pirmdiena, 2015. gada 23. novembris

Trauksmains novembra noslēgums - no 19. līdz 29. novembrim

Trauksmains novembra noslēgums

Visā gada nogalē astroloģiski patiesi vistrauksmainākais periods gaidāms uzreiz pēc valsts svētkiem no 19. līdz 29. novembrim, kad planētu mijiedarbība sola kaitniecisku enerģētiku privāti un globāli - kā “kulaks uz acs”. - Tādēļ vienalga, kas notiktu 13. novembrī tas ir tikai pumpuriņš novembra beigu notikumiem, kas var atnest gan epidēmijas, gan katastrofas, gan karadabību, gan finanšu sfēru satricinājumus, gan lielāku risku avio pārvadājumos. Laiks kļūst elektrizēts un notikumu plūsma ir tik neprognozējama, ka meklēs “zibens novedēja” vietu, lai izlādētos. Būtu pārsteigts, ja novembra beigas dēļ saspringtā planētu stāvokļa pavadīsim mierīgi, bet tas ir tieši tas, uz ko personīgi ceru! – uzsver astrologs.

Ko katrs varam paveikt indiviudāli? Maksimāli elastīgi plānot savu laiku, lai pārmaiņu rezultātā varētu ātri pielāgoties situācijai. Svarīgi ir pēc iespējas mazāk atrasties ļaužu piepildītās vietās, pasākumos un lielveikalos. Un atcerēties, ka karmisku uzkrājumu veido nevis notikumi, bet attieksme pret tiem, un tieši ši attieksme, savukārt, veidos nākotnes notikumus.

http://www.astrologi.lv/blogi/kristaps-bankis/Aktualitates/1496/Trauksmains-novembra-noslegums/?utm_source=draugiem.lv&utm_medium=say&utm_campaign=post_1510695714