piektdiena, 2011. gada 29. jūlijs

Plejādiešu Deviņu Padome- 23.jūlija/2011 vēstījums

Kanāls:
Karen Doonan


Mīļie, mēs nākam jūs atbalstīt un vadīt, apliecināt, ka uz planētas viss ir kārtībā. Daudzi cilvēki patlaban samazina savas vibrācijas un iekrīt atpakaļ ilūzijā, pateicoties tai vardarbībai un nāvei, kas tiek izplatīta caur mēdijiem. Mēs lūdzam jūs stingri novērsties no šiem atspoguļojumiem, jo tie atkal un atkal cenšas sēt baiļu sēklas jūsu BŪTībā. Mēs nesakām, ka jums jāignorē notiekošais, jo daudzi, izlasot šīs rindas, vaicā: nu kā tad novērsties no pasaules notikumiem; tāpēc esam te, lai par to runātu.


Pasaules notikumi pastiprina cilvēku rasē iemūžināto baiļu un sāpju sēklu ilūziju. Kāds gan var būt vēl labāks veids kā palēnināt cilvēku rases vibrāciju izplatīšanos kā iesēt tajā dziļas baiļu sēklas? Mēs esam Plejādiešu Deviņu Padome un šajā brīdī sakām- esiet uzmanīgi un saskatiet ilūzijas mācības. Daudzi ir kritušies savās vibrācijās, mēs sakām arī to, ka šāda rīcība nebūt nepalīdzēs atmodināt vēl gulošos. Vitāli svarīgi ir tiem, kuri ir modušies, saglabāt mieru un sūtīt visiem „pasaules notikumiem” mīlestību un līdzjūtību, lai tie, kuri veikuši pāreju, varētu doties tālāk, bet tie, kuri vēl guļ, saņemtu mīkstākas ilūzijas mācību vibrācijas.


Tālāk uz priekšu klajā nāks vēl daudzas citas lietas, jo ilūzija visiem spēkiem cenšas palēnināt un samazināt planētas cilvēces vibrācijas. Jo cilvēku rase, lai izietu no ilūzijas, ir uzņēmusi iespaidīgu ātrumu, daudzi to zināt un varat nošķirt sevi un saglabāt sevī mieru, bet daudzi ieslīgstat zemākās vibrācijās. Gulošie izplatīs un pamatīgi iezemēs bailes. Atkārtojam, nāve nav beigas. To māca ilūzija- cilvēka ķermeņa „nāve” ir viss, bet mēs sakām tas ir priekškars. Daudzi, kuri lasa šīs rindas, zina, ka tā ir pāreja, no fiziskā atpakaļ uz garīgo.


Mēs neesam Oriona Augstākā Padome, mēs esam Plejādiešu Deviņu Padome un nākam caur šo kanālu, lai izrādītu VIENOTĪBU. Citas zvaigžņu sistēmas daudz runājušas par bēdām un to, kā šīs emocijas var nobloķēt cilvēku sirdis, tādā veidā tiek pastiprināta ilūzija par atdalītību, tā ir ilūzijas mācība. Cilvēkus bieži vien piemeklē personīga rakstura bēdas un skumjas, kas glabājušās sirdī, bet kad parādās vispasaules mēroga bēdas, tad tiek aktivizētas arī personīgās. Vai saprotat mūsu teikto analoģiju? Mēdiju iemūžinātie pasaules notikumi ienāk un atver jūsu personīgās bēdas un skumjas. Ja neesat attīrījuši savas personīgās bēdas, tad jūsu sirds var kļūt pārpildīta un varat to aizvērt ciet, baidoties no tām emocijām, kas paceļas augšup, lai tiktu iztīrītas un attīrītas.


Mēs esam te, lai atbalstītu un vestu tālāk. Cilvēku būtnes nāk uz šo planētu, lai pieredzētu emocijas, daudzi esat tās glabājuši un uzkrājuši, tagad sakām- atbrīvojieties no šādām mācībām. Ilūzija gribēs mācīt un teikt- uzkrātās emocijas ir atmiņas, bet mēs vaicājam- kam jums vajadzīgas sāpju atmiņas? Kam tās kalpo? Vai cilvēkam, kurš uzkrāj sevī sāpes? Kāpēc jums vajadzīgas atmiņas par kailām sāpēm, ja vien ne tāpēc, lai jūs turpinātu kontrolēt un savaldīt?


Pēdējo dienu notikumi uz pasaules šokējuši daudzus cilvēkus un tas tiek darīts apzināti, ilūzija atkal lieto jūsu emocijas pret jums. Daudzi gandrīz vai anestēziskā miegā iet cauri dzīvei, un tajos tiek iesētas vēl lielākas un dziļākas baiļu sēklas, lai noturētu šos cilvēkus sastingušajā stāvoklī. Vai saprotat? Daudzus satrauc mūsu vārdi, mēs lūdzam, ieejat savā mierā un klusumā. Izvērtējiet visu mūsu teikto ar sirdi. Kāda vajadzība cilvēcē sēt baiļu sēklas šajā evolūcijas attīstības posmā?


Daudzi cilvēki, kas jau sasnieguši augstu vibrāciju līmeni, ja vien nezina tikko teikto, var iekrist atkal ilūzijā, kad visa pasaule, šķiet, reaģē uz globāliem notikumiem. Mēdiji sasniedz tik daudzus, un tas ir tik „normāli”, ka „sliktas ziņas” tiek nekavējoties izplatītas pa visu pasauli. Bet citas enerģijas citus cilvēkus ir novedušas līdz bezdibeņa malai, atcerieties, tie visi dzīvo ilūzijā. Nekritizējiet citus. Daudzi cilvēki atrodas bezdibeņa malā un nezina, ko darīt tālāk, kā tikt galā ar emocijām, ko provocē vardarbība un citi slikti darbi.


Tādēļ mēs lūdzam gaismasdarbiniekiem saglabāt mieru un tādējādi palīdzēt tiem, kuri nesaprot notiekošo. Sūtīt mieru, līdzjūtību un mīlestību visai tai populācijai, kas cīnās. Jo daudzi patiešām cīnās, jo reiz pieņemtā par īstenību realitāte sāk šķobīties un grūt acu priekšā. Jaunajai pasaulei, sākot pieņemt apveidus, vecā sāk brukt, bet tiem, kuri vēl guļ un NEJŪT jauno pasauli, šī var būt ļoti biedējoša situācija. Tieši šādu cilvēku dēļ mēs lūdzam saglabāt mieru, VISS IR VIENS, mēs lūdzam, lai jūsu sirdīs atrodas vieta jūsu brāļiem un māsām, esiet līdzjūtīgi un iecietīgi pret viņu rīcību un domām. Šī ir lielā planētas tīrīšanās.


Daudziem gulošajiem nebūs atmodas, tādu lēmumu tie pieņēma pirms inkarnējās uz planētas zeme- šī dzīves pieredze neietver atmodas procesu. Šāds lēmums tika pieņemts dvēseles līmenī un tādēļ nebūtu piemēroti to izvērtēt un kritizēt, mīļie. Dvēseles lēmumi netiek apspriesti. Toties daudzi modīsies un tieši pēdējo dienu iespaidā sāks lūkoties uz planētu pavisam citā gaismā.


Nekas nav ne labi, ne arī slikti, viss vienkārši IR un NOTIEK. Mēs sakām- tāda ir patiesība, un iesakām ieiet sevī, lai apdomātu šo informāciju. Daļa cilvēku nespēs pieņemt šāda veida ieteikumus un arī to mēs pieņemam. Cilvēku emocijas ir sarežģītas, īpaši brīžos, kad priekškaru radījusi ilūzija. Mēs iesakām ieiet savās sirdīs, sūtīt mīlestību un līdzjūtību VISAM uz planētas. Jaunā pasaule ir VIENOTĪBA, mīļie, jo mēs VISI ESAM VIENS.


Jaunajai pasaulei ir sakars ar SAJŪTĀM, mīļie, SAJŪTIET jūsu jauno pasauli. Jāpaiet kādam laikam, lai viss sāktu izskatīties savādāk, bet SAJŪTAS būs citādākas jau tagad. Atbrīvojieties no ilūzijas, mīļie, koncentrējieties uz sirdi un laidiet visu caur sirdi. Pienācis laiks salauzt visu, kas bijis, lai viss, kas IR spētu izfiltrēties cauri. Šis process atkarīgs no JUMS. Un tas, cik grūti jums iet, arī ir atkarīgs tikai no jums pašiem. Cilvēki, kuri pieķērušies ilūzijai un ļauj savām acīm un ausīm sevi muļķot un turēt ilūzijā, bailēs un destrukcijā, tiem tagad ir grūtāki laiki salīdzinājumā ar tiem, kuri vēršas pie savas sirds un darbojas caur to. Tā, mīļie, nav kritika, tas ir tikai novērojums. Esiet modri, patlaban cilvēku vibrācijas ir vēl nebijuši augstā līmenī. Tas liks ilūzijai izplatīt vēl citas, jaunas bailes un destrukciju, lai tikai samazinātu šīs vibrācijas.


Mēs esam Plejādiešu Deviņu Padome, mēs vadām un atbalstām VISU un VISOS laikos. Mēs esam jūsu zvaigžņu brāļi un māsas. Mēs ļoti iesakām atsvabināties no ilūzijas un dzīvot no sava sirds centra, jo patiesība mīt cilvēka sirdī. Nekritizējiet viens otru, jo nosodīšana šķir un tā ir ilūzijas mācība. Pasaulei patlaban ir vajadzīga jūsu mīlestība un līdzcietība pret VISIEM. VISS IR VIENS.




www.lightworker.com


Tulkoja Māra Brante