piektdiena, 2011. gada 22. jūlijs

Viedas Meistars Ilarions 17.jūlijs/2011

Mīļie!

Darbs turpinās un no jums tiek prasīta neatlaidīga ikdienas disciplīnu izpilde un fokusa saglabāšana. Gaisā riņķo daudzas neparastas enerģijas, kas šķietami padara jūsu ceļu grūtāku un tādēļ visā priekšā stāvošajā laikā jums jāsaglabā noteikta tiekšanās un fokuss. Ik dienas apstipriniet savus nodomus, sakot: „Mans nodoms ir savienoties ar Radītāja gribu un manas dzīves Dievišķo Plānu, ar Dievišķo Plānu Zemei un visam uz Tās.” Izteiktais nodoms ievirzīs visu jūsu dienu un, ja turpināsiet ar lūgšanām, piesaukumiem un afirmācijām vai kādām citām metodēm, tad celsies jūsu Gaismas koeficients vai vismaz tiks saglabāts jau sasniegtais. Visapkārt šķietami valda haoss un jums ir pagrūti uzturēt koncentrēšanos un fokusu. Šobrīd tas ir ĻOTI svarīgi- uzstāt uz to, ka tiek uzturēta Gaisma, sūtīt to Mātes Zemes kristāliskajam kodolam un izstarot Gaismu no savas Būtības.

Turpinās jūsu darbs kā Kosmisko enerģiju pārveidotājiem un tieši enerģiju pārveide ir izšķirošā sastāvdaļa Zemes un visa uz Tās Dievišķā Plāna tālākajā norisē. Gaismas uzturēšana jūsu apkārtnē paceļ visu Planētu un Tās iedzīvotājus. Kā Gaismasdarbiniekiem, jums jāturpina iet pretim visam tam, kam ir maz Gaismas, tā uzturēsiet stabilitāti jūsu Pasaulē. Jums ikvienam ir pilnīgi pietiekoša pieredze šāda uzdevuma izpildē un joprojām esat nenovērtējams spēks, kas darbojas apvienotajā koncertā ar Augstākajām realitātēm kā vareni un drošsirdīgi zemes spēki. Jūs esat daudz stiprāki nekā paši domājat, mīļie, ticiet sev un turpiniet!

Mēs atkārtoti atgādinām, ka pieaugošā intensitāte un frekvence, kas piesūcina jūsu atmosfēru ir nežēlīga, nerimstoša un turpināsies bez atslābuma. Palieciet uzticīgi savām disciplīnām un ik dienas padariet šo disciplīnu izpildi par priekpilnu nodarbošanos. Zināsiet, kad pienāks tālākais Gaismas aktivitāšu brīdis, jo stāvoklis uz planētas mainās visu laiku. Šis patiešām ir ievērojams un nozīmīgs laiks, notiekošo cieši vēro miljoniem ieinteresēto no Galaktikas un Kosmisko Ģimeņu locekļi, katrs jūsu centiens tiek pamanīts un apsveikts. Jūs atbalsta visa Kosmosa Gaismas Ģimene un zemes personāls, palīdzot jums doties uz priekšu un augšu. Tālākais ceļš atklājas tad, kad ik dienas savienojaties ar Dievišķo Plānu un padarāt savu enerģiju par pamanāmu un vērā ņemamu.

Atbrīvojiet visu, kas sagrābis jūsu enerģiju un neatbilst jūsu Augstākajam redzējumam pašiem par sevi un praktizējiet sevis pārveides alķīmiju, tieši tā jūs radāt tik ļoti gaidītās pozitīvas pārmaiņas uz Zemes. Mācieties dzīvot dziļā un pilnīgā Būtības vienkāršībā, izbaudot jūsu dzīvīgumu un unikalitāti, esiet radošas mīlestības Kosmiskās Būtnes, kuras atgriežas pie Dieva Mātes/Tēva. Nākamais solis ir izpētīt jūsu unikālo ieguldījumu Dievišķajā Plānā un tas, kā varat apdāvināt šo pasauli ar apvienotu, pilnībā integrētu un realizētu Es. Atcerieties, mīļie, ka nekad neesat vieni un kopā ar jums vienmēr atrodas Gaismas pulki. Mirdziet!

Līdz nākamajai nedēļai,

ES ESMU Ilarions




©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa


Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com


Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante