ceturtdiena, 2011. gada 14. jūlijs

Ilarions 10.jūlijs/2011



Mīļie!






Tā kā jauno enerģiju frekvences trupina pieaugt, tad daudzi planētas cilvēki izjūt visdažādākās emocijas- sākot no liela prieka līdz pat dziļām bēdām; noliegumu, atraidījumu, sāpju un zaudējumu sajūtas. Šīs sajūtas nav tikai tās, ko esat dziļi sevī nēsājuši jau kopš agras bērnības. Mīļie, šīs sajūtas ir daļa no kolektīvās apziņas vai precīzāk, zemapziņas, kas sakrājusies kā enerģijas lauks un ietvērusi visu planētu. Šāds vibrāciju lauks jau gadsimtiem ilgi ieskāvis planētu un turējis cilvēci cietumā.






Laika gaitā jūsu Gaisma mazina šo enerģiju lauku un jo vairāk apvienojaties apzināti fokusējoties, jo tiek radīts lielāks efekts un iespaids uz šo enerģiju lauku. Visspēcīgākā diena, kad iespējams ietekmēt zemi apskāvušo enerģiju lauku, ir šā gada 11.novembris. Tā būs īpaša iespēja sadragāt veco enerģiju lauku un atbrīvot cilvēci no limitējošo domformu apspiestības lauka, kas pilnīgi visu uz šīs pasaules turējis konstantā pretējo spēku ietekmes stāvoklī; citādi to ir ļoti grūti pārspēt.






Jūsu apvienotā vēlēšanās pievienot savu Gaismu un enerģiju ļaus notikt vēlamajām pārmaiņām vēl šajā, 2011.gadā. Pienācis laiks, mīļie, laiks ir Tagad. Padariet sevī katru minūti par Dievišķu. Radiet Mīlestības svētību un dziediniet katru savas ģimenes locekli un arī savu lielāko un daudz plašāko Ģimeni- cilvēci, visus, kuri vien šobrīd, šajos pārmaiņu un transformāciju laikos, atrodas uz Zemes, nekas tāds agrāk nav ticis pieredzēts. Katrs brīdis satur milzīgi plašas iespējas, patlaban augstākās dimensijas pārklāj zemākās, tieši tāpēc vērojama tendence redzēt haosu visā notiekošajā.






Tas nozīmē tikai vienu- nāk Gaisma, un tā kā tā piepilda jūsu pasaules atmosfēru, tad iekšējās pārmaiņas cilvēces sirdīs un dvēselēs notiek arī pilnīgi visos planētas attālākajos stūrīšos. Sākumā šīs pārmaiņas tiek uztvertas pastiprināti smagi, īpaši tiem, kuri nav raduši paši sekot līdzi un vērot savu iekšējo dinamiku un attīstību. Tas ir diezgan grūts process- godīgi ieskatīties savā iekšienē un ieraudzīt tās sevis paša daļas, kas nav iezemētas Dievišķajā un tad atrast sevī vēlmi un uzsākt strādāt ar tām, lai aizvien tālāk savienotos ar iekšā esošo Dievišķo.






Jūs, mūsu mīļie Gaismasdarbinieki, esat Atmodinātie un atrodaties šajā procesā gandrīz visu savu iepriekšējo dzīvju laikos. Viss izciestais, kas vienmēr šķitis kā peldēšana pret straumi, tagad atvedis jūs līdz šai vietai un te nu esat- tagad kop-radot jauno pasauli un jauno Esamības un Būtības veidu. No šī brīža, bet tas atkarīgs no jūsu izvēles, jūsu centieni un pūles atvieglosies un piepildīs jūs ar prieku, labvēlību un vieglumu no iekšienes. Jo jūs esat viens vesels ar eņģeļu pasauli, ar Visu Kas Ir un tagad jūsu darbs virzās uz priekšu daudz lielākā iekšējā vienotībā un veselumā, tieši tāpēc nāks vēl jūtamāki sasniegumi šai pasaulei, kas tālāk sasniegs arī citus Visumus un nesīs labumu visu kopējai nākotnei.






Turpiniet iezemēties un atrasties Dievišķajā, mīļie, un, ja arī laiku pa laikam novērojat sevi atkāpjamies solīti atpakaļ, tad tūlīt pat sevi piedodiet- jo jūs transformējaties savā fiziskajā formā, savā mentālajā un emocionālajā ķermenī, tas ir mācību process un pieredzes paplašināšana; tāpēc tiekat apbrīnoti par savu drošsirdību, drosmi un panākumiem. Atcerieties, ka tiekat bezgalīgi mīlēti un patlaban šajos pārmaiņu laikos esat ļoti, ļoti vajadzīgi.






Līdz nākamajai nedēļai...






ES ESMU Ilarions


©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa


Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com


Thank you for including the above website link when posting this message.






Tulkoja Māra Brante