otrdiena, 2016. gada 21. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS. MEGA - LĪGO! 20.-26.06.


Ir atnākusi viena no varenākajām nedēļām, ja ne mūsu mūžos, tad šogad noteikti. Nedēļas sākumā lieliskus aspektus veido debesjuma sievišķā principa pārstāves: Venēra un Lilita, tad otrais pēc kārtas pilnmēness Strēlniekos. Jebkuros jautājumos ieklausieties savā intuīcijā un meklējiet, kuras lietas jums sagādā vairāk prieka dzīvē.

Saule pāriet uz Vēžu zīmi otrdien un sākas Vēžu mēnesis. Daudz laimes DzD visiem Vēžiem un paldies Dvīņiem par neprātīgo un ļoti jautro laiku! Bez jums pasaule būtu garlaicīga.

Līgo nakts ir burvīga. Liela piedošanas enerģija (eksiem u.c. veida bijušajiem/-ām) un liela iespēja atrast papardes mega-ziedu. Neliels brīdinājums! Braukšana dzērumā ir diezgan droša nelaime (sev un CITIEM!!!) vai nāve šoreiz, jo retro Saturns ir liktenīgajā Dvīņu-Strēlnieku ass 11-ajā grādā. Ja jums ir kādi infantili draugi, kas ir spējīgi sēsties pie stūres skurbulī, parūpējieties, pirmām kārtām, par savu drošību. Protams, infantilos draugus ārstē cietums vai slimnīca - viņi ātri sāk lietas saprast, bet tikpat labi ārstē preventīvās metodes - atteikšanās no būšanas kopā ar šo sugas brāli/māsu un viņa/-as nodošana policijas rokās (zvans policijai).

Nedēļas beigas - absolūti fantastiskas. Jupiters iziet cauri Nākotnes un laimes vārtiem - Ziemeļu mezglam un tālāk viņš veido absolūti lieliskus aspektus ar vareno Plutonu. Šīs enerģijas ir ļoti retas. Šoreiz tās notiks Zemes stihijas zīmēs, tātad kāds mūsu sapnītis var sākt materializēties. Sevišķi tas attiecas uz romantiku un cilvēciskajiem kontaktiem. Ejiet pasaulē, ejiet ielās, EJIET SVINĒT JĀŅUS (vai vēl labāk San-Huanu, Janku Kupalu vai vēl kko eksotiskāku) TUR, KUR IR JAUNI CILVĒKI. Var notikt fantastiskas un pozitīvi liktenīgas tikšanās. Soulmeiti, sadarbības partneri un jauni draugi uz mūžu tagad spietos apkārt kā bites.

Baudiet šo romantisko svētku laiku un izmantojiet to! Skaidrāks prāts tikai uzlabos jūsu spēju atrast savu laimi. Pārdzeršanās nav tas, kas šoreiz būs topā. Dziedāsim skaistas dziesmas, mīlēsim un mīlēsimies. Lai skaisti! Lai priecīgi! Līgo!
Andis
andisgeste@gmail.com