otrdiena, 2016. gada 14. jūnijs

MAZĀS ASTROZIŅAS - 13.06-19.06




Beidzot ziņnesis Merkurs ir pievienojies Saulei un mīlas dievietei Venērai Dvīņu zīmē un ir sākusies jautrā vasara ar plašu komunikāciju, dārza svētkiem, draudzību, radošumu un mīlestību. Šī nedēļa kopumā būs tik dinamiska, ka pat nepamanīsiet, ka ir pienākusi nedēļas nogale.

Merkurs ir ļoti ātrs šobrīd. Ziņas zibinās visnotaļ strauji. Dzīves temps būs liels. Šis laiks ir labs ne tikai dārza svētkiem, bet arī lietu kārtošanai. Enerģija sāk koncentrēties laimes virzienā, jo laiks ap Jāņiem būs viens no spēcīgākajiem, ko esam šajā tūkstošgadē piedzīvojuši. Jau šajā nedēļā sāksim sajust un saprast, kur laime mājo un KUR TĀ NEMĀJO.

Nedēļas nogale būs zīmīga ar Mīlas dievietes Venēras pāreju uz ģimenisko Vēžu zīmi. Laiks sāks sabremzēties. Komunikācija taps lēnāka, vairāk vērsta uz ilgtermiņa lietām. Šo nedēļas nogali vēl drīkst noplītēt, bet jau jāsāk gatavoties laikam, kad būs jālasa zīmes, bet es jau steidzos laikam pa priekšu, kā Dvīņu laikā pienākas. Lai jauka komunikācija šonedēļ. Izbaudām ātro, lidojošo laiku un lidojam tam līdzi!