trešdiena, 2015. gada 25. novembris

Dienas horoskops 2015 gada 25. novembris (Vēdiskais)

Dienas horoskops 2015 gada 25. novembris
Īpašas norādes:
Maz bija tas prieciņš ar labiem laikiem, kad atpakaļ ir "sarežģītie" - Merkūtijs ar Saturnu atrodas viena grāda robežās, kas ikdienā izpaužas ar neadekvātu reakciju komunikācijā vai ar "apmaldīsities 3 priedēs". Labākā gadījumā - atskārtīsiet savas dzimtas problēmas, kas izpaužas Jūsu dzīvē un Jums kāds eksāmens jākārto pašiem, jeb tas ko neatrisināja Jūsu vecāki - Jūs risiniet 15-20 gadus ātrāk.
Poprojām Venēra jūtas ...
vissliktāk un esot kopā ar Marsu un karmisko planēti Rahu piešķirš šim jautājumu ļoti "ekspansīvu" raksturu, tādēļ šodiena ir galējību diena - vai nu būs ĻOTI labi apziņas attīstībai vai būs ļoti sarežģīti notikumu ar ilgām sekām.
Savstarpējie attiecību aizvainojumi šodien būs kā "skalpeļa griezieni"...
Uzmanīgi lūdzu uz ūdeņiem un uz ceļeim, kam pa virsu ir ūdens...

Dienas enerģija ir labvēlīga visam kas ir saistīts ar sasvas abziņas pilnveidošanu uzklausot pašam savu un citu kritiku. Pats labākais laiks "ārstēt" sevi no kaitīgiem ieradumiem un atmes visu, kas dzīvē patiesība nav vajadzīgs. Labi nodarboties ar uguni - ēdiena gatavošanu; kamīna kurināšanu pirmo reizi; veikt ārstniecības procedūras, kas ir saistītas ar uguni - pirtis, masāžas, veikt operācijas kurās ir asins zudumi, izgriest augoņus vai atrast iekšējos iekaisumus utt. Ļoti labs laiks lai tiktu pie patiesības, pastiprinātu prāta spēju uzņemt jaunas zināšanas, veicināt zinātkāri un nezināmā izpēti, iedziļināšanās lietās ļaus izprast dziļākos lietas būtības iemeslus (vissuma pirmsākuma noslēpums). Dienas simboli ir ārsta skalpelis, kas izgriež augoni, šķēres, cirvis, žilete vai jebkāds ass instruments kā asmens vai nazis. Uguns enerģia ir virzīta uz attīrīšanos (transformāciju) tā var gan sasildīt un dot labumus, gan nepareizi izmantojot var sadedzināt un iznīcināt.
Savstarpēja komunikācija starp cilvēkiem būs "kritizējoša" un asa (kompromisus nemeklējiet) - mazā un kontrolētā devā uguns sasilda, bet nekontrolētā veidā iznīcina visu ko var iznīcināt. Ļoti labi ir kaut ko nogriezst.
Nav labi nodarboties ar lietām kas saistītds ar ūdeni, finansēm un mierīgām lietām.

Enerģiju pārvalda: Kritika nakshatra
Dienas rezultatīvākais laiks: Nav labvēlīga laika
Planētu stāvokļa ziņas:
1) Merkūtijs ar Saturnu atrodas viena grāda robežās, kas ikdienā izpaužas ar neadekvātu reakciju komunikācijā vai ar "apmaldīsities 3 priedēs"
2) Karmiskā planēta Rahu tagad ir kopā gan ar Marsu gan Venēru, papildus tam Venēra patreiz atrodas savā vissliktākajā pozīcijā un atradīsies tur līdz 29 novembrim.
3) Saule ir kopā a saturnu, kas daudziem radīs "apstākļu" iesprostotības sajūtu


https://www.facebook.com/