pirmdiena, 2018. gada 16. aprīlis

MAZĀS ASTROZIŅAS 16.04.-22.04.2018.


Absolūti brīnišķīga nedēļa! Mēnestiņš visu nedēļu augs, jo tikko bija jaunmēnesis Aunos, kas visiem mums atnesa jaunu, svaigu enerģiju. Šī ir optimisma nedēļa. Mēnestiņš dodas cauri savam vasaras un prieka ceļam, kas visu nedēļu mums nodrošinās lielisku emocionālo fonu, kad ir labi atzīties mīlestībā, darīt labu un vairot prieku pasaulē. Šonedēļ labi ir kalt ilgtermiņa plānus.
Ziņnesis Merkurs arī laimīgs, jo beidza savu retrogrādo kustību. Mums viņam jādod pāris dienas, lai ieskrietos, tad informācija plūdīs labāk un lietas mazāk putrosies. Trešdien ticam brīnumam, jo pati Saule dosies ciemos pie brīnumdara Urāna. Ceturtdien, savukārt, forši būs palaist brīvībā savu kaisli. Nedēļas vidus ir lielisks, lai stādītu visādus grafikus, kur svarīgi visu stratēģiski izplānot. Piektdien Saulīte dodas uz Vēršu zīmi un tad jau pavasaris būs pie mums atnācis uz palikšanu.
Nedēļas nogales tusiņi abas naktis - gan uz sestdienu, gan svētdienu - diži neatšķirsies. Tusiņi būs sirsnīgi ar dziļām, emocionālām saiknēm un sarunām. Tiecieties ar labākajiem draugiem un ejiet ielās, jo citi draugi jūs jau gaida! Atcerieties, šī ir brīnum nedēļa, kur var atrast savu vienīgo, ja aktuāli. Burvīga nedēļas nogale! Netusētāji dodas pie radiem un apzinās savu dzimtu. Vēl labi tikties ar draugiem, bet tad jau arī netusētāji kļūs par tusētājiem... Hm, var arī tā! Lai laimīga šī lieliskā nedēļa!
Andis
geste.astro@gmail.com