pirmdiena, 2016. gada 27. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS MAZĀS ASTROZIŅAS




MAZĀS ASTROZIŅAS

 27.06 - 03.07.



Patīkama, patīkama nedēļa. Jau pašā nedēļas sākumā mīlas dieviete Venēra veidos kolosālus aspektus ar radošuma, dzīves filosofijas dievu Neptūnu. Kas gan var būt labāks par šo?! Pēc varenās Jāņu nosvinēšanas visas čakras būs vaļā un plūdīs jauka un mīlīga radošā enerģija. Un vēl tas, ka šie aspekti norisināsies Ūdens stihijas zīmēs, dod mums pamatotas cerības sagaidīt arī jaukas emocijas.



Lielais nedēļas prieks ir tas, ka beidzot kareivīgais enerģijas dievs Marss izies no sava retrogrāda (atpakaļkustības) Skorpionu zīmē. Beidzot daudzas lietas, kas diezgan smagi sita pa visa Zodiaka iemītniekiem, normalizēsies vai izskustēsies no sastinguma punkta. Varam cerēt, ka dramatiskie un slēpjamie dzīves jautājumi skaisti atrisināsies mums par labu. Katrs/-a padomājam, kuriem jautājumiem mūsu dzīvēs ir jāatrisinās? Spektrs visplašākais - no naudas lietām līdz mīlas peripetijām. Šīs lietas kārtosies. Marsa iziešana no retrogrāda ceturtdien patiesi ir svinama lieta!



Nedēļas nogale jau pilnīgi ir Vēžu zīmes iezīmēta. Gan pati Saule, gan mīlas dieviete Venēra jau ir Vēžu zīmē. Pret nedēļas nogali tajā ieies arī ziņnesis Merkurs. Vēži ir draudzīgi, ģimeniski mīļuki un mēs varam sagaidīt rāmu un patīkamu nedēļas nogali. Lai bauda un prieks šajā brīnišķīgajā nedēļā! Vairāk saules!



Andis






·