ceturtdiena, 2011. gada 7. jūlijs

Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju 29.jūnijs/2011



Sveicieni no Federācijas:

Pašlaik uz jūsu pasaules notiek dažādi notikumi par spīti tam, ka daudzi šaubāties, vai vispār kaut kas virzās uz priekšu. Mēs varam tikai apstiprināt- mēs esam uz ceļa un viss notiek tieši tā kā plānots.

Daudzi meklē atbildes jautājumam- kas patlaban notiek, bet vēl citi jūtas pilnīgi satriekti. Par šīm lietām mēs nerunāsim. Mēs tikai lūdzam, lai jūs paliktu koncentrēti uz pašlaik darāmo darbu. Mēs lūdzam jūs sūtīt mīlestību tās vistīrākajā un intensīvākajā formā saviem līderiem, jo tie pašlaik apsver pēdējos Atklāšanas soļus. Tā tiks iedvesmota tālākā kustība, jo jūsu nodoma spēks rada jūsu realitāti.

Atlikušajā laikā līdz atklāšanas faktam, mēs lūdzam jūs izplatīt ziņas pēc iespējas diplomātiskāk un precīzāk, jo zināt taču, ka ļoti lielam cilvēku skaitam nav ne mazākās nojausmas par to, kas vispār notiek un kam ir jānotiek. Pēc Atklāšanas notikuma mēs lūdzam jūs trīskāršot savas pūles un centienus, jo Atklāšanas akts pats par sevi būs lozungs un jums būs jāspēj tas „nosargāt”.

Tas atkarīgs no jums. Kad, tas notiks, jūs to zināsiet pavisam noteikti. Kļūdu nebūs. Mūsu pārstāvji jau atrodas jūsu vidū un ieņem vietas, lai izteiktu paziņojumu. „Plaisas dambī” kļuvušas nesalabojamas un tikai pieaug skaitā un spēkā, kā arī informācijas kvalitātē.

Mēs zinām, cik grūti daudzu gadu garumā bija kāpumi un kritumi šajā atklāšanas procesā. Bet laiks ir beidzies (iztecējis) un mēs esam pārliecināti par to, ka nekāda kara darbība, kas varētu sekot pēc paziņojuma, nenotiks; un ja nu- tad mēs to spēsim apvaldīt. Jūsu īstais „tests” kā Gaismas darbiniekiem būs spēja nomierināt bailes cilvēkos, kuriem nav ne mazākās jausmas, ka šis process tika gatavots jau tik ilgu laiku. Baiļu dzēšanas atslēga ir- informācija un zināšanās. Patiesības lāpa samazina cilvēku prātos bailes. Pēc Atklāšanas jums nebūs jāstāv uz tribīnes un mūs jāpiesauc vai jāpielūdz. Viss būs zināms un saprotams. Jums tikai būs jāvēršas pie tiem, kuri nejūtas droši vai izjutīs bailes un jāparāda tiem tie avoti un zināšanas, kādas ir jums jau daudzu gadu garumā, lai arī šie cilvēki varētu padzerties no zināšanu un informācijas avota, kas ļāvuši jums izprast mūsu labvēlību, cilvēkmīlestību un labsirdību.

Pēc tam mēs ļoti diplomātiski pārbaudīsim Atklāšanas ūdeņus, kļūstot redzami un saskatāmi. Tad sāksim savstarpējās sapratnes, cieņas, laipnības un mīlestības procesu. Tie, kuri darbosies vienatnē, varēs Patiesības lāpu pasniegt nedrošajiem un nepārliecinātajiem. Bet līdz visam šim laikam, par kuru tikko runājām, jums jāuzņemas atbildība par savām zināšanām. Sāciet un dariet visu Mīlestībā un Laipnībā pret visiem.


Esiet mierā

Kanāls: Debesu Klejotājs






Tulkoja Māra Brante