otrdiena, 2018. gada 10. aprīlis

MAZĀS ASTROZIŅAS 09.04.-15.04.2018.


Izkļuvis no bēdu ielejas, Mēnestiņš šonedēļ uzsāk savu priecīgo pavasara ceļu, emocionālais fons top aizvien gaišāks. Visu nedēļu Mēnestiņš dils. Griežam matus, nagus, ragus, lidinam no mājām krāmus, svētdien dedzinam čekus, tikai nenokuriniet kādu šķūni! Pavasara tīrīšanas nedēļa. Šī arī ir gudrā nedēļa, kad jālieto prāts. Labi visādas lietas vēl pārskatīt un pabeigt, jo ziņnesis Merkurs retrogrāds līdz svētdienas pēcpusdienai.
Šonedēļ ir iespējams pagriezt arī savu likteni. Runa ir par stingrajiem lēmumiem. Stingrie lēmumi ir stingri un gudri tikai tad, ja tie balstās jūsu pārliecībā un jūsu dzīves filosofijā nevis jūsu neirozēs. Lieliska nedēļa, lai atmestu kaitīgos ieradumus, izlemtu uzsēsties uz diētas utt. Metiet no sevis lieko gan tiešajā, gan pārnestajā nozīmē! Vieglam dzīvot ir vieglāk. Šī atbrīvojošā enerģija, kas balstās jūsu lēmumos, taps aizvien spēcīgāka un sestdien sasniegs savu maksimumu. Ejiet prom no vietām, kur ož, kur toksiska vide un cilvēki! Izlaidiet sevi no cietuma, ja esat tur iekļuvuši, jo atslēgas no kameras ir iekšpusē, un tikai vienīgi jūs varat sevi izlaist no sava personīgā ieslodzījuma.
Nedēļas nogalē tusiņi atšķirsies. Nakts uz piektdienu būs ļoti reibinoša. Ja vajag uz kādu atstāt neizdzēšamu iespaidu, piesauciet Kantu un Gēti. Naktī uz svētdienu reibs mazāk, būs aktīvāka, sportiskāka nakts. Tur iespaidu atstās jūsu zināšanas boksā, sevisķi tas, cik reizes kurš bokseris citiem cilvēkiem ir radījis bezsamaņu un cik par to saņēmis. Variet runāt arī par daiļslidošanu vai galda tenisu. Viss derēs! Netusētāji iet dedzināt vecās lietas, tīra mājas un dvēseles. Gaisā jau virmo prieks un par to ir prieks. Lielisku nedēļu!
Andis
geste.astro@gmail.com