piektdiena, 2011. gada 29. jūlijs

SEN ŽERMĒNS 25.jūlijs/2011

Mācieties mīlēt un tad saskatīsiet īstu (autentisku) prieku, tam nav nekā kopīga ar juteklisko baudu spēcīgajām emocijām.

Tie ir īpaši uzticami avoti, kas ļauj mums, Baltās Brālības Meistariem, sniegt, translēt un nodot jums visiem, kas meklē Gaismu un Patiesību, tos veidus un līdzekļus, kā iziet no ilūzijas un maldiem, kuros esat uzturējušies daudzu dzīvju garumā, lai rezultātā sasniegtu vienīgo, kas ir Reāls un Īsts.


Es, Sen Žermēns, kopā ar citiem Mīlestības un Viedas Meistariem, ik dienas pūlamies, lai lielākais jūsu vairums atstātu piesārņotos upes ūdeņus, kuros mitinās lielākā cilvēces daļa, un spētu ieplūst Dievišķās Apziņas jūrā, kurā tiksiet attīrīti un dziedināti.


Neviens no mums nespēj atpūsties līdz brīdim, kad visi, kuriem ir jāpamostas no maldus sapņa, pamodīsies.

Jūs, kuri lasāt šīs rindas, meklējat ceļu ārā no tukšās un frivolās (vieglprātīgās) dzīves viduvējības vai arī no velti nodzīvotās dzīves. Jūs tiecaties nevis novērsties no patiesības, bet pilnībā tajā ieiet un iedziļināties tās visaptverošajā Gaismā.


Ja vēlaties atbrīvot sevi no uzkrātās nastas un tālāk iet stingrā un raitā solī, tad atbrīvojiet savu prātu no visa, kas jūs tur ieslodzījumā, kas padara jūs aklus tai brīnumainajai un starojošajai Realitāte, kas ESAT JŪS; jūs neesat savādāki kā tie, kuri jums atrodas visapkārt pasaulē un Visumā; vienīgais, kas var palīdzēt pacelt ilūzijas priekškaru un visā pilnībā to atvērt, ir MĪLESTĪBAS Dievišķais Spēks.


Neatkarīga un suverēna Mīlestība dod bez citas apslēptas domas, pat nedomājot par sevi, jūs dodat beznosacījumu, bez robežu mīlestību; mīlestību, kas attīra sirdi un prātu; mīlestību, kas atbrīvo no asajām spīlēm, kas vēlas turēt jūs mulsumā un iepriecēt ar pasaules ēnām un maldiem.


Mācieties mīlēt un tad saskatīsiet īstu (autentisku) prieku, tam nav nekā kopīga ar juteklisko baudu spēcīgajām emocijām.

Domājat, ka tas ir grūti un nesasniedzami? Lūdziet Dievam palīdzību, lai Viņš palīdz jums nospiest slēdzi un mainīt Dievišķās Mīlestības plūdumu. Pilnīgi noteikti, Viņš jums palīdzēs, no jūsu iekšējās sirdsapziņas, kas pastāvīgi ir savienota ar Augstāko Apziņu kā elektriskā strāva, kas savieno pozitīvo un negatīvo polu.

Atcerieties, ka JŪS ESAT VISS, un jūsu iekšienē jūs esat un pārstāvat bezgalīgās iespējas, lai izpildītu jebkuru uzdevumu, kādu paši vien izvēlaties veikt. Jums tas jādara tikai no savas Iekšējās Dvēseles, nav cita uzticamāka un labāka padomdevēja par to.




Avots: Sen Žermēns
Kanāls: Kris-Won

http://galacticchannelings.com/latviesu/navealfa24-07-11.html

http://despertando.me/2011/07/27/kontaktejoties-ar-gaismas-butnem-despertando-20110727-s-e-n-z-e-r-m-e-n-s-kris-won-macieties-milet-un-tad-saskatisiet-istu-autentisku-prieku-tam-nav-neka-kopiga-ar-juteklisko-baudu-specigaja/

Tulkoja: Māra Brante