piektdiena, 2011. gada 29. jūlijs

Viedas Meistars Ilarions 24.jūlijs/2011

Mīļie Gaismasdarbinieki!


Vasaras dienas skrien viena pēc otras un jūs aizvien izteiktāki izjūtat enerģiju kāpumus, tie liek jums būt pārņemtiem ar jūsu iekšienē un ap jums notiekošajām pārmaiņām. Lai saglabātu izvēlēto kursu, ļoti svarīgi šobrīd ir palikt fokusētiem un noteiktiem. Ja vēl neesat sākuši ievērot un izpildīt vienkāršos iezemēšanās paņēmienus, tad nu ir pienācis laiks nopietni tos ņemt vērā.


Ilgstoši pastaigājieties Dabā, sēdiet upes vai ezera krastā, ieklausieties putnu dziesmās, aizveriet acis un vizualizējiet saknes, kas izaug no jūsu pēdām un ieiet Mātes Zemes kristāliskajā kodolā, ieklausieties mierinošajā, pacilājošajā mūzikā, kas piepilda jūsu sirdi ar prieku un mieru, izdariet kaut ko labu bez lūguma to darīt, izlasiet labu grāmatu, pastāviet pie koka un parunājieties ar to, sagaidot koka dotās atbildes; tik daudz ir veidu kā būt iezemētiem un atrasties visā pilnībā savā ķermenī, pat vienkārši pasakot: „Mans nodoms ir visu dienu un nakti pilnīgi un 100 procentīgi būt iezemētam Mātes Zemes kristāliskajā kodolā. Tā tas ir un tā tam būt. Sacīts- darīts.”


Turpina plūst aizvien pieaugošas enerģijas, tās nesīs daudzas pārmaiņas uz jūsu Zemes un planētas, pasaules cilvēkiem būs tās visas jāizdzīvo. Arī Zeme transformējas un, tā kā ar pašu Zemes Māti notiek alķīmijas procesi, tad vienmēr atcerieties, ka šis ir lielo iespēju laiks pilnīgi visu dvēseļu attīstības un evolūcijas jomā, šajā laikā iespējami ievērojami apziņas lēcieni un paplašināšanās, tādēļ ļoti svarīgi ir turpināt savas disciplīnas un uzturēt jau uzstādītos nodomus, lai būtu savienojumā ar Dievišķo Plānu un katru dienu to arī izpildītu.


Cita šī perioda atslēga- atrast katrā brīdī un katrā lietā daudz tāda par ko izjust pateicību. Katru rītu vai vismaz reizi dienā uzskaitiet visas tās lietas un cilvēkus, kuriem esat pateicīgi. Redzēsiet- šāda prakse liek smaidīt jūsu sirdij un attiecīgi arī sejai, tā noturot jūs pozitīvās un paceltās, kā arī pamatotās un zinošās sajūtās par to, ka viss ir kārtībā un viss notiek tā kā tam ir jānotiek. Atcerieties, jūsu domas ir lietas un tās jūsu dzīvē sāks manifestēties un tas ir kas tāds, kas nupat sāk notikt un realizēties arvien ātrākā laika periodā nekā tas bija agrāk. Sekojiet savām domām- lai tās patiešām ir par to, ko reāli vēlaties pieredzēt un manifestēt savā dzīvē.


Piesauciet tajā brīdī brīvos un nenodarbinātos eņģeļus, tie gaida brīdi, kad par tiem atcerēsieties. Mēs ļoti saprotam, ka jūsu dzīves ir pilnas ar notikumiem un apkārtējā pasaule dara visu iespējamo lai novērstu jūsu uzmanību, bet tas jau prasa tikai dažus mirkļus- piesaukt eņģeļus- un lūgt viņu palīdzību- tādu, kāda jums tajā brīdī ir visnoderīgākā. Mīļie, jums apkārt atrodas eņģeļu pulki un tie gaida izdevību, lai sniegtu palīdzību. Tas ir viņu un mūsu, jūsu Gaismas Ģimenes, lielākais prieks un patika palīdzēt jums jūsu Garīgajā ceļojumā. Ja arī nespējat mūs saskatīt, tad ticiet tam, ka esam katrā solī jums blakus. Runājiet ar mums kā ar saviem labākajiem draugiem, jo nav patiesībā nekā tāda, ko mēs par jums nezinātu un mēs spējam dot tādu ieskatu vai redzējumu par notiekošo, ko citādi varētu neiegūt.


Un visbeidzot, Mīļie, esiet laipni un līdzjūtīgi pret sevi un cieniet savu Garīgo ceļojumu un to neticamo izaugsmi, kas patlaban notiek jūsu būtībās. Ja atskatāties kaut vai tikai par vienu gadu atpakaļ, tad varat redzēt paveikto un notikušās izmaiņas, bet pats svarīgākais- jūs esat te un patiešām reāli maināt pasauli!


Līdz nākamajai nedēļai...


ES ESMU Ilarions



©2011 Marlene Swetlishoff


Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com


Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante