ceturtdiena, 2016. gada 2. jūnijs

Holande 16.-17.jūlijs

Holandē (Egmond aan Zee) 16.-17.jūlijā notiks divu dienu mācību programma Fenomens & Dāvana. Tā ir online mācību programma, kas tiek vadīta no Vienotības universitātes (Indijā). Tiešajā interneta saslēgumā mūki- pasniedzēji stāstīs un vadīs nodarbības. Šādi kursi aizsākās pirms pusgada un notikuši jau vairākas reizes ASV, Taizemē, Austrālijā, Korejā, Ķīnā... Eiropā tā būs pirmā reize.
Tā būs lieliska iespēja iepazīt Vienotības universitātes mācības, kā arī pasniegšanas stilu, tāpat arī gūt priekšstatu par to, kas vispār ir Vienotības universitāte. Visām programmām svētību un ievirzi sniedz avatārs, šrī Bagavāns.
Programma paredzēta piepildījuma rašanai dzīvē. Dalībniekiem būs iespēja piepildīt kādus savus lūgumus un vēlēšanās. Kā jau ierasts, un, zinot to, cik mainīga un kustīga ir universitāte, tad programma pilnīgi noteikti tiks veidota tāda, kas tās dalībniekiem sniegs vislielāko iespējamo labumu.
Patlaban esam sākuši veidot braucēju grupiņu un aicinām pieteikties interesentus. Pilnīgi noteikti jebkurš no mums uz Nīderlandi var doties pats un plānot braucienu individuāli.
Ja Jums ir interese par šo mācību programmu, ja jums ir vēlme uzzināt un sajust Vienotības universitātes enerģijas, tad piesakieties un saņemsiet tālāku informāciju.
Lūdzu, dariet zināmu savu ieinteresētību līdz svētdienas vakaram- 5.jūnija vakaram.

Māra
29266349 vai marabrante@inbox.lv

Vairāk info Facebook Saules templis
Oneness University