redzēt sevi citos un citus sevī. Praktizējot šo mākslu, redzēsiet, ka kļūst vieglāk un vieglāk sanākt kopā, tāpat arī kopā meditēt, kopā lūgt, un pavisam, pavisam drīz redzēsiet arī rezultātus.
Esot kopā un redzot rezultātus, jūs iedvesmosities tam, lai sanāktu kopā vēl biežāk un risinātu vēl citas problēmas. To nav ļoti grūti sasniegt, jo dažas grupas jau to ir sasniegušas. Pielieciet mazliet pūles un redzēsiet, ka tas notiek.”
Vienotības universitāte