ceturtdiena, 2016. gada 16. jūnijs

Atmodas mantras

Daniels Bellone savā Eiropas tūrē „Awakening mantras” pietur Rīgā, Kalnciema kvartālā
2016. gada 28. jūnijā plkst. 20:00 Kalnciema kvartālā savas Eiropas tūres „Awakening mantras” vienīgajā koncertā Latvijā uzstāsies mūziķis no Argentīnas, Daniels Bellone, izpildot un dziedot mantras.

Daniels Bellone uzskata, ka mūzikai piemīt dziedinošs spēks, tā vairo cilvēkos pozitīvo un gaišo enerģiju, atver katru klausītāju personīgajai izaugsmei un attīstībai. Tas ir kā muzikāls ceļojums ar nomierinošām melodijām un senseniem dziedājumiem, kurus baudīt var ikviens.
Mūziķis sāka spēlēt ģitāru desmit gadu vecumā, līdz viņa dzīvē pienāca periods, kad mūzika zaudēja savu nozīmi. Tikai daudzus gadus vēlāk Daniels atkal pievērsās mūzikai, bet nu jau citā skatījumā. Viņš nevarēja to saukt par mūziku un ar prātu to nesaprata. Tas bija kaut kas, ko pirms tam Daniels Bellone nepazina: tā bija sirds valoda, kas skanēja viņa mūzikā.
Daniels Bellone koncertē visā pasaulē, pulcējot savas mūzikas mīļotājus Japānā, ASV, Ķīnā, Itālijā, Zviedrijā, Spānijā, Taizemē, Austrālijā, Argentīnā u.c. “Awakening mantras” jeb „Atmodas mantru” koncertos satiekas dažādu kultūru cilvēki un kopā dzied, meditē un svin šo muzikālo piedzīvojumu. Mantru dziedāšana sniedz ko vairāk nekā tikai gandarījumu - pats process rada izmaiņas mūsu uztverē un priekšstatos par mūsu būtību. Tā ir pacilājoša un iedvesmojoša pieredze, kas dara mūs laimīgus un piepildītus.
Daniela Bellone oficiālā mājas lapa:
http://www.danielbellone.com/
Pasākuma norises vieta un laiks: plkst. 20:00 Vīnu veikala zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā.
Biļetes cena iepriekšpārdošanā 15,00 EUR, koncerta dienā 18 EUR. Biļetes var iegadāties, rakstot : bellone.riga@gmail.com.
"Manā dzīvē pienāca brīdis, kad iekšējā pasaulē sākās neparastas pārmaiņas. Bija tāda sajūta, ka mana sirds ir atvērusies pavisam jaunā un nebijušā veidā.
Es sāku izjust Mīlestību pret visu un visiem.
Un vienīgais veids, kā varēju paust šo bezgalīgo pateicību par notikušo, bija dziedāt. Mantras un Dievišķo slavinošas dziesmas. Tikai sniedzot citiem to, ko saņēmu pats, mana sirds spēja sajust mieru.
Pēc šīs neparastās pieredzes mūzika atvērās pavisam citā līmenī.
Iesākumā prāts šādu mūziku nespēja saprast. Tas bija kaut kas pavisam cits nekā tas, ko zināju iepriekš.
Tā bija mana sirds valoda. Tā runāja mana sirds.
Mantras bija vienīgais mūzikas žanrs, kas saprata manas sirds valodu.
Mantru dziedāšana sniedz ko vairāk nekā prieku.
Daloties ar mantru doto spēku, rodas prieks un iedvesma, kas atver apziņas dziļākos slāņus.
Tur viss, kas eksistē, ir VIENS VESELS."
Vairāk par dziedātāju arī Facebook lapā Daniel Bellone