pirmdiena, 2016. gada 6. jūnijs

Māras enerģija sievietes atdzimšanā - 8.jūnijā, trešdien, plkst.18.30 - 21.00

http://www.dayajoga.lv/meditaciju-nodarbibas/749-engelu-vakars-meditacija-daya-yoga




saulgriezu_puskisSeminārs

Māras enerģija sievietes atdzimšanā
8.jūnijā, trešdien, plkst.18.30 - 21.00

Laiks pirms vasaras saulgriežiem ir ļoti spēcīgs. Ja to sajūtam un sadarbojamies, tad varam paveikt lielas lietas. Mūsu tautas sievietes gatavojās šim notikumam ļoti laicīgi, jo vasaras saulgriežu enerģijas dod iespēju ieiet jaunā dzīves ciklā un augstākā apzināšanās līmenī.

Mēs sanāksim kopā šajā seminārā - praksē, lai sāktu atcerēties Māras enerģiju sevī, jo tā dzīvo katrā sievietē un ir pirmsākums, tātad pamats ir konkrētās zemes spēcīgākā dieviete. Mums tā ir Māra.

maras_zimeSeminārā izpratīsim Māras enerģiju, jo tā ir kā sievišķās enerģijas etalonstāvoklis, kas ir pieejams visām Latvijas sievietēm.


Pieņemot Māru kā mūsu zemes jaunās sievišķās enerģijas nesēju un sadarbojoties ar Viņu, mēs dodam iespēju mainīties sev, savai ģimenei un arī visai zemei, jo Latvija ir Māras Zeme. Tātad šeit vadošās ir sievišķās enerģijas. Strādājot ar tām, transformējot sevī un ievadot jaunā apziņas gultnē, varam izmainīt ne tikai sievišķās, bet arī vīrišķās enerģijas plūsmu sevī. Tādā veidā atveram ceļu vīriešiem pie viņu patieso dievišķo uzdevumu apzināšanas un veikšanas.

Seminārā - praksē savienosimies ar Māras enerģijām caur meditāciju, kā arī zīmēsim Māras zīmi dažādos variantos, izjūtot tās līniju plūdumu. Noslēgumā lūgsim Māras svētību.
!! Lūgums paņemt līdzi papīru, zīmuli un lineālu.
Semināru vada: eņģeļu praktiķe un terapeite Maija Kadiķe.
Dalības maksa: EUR 10 (ieskaitot izdales materiālus).
Lūdzam iepriekš pieteikties pa tālruni: 26555060