piektdiena, 2018. gada 27. aprīlis

Pārpilnības lauks


"Klau, mīļie, es patiesi nezinu, kā ir jums, bet dažkārt es jūtos patiešām lieliski, labi, mierīgi, laimīgi un priecīgi, bet dažkārt pavisam bēdīgi un citādāk- dusmīgi, satraukti, aizdomīgi... un es tāpat kā jūs, esmu uz garīgā ceļa, esmu meklējumos, esmu piedalījusies daudzos kursos, meditējusi, veicu Soul Sync meditāciju utt...

Dzīves posms, kurā es patlaban atrodos, ir, ja tā var teikt, pirmais pamatīgais solis manas pašpasaules dziļo meklējumu un transformāciju virzienā. Tajā virzienā, kura mērķis ir apgaismība jeb pilnīga atmoda, atbrīvošana no inkarnāciju cikla. Tas, kas notika ar Budu, ar Jēzu, ar citiem svētajiem. Tagad pienākusi mūsu kārta.

Kurss, par kuru dažos vārdos tūlīt stāstīšu, ir nākamais lēciens apziņā. Runa būs par pilnīgi jaunu kursu, kas radīts pateicoties daudzu tūkstošu cilvēku lūgumiem, kuri vērsušies pie O&O Academy (Vienotības Akadēmijas dibinātājas) Prītas ar lūgumu pēc viņas padomiem- kā dzīvot un palikt skaistajā apziņas stāvoklī? Kā viņai tas izdodas? Kā viņa dzīvo savu dzīvi, kādus padomus var dot? Un tā Prīta radīja kursu Field of Abundance (Pārpilnības lauks), kas ar milzīgiem panākumiem viļņo apkārt visai pasaulei. Kursu klātbūtnē vada Prītadžī. Tāds kurss pēdējo dažu mēnešu laikā noticis Amerikā, Japānā, Korejā, Ķīnā, Austrālijā. Un pēc mēneša pirmais tāds kurss notiks Eiropā, Vācijā, Lindau skaistajā kūrortā. 24.-27.maijā.

Kurss tiek saukts par kursu kursu... kas sniedz paliekošas pārmaiņas apziņā un tātad ļoti būtiski ietekmē ikdienas dzīvi un notikumus. Kā tas tā iespējams? Cik mēs zinām, tad apziņa te ceļas augšup, te krītas... visu laiku mainās...
Tāds jautājums tika uzdots Prītai un viņas atbilde ir šāda: “Pārpilnības lauka programma ir veidota nolūkā sniegt dalībniekiem spēcīgas un paliekošas izmaiņas apziņā, kas līdz ar to ietekmē arī ikdienu. Es pati un Akadēmijas docētāji vadīsim ļoti spēcīgus un transformējošus procesus, kas katram dalībniekam sniegs desmitkārtīgu smadzeņu neirobioloģisko aktivitāti tām smadzeņu daļām, kas atbild par skaistajiem un mierpilnajiem apziņas stāvokļiem, savienotību, mīlestību, prieku, radošumu. Tajos smadzeņu centros, kas atbild par dusmām un stresu tādā veidā tiek samazināta aktivitāte, tie tiks pieklusināti. Un jūsu smadzenes vairs nebūs tādas kā iepriekš.”

Un kā būs pēc tam? Es atbraukšu mājās un atkal viss pa vecam?

“Pēc kursa jūs paliksiet šajā mierpilnajā un skaistajā apziņas stāvoklī, jo smadzenes būs mainījušās. Tātad būs notikušas neirobioloģiskas pārmaiņas. Arī tad, kad dzīve piedāvās kādu pārbaudījumu, jūsu apziņas līmenis kādā situācijā var kristies, bet ne par 10 iedaļām! Un pilnīgi noteikti, ka būs vieglāk atgriezties atpakaļ skaistajā apziņas stāvoklī.”

Kāda sieviete no Zviedrijas pavisam nesen piedalījās Maiami kursā Pārpilnības lauks un tie ir viņas vārdi- “šis ir kursu kurss! Garīgā ceļa gājēja esmu jau 15 gadus, piedalījusies daudzos kursos un programmās... un viņa saka- tagad ES SAJŪTU šo skaisto apziņas stāvokli, es vienkārši tajā esmu un izplatu to visapkārt ap sevi. Manī nav ciešanu! izrādās, ka var dzīvot bez ciešanām!”
Tas ir nākamais solis darbā ar savu apziņu."

Eva Moors (raksts interneta vietnē)
Tulkoja Māra Brante
Info Latvijā: ooacademylatvia.com

Vairāk par visu skatīt
tur arī reģistrācija
4 dienu kurss no 24.-27.maijam
No 9:00 rītā līdz 19:00 vakarā

Norises vieta:
Congrescentre  Lindau, Zwanzigerstr 10, 88131 Lindau, Telephone +49 8382 260023.