trešdiena, 2011. gada 27. jūlijs

Nibiru un annunaki

Labvakar!

Lūdzu skatīt pielikumā vēl nedaudz pieslīpētu latvisko versiju par tiem pašiem (Nibiru un Anunnaki).
Protams, jāatceras, ka tas ir viena autora viedoklis par mūsu un Zemes seno vēsturi.
Tomēr ĻOOOTI interesants......
Pielikumā arī dažas bildītes  Reptīļu acis, "Veidola maiņa", Iluminātu (reptīļu) ASV elites dzimtas koks,
Pekinas olimpiskais stadions... Istenībā I-nets ir pilns ar līdzīgām bildēm un lietām par reptīļiem, bet man šobrīd laikam pietiek.
Veiksmi un Mīlestību
Alvils

________________________________________



Nibiru un Anunnaki


- Autors: DM -


Arvien straujāk turpina attīstīties notikumi uz pasaules, arvien vairāk cilvēku pieredzēs terorisma un iebiedēšanas metožu pretīgumu. Stiprāko nāciju valdītāji izmanto savu varu pār vājākām nācijām, un tie kļūs arvien prasīgāki un nejēdzīgāki savās prasībās. Nacionālās varas lieto milzīgu represīvo spēku, tieši tādu pat kā saimnieki pār vergiem.


Vēsture atkal atkārtojas. Reiz bija cituriešu super rase, ko senie Zemes cilvēki pazina kā Anunnakus. Daudzu iemeslu dēļ šodienas Anunnakiem ir samazināta to vara. Šo būtņu rase zeļ pateicoties zemāk attīstītu rasu iekarošanai un paverdzināšanai.


Šī ir mana versija par Nibiru un Anunnaku stāstu:
Pēdējos gados ir bijušas daudzas spekulatīvas publikācijas par Planētu X, kas tāpat pazīstama ar vārdu Nibiru. Pārsvarā šie raksti vairāk vai mazāk atsaucas uz Zaharija Sitčina grāmatu, Divpadsmitā Planēta. Sitčins tāpat kā Veļikovskis un Darvins, izmantoja atbilstošas teorijas, kas pamato viņu apgalvojumus. Rodas jautājums: Vai Nibiru patiešām eksistē? Atbilde ir skaidra - „Jā”.


Ir daudz tādu cilvēku, kas tic - Annunanki no Nibiru drīz atkal ieradīsies uz Zemes. Viņi tic, ka Planēta X reizi 3600 gados savā izstieptajā orbītā ap Sauli pietuvojas Zemei, un tam vajadzētu notikt 2003. gada maijā vai jūnijā. Šādi ticējumi par Nibiru tuvošanos rada bailes par iespējamajām sekām, ko nesīs šī satuvināšanās. Pastāv bailes par sagaidāmajām zemestrīcēm, paisuma viļņiem, plūdiem, pārtikas trūkumu klimata izmaiņu rezultātā, slimībām, meteoru uguns vētrām, vulkānu izvirdumiem un tamlīdzīgām lietām. Cilvēki baidās, ka šo katastrofu rezultātā var izzust dzīvība uz planētas Zeme.


Planēta Nibiru (Ne.Bi.Ru) ir pazīstama ar daudziem nosaukumiem, tādiem kā: Planēta X, Divpadsmitā Planēta, Marduks, Paradīze, "Debesis" (Heaven) un Debesu Valstība, u.c. Lai arī Nibiru tiek saukta par Divpadsmito Planētu, tehniski tā nav mūsu Saules sistēmas planēta. Īstenībā tā ir planēta no citas saules sistēmas. Zvaigzne, kas bija tās saules sistēmas „saule” ir izdzisusi. Nibiru nekad nav bijusi saskatāma no Zemes, bet zvaigzni, kas bija Nibiru Saules sistēmas centrs, varēja saskatīt no Zemes. Specifiskā Nibiru orbīta, deva Anunnakiem priekšrocību, kā mobilajā observatorijā novērot un izpētīt daudz dažādas planētas, kas atrodas Nibiru orbītas tuvumā.


Senie cilvēki nosauca Nibiru par Planētu X Šumeru valodā, un par Marduk Babiloniešu valodā. Senie Mezopotāmieši ticēja, ka Nibiru ir mūsu saules sistēmas 12’ā planēta, un tā viņiem asociējās ar Debesīm, no kurienes ieradās un kur dzīvoja viņu dievi.


Nibirieši, tiek parasti dēvēti par Anunnakiem, Nefilimiem, Elohimiem (daudzskaitlis dieviem), un arī Mardukiešiem. Es turpmāk tos dēvēšu par Anunnakiem, jo gan saskaņā ar Šumeriem, kā arī līdz pat mūsdienām, tā ir zināma kā dominējošā populācija. Vārds „Anunnaki” burtiski nozīmē „tie kas atnāca no debesīm uz zemi”. Vecajā Derībā, šie debesu viesi tiek saukti par Anakimi.


Nibiru apdzīvoja reptiļu superrase un to pārvaldīja elites aristokrātija-Anunnaku Elite arī pazīstama kā „Nefilimi”, Hebru valodā, tas nozīmē:”tie kas atnāca no debesīm uz zemes”. Anunnaki bija viena no tā laika tehnoloģiski augsti attīstītām citplanētiešu rasēm. Patiesībā, viņu civilizācija bija daudz attīstītāka par citām tā laika civilizācijām. Anunnaki savu saules zvaigzni sauca par „ZAOS”.


Anunnaki ir ekarotāju rase. Tie ir ļauni, iekāres pilni, nežēlīgi, asisnskāri, asinsgrēku piekopjoši, skaudīgi, despotiski un nodevīgi. Tāpat tie ir gaļēdāji un reizēm arī kanibāli. Viņi pieprasa iekaroto un pakļauto cilvēku nevainīgus upurus, tāpat arī no pašu vidus nereti tiek upurēts kāds no paverdzinātajiem.


Ja vien spējat iedomāties jebkādas vissliktākās īpašības, kas asociējas ar Sātanu, tad esat radījušu diezgan precīzu priekšstatu par Anunnakiem. Viņu specializācija ir prāta kontrole. Viņi bija tie, kas pilnveidoja ekonomisko kontroli, attīstot naudu un ieviešot augļošanas sistēmu. Viņi veica plašus ģenētiskos eksperimentus, un papildus citiem saviem „darbiem”, ģenētiski uzprojektējua arī reptiļveidīgo rasi, ko Anunnaki nosauca par „Ducaz”.


Ducaz tiek izmantoti iekarošanai un Nibiriešu populācijas, kā arī citu paverdzināto rasu, pārvaldīšanai. Tātad Ducaz ir Reptīļveidīgie. Starp tiem pastāv dažādu kastu vai veidu Reptīļveidīgie. To saimnieki ir Anunnaki Elite, kas nav Ducaz. Kā jau viss, kas asociējas ar Anunnakiem, arī starp Ducaz pastāv stingra, reglamentēta un netaisnīga šķiru struktūra.


Reptīļveidīgos, tātad Ducaz, viņu „saimnieki” – Nefilimi jeb Elohimi, sūtīja karot ar citu planētu rasēm, un tiem bija jāspiego, jākļūst par policistiem vai saimnieku miesassargiem. Starp Anunnakiem ir daudz kliķu vai frakciju. Vieni no Anunnaku niknākajiem ienaidniekiem sauc sevi par „Pers – sires”, kas ir citplanētiešu grupa, kurai pirms vairākiem gadiem devu nosaukumu „Vulturites”. Tas nozīmē Plēsoņas. Īstenībā, pēc skata tie nemaz nelīdzinās plēsoņām, bet ir vairāki iemesli, kādēļ es tos esmu šādi nosaucis, kurus es šajā rakstā negribētu iztirzāt.

Ironiski, bet Pers-sires ir vienkārši cita Anunnaku rases fracija. Lai arī kā, Ducaz (Reptīļveidīgie) un Pers-sires (Plēsoņas) ir vienmēr bijuši ļaunākie ienaidnieki, un tā tas ir līdz pat mūsdienām.


Šo divu seno grupu pēcteči joprojām sacenšas par virsvadību uz pasaules. Daudzi no tiem šodien dominē politikā, finansēs, zinātnē, reliģijā, tiesu sistēmā un medicīnā (īpaši asinsbankās), militārajā sfērā, lauksaimniecībā un tirdzniecībā, kā arī izklaides un seksa industrijā. Lielākais vairums šo darboņu neapzinās savas ārpus zemes izcelsmes saknes.


Anunnaki ir no miesas un asinīm, bioloģiskas būtnes, pārpilnas lepnuma, augstprātības, nekontrolējamu iekāru pilni, ja nepieciešams to panāk ar varu, gan pret pieaugušiem partneriem, gan bērniem, un tiem ir milzīga tieksme uz iekarošanu un pakļaušanu. Šī karotājrase alkst kontrolēt citas būtnes un valdīt pār citām rasēm, kā arī mazāk priveleģētām pašu Anunnaku šķirām. Anunnaki ir attīstījuši un ieviesuši kompleksu despotisku kastu un dzimtu sistēmu. Tie ir sieviešu nīdēji. Tādēļ pēc savas ierašanās uz Zemes, viņi iznīcināja seno Zemes ļaužu pielūgto Dievišķās Mātes dievināšanas kultu. Uz zemes bija tik liela pretestība Dievišķās Mātes pielūgšanas noliegšanai un iznīcināšanai, ka Anunnakiem nācās izveidot aizvietotājus - „mātes” dažādām kultūrām. Tādas kā „māte zeme” un „māte daba” ir piemēri, tādējādi turpinot degradēt Dievišķo Mātes tēlu, piedēvējot Tai viltus īpašības, tādas kā, miesaskāre, atriebība un skaudība. Interpretācija par Kali ir viens no šādiem viltus atribūtikas piemēriem.


Milzīgās sadursmes rezultātā, Zeme un citas mūsu Saules sistēmas planētas, tika stipri bojātas. Debesu objektu sadursmju rezultātā arī Nibiru cieta lielus bojājumus. Tas spieda Anunnakus doties citas pastāvīgas dzīves vietas meklējumos, un tie nonāca uz Zemes. Viņi nenāca lai meklētu zeltu, kā uzskata Sitčins savā hipotēzē.


(šeit iestarpinājums)


Deivida Aika grāmata “Augstākais noslēpums”. Grāmatā ir iztulkotas 1850.gadā, Irākā - apmēram 400 kilometrus no Bagdādes, atrastās Šumeru plāksnītes. Tekstu bija tulkojis Zaharijs Sitčins, cienījams zinātnieks, vēsturnieks, rakstnieks un lingvists.Viņš apgalvoja, ka plāksnītes satur informāciju par augstāko rasi vārdā - AN.UNNAK.KI, kura uz Šumeru ir atnākusi no planētas Nibiru. Sitčins tic, ka šī planēta riņķo pa ovālu trajektoriju, kura sākas starp Jupīteru un Marsu, un aiziet tālu aiz Plutona. Viss cikls turpinās 3600 gadu. Plāksnītes satur ļoti precīzu informāciju par Saules sistēmu un visām planētām, ieskaitot, to izmērus un orbītas. Sitčins saka, ka šie Anunaki ir atnākuši uz Zemi pirms 450 000 gadiem zelta meklējumos. Viņi apmetās rajonā, kas tagad atrodas Āfrikas kontinentā, lai iegūtu resursus. Sākumā strādāja tikai anunaki, bet pēc tam viņi sacēlās un viņu vadītāji nolēma izveidod hibrīdu rasi, kura būtu spējīga strādāt. Viņi izmēģināja ļoti daudzus variantus un beigās nonāca pie tās formas, kāds šodien ir mūsdienu cilvēks. Plāksnītēs ir aprakstīts, kā anunaki izveidoja ģenētikos atzarojumus, lai varētu pārvaldīt cilvēci viņu vārdā. Vispār, tiek aprakstīts arī kā tika izveidota karaļnamu vara.


Ir svarīgi atcerēties, ka no vēstures evolūcijas ir zināms, ka pirms 200 000 gadu notika rases “pilnveidošana”. Pēkšņi homo erectus pārvērtās par homo sapiens, lai pēc tam, apmēram pirms 35 000 gadiem pieņemtu vēl kaut ko un kļūtu par homo sapiens, tas ir, par šodienas cilvēku. Kas kalpoja par šo evolūcijas lēciena iemeslu, neviens nezina un sakarīgi nespēj paskaidrot. Zinātniskie pētījumi ir konstatējuši, ka mums ir bijis kopējs sieviešu dzimtes sencis, kurš dzīvoja Āfrikā pirms 140 000 - 300 000 gadu.


Savādi, bet zelts nav Zemes dabīgais minerāls, tātad Anunnaki nevarēja sagaidīt, ka to atradīs uz Zemes. Tie neieradās uz Zemes, lai raktu zeltu, kas būtu nepieciešams aizsargekrāna veidošanai, lai pasargātu savu Nibiru no nelabvēlīgajiem klimata apstākļiem. Ja arī tā, tad viņiem neizdevās glābt savu planētu, jo tā tika izpostīta. Tas, kas redzams debesīs pašlaik ir tikai Nibiru ēna, daudzu gaismas gadu attālumā. Lai arī kā, Anunnaki bija sajūsmināti atrodot zeltu uz Zemes, lai varētu to izmantot kā rotāšanās līdzekli. Viņi importēja daudz vergu, lai tie raktu zeltu, tāpat izmantoja šiem darbiem daudzus no pašu Anunnaku zemākajām šķirām.


Tā kā viņu mājas – Nibiru, bija iznīcinātas, Anunnaku Elite ar saviem pavadoņiem bija spiesti šeit kļūt par pagaidu iemītniekiem, kur lielākais vairums no tiem dzīvoja milzīgos, ap Zemi riņķojošos gaisa kuģos (kā pilsētās). Ap to laiku, citas Anunnaku rases jau bija nometinājušās uz citām iekarotām pasaulēm, ieskaitot Zemi, Marsu un pārējo mūsu Saules sistēmu.


Tie bija arī izkaisīti pa Oriona un Sietiņa zvaigznāju planētām. Tāpēc varam noprast, Ka Annunaki bija neparasti vareni, un daudzi no tiem baidījās. Anunnaku Elite un tie, kam bija atļauts ceļot, ceļoja no orbītā riņķojošā kosmiskā kuģa ar mazākiem „shuttle” tipa kuģiem, lai apciemotu Zemi. Tie sūtīja arī lielāka izmēra transportkuģus militārām un tirdzniecības vajadzībām. Starpplanētu vergu tirdzniecība bija izplatīta un ienesīga. Nav brīnums, ka senie cilvēki baidījās no debesīs mītošajiem dieviem.


Vairums šodienas Zemiešu ir gan ģenētiski, gan arī simboliski daļa no ārpus planētas Anunnaku civilizācijas. Mana stāsta turpinājumā jūs sapratīsiet, kādēļ es tā apgalvoju.


Anunnaku Elite no Nibiru ir ģenētiskie manipulatori, kas pārzin mākslīgo dzīvības formu radīšanu. Savā augstprātībā tie mēģina tēlot Dievu. Viņu augsti attīstītās tehnoloģijas un viņu valdonīgais spēks un izmēri padarīja tos par neuzvaramiem pirmatnējo cilvēku acīs. Tas nozīmē, ka Anunnaku Eliti agrīnie cilvēki uzskatīja un pielūdza kā dievus. Dažos avotos uz Anunnaku Eliti mēdz atsaukties kā Ziemeļniekiem vai Blondajiem. Tie ir stalti, robusti, pilni spēka, atlētiski un parasti gaišas sejas krāsas. Viņu statusa un varas simbols ir spārnots disks, kas simbolizē viņu mājas zvaigzni ZAOS. Šī Anunnaku Elite vēlāk bija pazīstama kā Elohimi un Nefilimi. Lūdzu nekādā gadījumā šos ļaunos Elohimus nejaukt ar Patiesā Radītāja Dievišķajiem Elohimiem.


Anunnaku Elite (Nefilimi) radīja daudzas reliģijas, lai tādā veidā viņus pielūgtu kā dievus, un apmierinātu to varaskāri. Anunnaki attīstīja reliģijas diskreditējot jebkuru garīgumu ko tie sastapa pie pirmatnējiem Zemes iedzīvotājiem. Tie ekspluatēja reliģijas kā ļoti spēcīgus pirmatnējo cilvēku kontroles līdzekļus. Tika ieviestas dažādas reliģijas ar pilnīgi pretrunīgām doktrīnām, tādēļ lai vairotu disharmoniju, neticību, sajukumu, augstprātību un karus.


Anunnaki ierodoties uz Zemes iedēstīja šeit hibrīdus no citām pasaulēm. Uzreiz pēc ierašanās tie sāka plašu invāziju cik plaši un tālu vien varēja un pārņēma kontroli pār planētas reģioniem ar gēnu inženierijas palīdzību. Tie izspieda iedzimtos no viņu apdzīvotajām teritorijām un pilnībā tos pakļāva. Pirmatnējie cilvēki tika pakļauti bioloģiskas vairošanās eksperimentiem. Arī šodien ir atnācēji, kas nolaupa zemiešu bērnus klonēšanai un nodarbojas arī ar dzīvnieku klonēšanu vai kropļošanu. Mūsdienās ar vardarbīgu bērnu nolaupīšanu nodarbojas Anunnaki Remnants – vai Anunnaki Paliekas (termins ko autors lieto lai apzīmētu tos Anunnakus, kas ir nometinājušies uz Zemes).


Kā iepriekš minēju, Anunnaku Elite iekaroja un paverdzināja tā laika primitīvos Zemes cilvēkus. Daži apgalvo, ka arī Jēzus bija hibrīdbūtne no Nibiru, bet tas ir ļaunprātīgs un nepaties izdomājums, ka Jēzus bija Anunnaks. Jēzus patiesībā bija Gaismas Avatārs, kurš inkarnējās uz Zemes, lai modinātu gulošos un atgādinātu Dievišķajām būtnēm par to patiesi Dievišķo izcelsmi.


Pirmajā Mozus grāmatā 6:2-4, ir minēts, ka Anunnaki (kas īstenībā uzrakstīja visu Veco Derību), kā „Dieva dēli” „ieraudzīja cilvēku meitas, cik tīras un skaidras tās bija”. Attīstot šo mācību Anunnaki mēģināja parādīt, ka „Dievu dēli” tika ar kārdināšanu atvilti uz Zemi un samaitāti no vietējām Zemiešu sievietēm. Patiesībā tā laika sievietes bija tikumīgākas par vīriešiem un vīrieši tās godāja, jo garīgi zemieši joprojām saglabāja sikni ar Dievišķo Māti. Anunnakiem tas bija jāapgriež ar kājām gaisā, lai parādītu, ka sievietes bija dzimums, kam nevar uzticēties, un vīriešiem tās ir jāpārvalda. „Dievu dēli” ļaunprātīgi izmantoja un briesmīgi izrīkojās ar vietējām Zemes sievietēm, lai radītu šieviešu nīšanas paraugu, kuram būtu jāseko pirmatnējiem Zemes vīriešiem. Anunnaku plānos bija ļoti būtiski pārslēgt Dieva dzimumu uz Zemes no Mātes uz Tēvu.


Anunnaku šovinisms noveda pie tā, ka sievietes tika pakļautas vīriešiem un ar tām daudzās kultūrās apgājās, kā ar kājslauķiem, ieskaitot Arābu, Āzijas tautu, Ebreju un arī Rietumu sabiedrības. Īzajs (Isaiah) Mozus grāmatā 66:1 saka „Un tā ir sacījis tas Kungs, Debesis ir mans tronis, un Zeme ir mans kājsols...” Ephesians 5:22-24 Pāvils, kas bija inkarnējies Anunnaks rakstīja: „Sievām jāpakļaujas saviem vīriem, tāpat kā tam Kungam. Tāpat kā vīrs ir sievas galva, tāpat Kristus ir baznīcas galva: un viņš ir jūsu glābējs. Tādēļ, tāpat kā baznīca ir pakļauta Kristum, tā sievām būs pakļauties pašu vīriem pilnīgi visā. Tādēļ saskaņā ar Pāvila mācību, sievas ir kājsoli (kājslauķi) un vīri ir troņi. Ar vienu šādu uzurpētu vēzienu Pāvils Anunnaku vārdā nolēma visas Kristiešu sievietes zemākam vai mazvērtīgākam statusam. Daudzas baznīcas pielīdzina Pāvila mācību Kristus mācībai. Tā ir vistīrākā zaimošana!


Kā pierādījums tam, ka Anunnaki ir autori lielākajai daļai Vecās Derības, ka arī tam, ka Vecā Derība tikusi sagrozīta, izdarīsim secinājumus par to kā viņi ir manipulējuši ar Mozus rakstiem, kas bija inkarnējies Gaismas Attas. (Attas of Light) Otrajā Mozus grāmatā 24:7 ir atrodams fragments, kurā teikts, ka cilvēkiem „jābūt padevīgiem” asins ziedošanai. Tālāk nodaļā 27:20 , Mozum būtu bijis jāsaka, ka cilvēkiem „jābūt padevīgiem” Joshua. Atkal tālāk piektajā Vecās derības grāmatā 4:30 Mozus vadīja savus ļaudis „būt padevīgiem” Dieva balsij pēc neseno dienu atnestā posta.


Neskatoties uz to Anunnaki ar nolūku sagrozīja Mozus teikto piektajā Mozus grāmatā 8:20, ka visiem jābūt padevīgiem Dievam, vai arī: Tautas tiks izpostītas jūsu acu priekšā, jūs iznīksiet, ja nebūsiet paklausīgi Dieva tā Kunga balsij.


Šie nevar būt patiesi Dieva Mīlestības vārdi. Šie ir Visuma radītāju priekšnieku aģentu – Anunnaku vārdi. Īstenais Dievs nekad nesodītu tautas vai nācijas - savus bērnus.


Vēl viena reize, kad vārdi „pakļauties” parādās Vecajā derībā ir 2 Samuel 22:25, kur var atrast, ka „Svešiniekiem ir man jāpakļaujas, tikko tie mani padzird, tiem ir man jāpaklausa”. Skaidrs, ka tie ir vergturu Anunnaku vārdi.


Ir vēl trīs citas vietas, kur vārdi „būt padevīgam” parādās Bībelē, un visās tie nāk no Pāvila - Anunnaka.


Otrajā Korintiešu grāmatā 2:9 Pāvils norīko savus (Pāvila NEVIS Jēzus) sekotājus „būt padevīgiem” visās lietās.


Ephesians 6:5 lasāms: „Kalpi esiet paklausīgi tiem, kas ir jūsu miesīgi kungi, ar bailēm, trīsām un padevību savās sirdīs, tāpat kā pret Kristu”. Vai tas nav nejēdzīgi?


Pēdējā reize kur vārdi „esiet padevīgi” parādās Kristiešu bībelē ir Titus 2:9 kur Pāvils saka, „Pārlieciniet kalpus būt padevīgiem viņu pašu saimniekiem un izpatikt tiem jebkurās lietās...”


Skaidrs, ka Pāvils bija terora dievu pārstāvis un vergturu rokaspuisis.


Kā var redzēt šajos piemēros par „būt padevīgam” Jēzus centās atsaukt Anunnaku mācības Vecajā Derībā, bet Pāvils sagrozīja Jēzus mācības, un tādā veidā atgrieza terora un baiļu „dievu” pie varas.


Mīti par radīšanu ir ļoti līdzīgi visās pasaules valdošajās ticībās. Kādēļ tas tā ir? Tas tādēļ, ka dažādos mītus par radīšanu izplatīja Anunnaki, migrējot pa visu pasauli. Reliģijas ko Anunnaki „iestādīja” lai kontrolētu un manipulētu ar iedzīvotājiem saturēja dažādus radīšanas mītus. Šīs reliģijas nesakņojas mīlestībā, bet gan bija balstītas uz bailēm. Visur kur Anunnaki devās savos iekarojumos, tie apvienoja cilvēkus blīvi apdzīvotās komūnās, kur tie varēja tos vieglāk piespiest strādāt savā labā un kontrolēt gan fiziski, emocionāli, mentāli, garīgi un ekonomiski – kā vergus. Tie kontrolēja, iedvešot bailes un turot cilvēkus, neizglītotus. Šie modeļi eksistē joprojām. Lai arī tie ir daudz izsmalcinātāki un izskatās daudz pievilcīgāki nekā tie bija pagātnē. Cilvēki bija Anunnaku vergi agrāk un turpina tādi būt joprojām.


Anunnaki ieviesa greznošanos ar dārglietām. Tāpat tie propagandēja dārgu gaumi un dzīves veidu, lai iedzītu cilvēkus ekonomiskā verdzībā. Tie ieviesa poligāmiju, asinsgrēku un pedofiliju, kas ir Anunnaku raksturīgas uzvedības iezīmes. Tādas pazīmes ir novērojamas daudzās kultūrās, ieskaitot senās Ēģiptes karaļnamus un Vecās Derības patriarhus, kas sekoja Anunnaku rīkojumiem. Daudzejādā ziņā, mēs šajā tehnoloģiski attīstītajā laikmetā, esam moderno patēriņa priekšmetu vergi, valdībās, ekonomiskajās sistēmās, kultūrās, reliģijās, parašās un tikumos. Bet kas ir vissvarīgākais – mēs esam Virtuālās Realitātes vergi, kas padarīti akli ar izsmalcinātām nepatiesībām un Dievišķo patiesību simulācijām.


Anunnaki pirmo reiz ieradās uz Zemes aptuveni pirms 500 000 gadiem. Tad viņi jau bija iekarojuši Sietiņa zvaigznāju, Marsu un daudzas citas pasaules. Pēc vairākiem mēģinājumiem pirmais veiksmīgais gēnu tehnoloģijas vilnis parādījās uz Zemes patuveni 300 000 gadus atpakaļ. Anunnaki atveda un nomitināja uz Zemes daudzu pakļauto rasu pārstāvjus. Viņi arī nolaupīja un atveda šurp īpašu rasi, ko nosauca par „Race of Women”. Šī sieviešu cilts (rase) ļoti cieta no Anunnaku apspiešanas un nekrietnas izmantošanas. Dažādas citplanētiešu rases tika atvestas uz Zemi, lai to pārstāvjus izmantotu par vergiem. Citi tika pārdoti smagam darbam, citi karavīros, citi seksam, utml.


Ar ģenētisko tehnoloģiju palīdzību sievietes tika padarītas fiziski mazvērtīgākas par vīriešiem, augumā, spēkā un ātrumā. Pat tajās nodarbēs kur spēks un ātrums nav svarīgs, tādās kā garīdzniecība, tieslietas, medicīna, politika, komercija un zinātne, sieviešu līdzdalība tiek kavēta, un tās atrodas ievērojami nelabvēlīgākā situācijā līdz pat šodienai. Tas parāda milzīgo Anunnaku šovinistisko iespaidu līdz pat mūsdienām.


Papildus gēnu inženierijas eksperimentiem uz cilvēkiem, līdzīgs darbs tika veikts ar daudzām citām sugām, ieskaitot putnus, reptiļus, zivis, zvērus un augus. Anunnaki arī praktizēja, lai radītu nezvērus, daudzi no tiem kļuva par mitoloģiskiem tēliem, daži bija pusdzīvnieki, puscilvēki, vēl citi pa pusei putni, vai pa pusei zivis, pa pusei cilvēki.


Pirmo Mozus grāmatu radīja un pierakstīja Anunnaku restartēta civilizācija. Šumeri bija starp senākajiem ļaudīm, kas veica pierakstus uz plāksnītēm, kur tika aprakstīta Anunnaku ierašanās vēsture uz Zemes, un tā bija rakstīta saskaņā ar to, ko Anunnaki nodiktēja.


Attīstītā Šumeru civilizācija neattīstījās daudzu gadu tūkstošu garumā. Šī civilizācija tika „uzposta” turpat vai acumirklī, Anunnakiem ieviešot daudzas civilizāciju attīstības pazīmes, kā tiesu sistēma, sabiedriskā iekārta, ekonomikas modeļi, reliģijas, zinātne, matemātika, svara un mērvienības, rakstība, literatūra, mūzika, māksla, glezniecība, astronomija, kosmoloģija, astroloģija, medicīna, lopkopība un zemkopība, augu kultivēšana, homeopātija, kulinārija, izklaide un citas. Šumeri kļuva par civilizāciju, no kuras baidījās un apskauda citas atpalikušākas sabiedrības.


Aptuveni pirms 35 000 gadu Cro-Magnon cilvēks pārņēma Zemi pēc Neandertāliešiem. Anunnaku Elite nogalināja pilnīgi visu Neandertāliešu populāciju pēc tam, kad bija beiguši izmantot Neandertāliešus gēnu inženierijas eksperimentos, kā eksperimentu materiālu. Homo sapiens, tapa otrā viļņa ģenētisko eksperimentu rezultātā. Šis otrais vilnis ļauj Homo sapiens krustoties ar Anunnaku „civilpersonām”.


Laikam ritot daudzas lietas sāka iziet ārpus kontroles, nokontrolējamā daudzumā savairojās nezvēri un briesmoņi, saradās liels daudzums puscilvēku un pusdzīvnieku. Atlantīdas uzplaukuma laikos, privileģētajām šķirām tika atļauta ceļošana kosmosā. Teleportācija arī tajos laikos bija ierasta lieta. Tā kā Atlantīdiešu vergi kļuva arvien attīstītāki, tie sāka nepaklausīt saviem „dieviem”-Anunnaku Elitei. Tas darīja bažīgus to saimniekus. Tad tika pieņemts lēmums iznīcināt Atlantīdu. Daži no Anunnaku Elites un to izredzētajiem pavadoņiem aizbēga no Zemes milzīgos gaisa kuģos un devās uz citām planētām, un pat uz citām saules sistēmām. Vairums ierindas Anunnaku šeit tika atstāti. Pēc bēgšanas no Zemes, Anunnaku Elite uzspridzināja Atlantīdu un iznīcināja to, cerot, ka nogalinās visus palikušos Anunnakus un pārējos iedzīvotājus.


Tomēr Anunnaku vergi atklāja Anunnaku Elites plānus iznīcināt Atlantīdu, un daļai vergu izdevās izglābties pirms katastrofas, paņemot līdz uz dažādām pasaules malām daļu no Atlantīdas zināšanām, tehnoloģijām, rakstības, ieročiem un kultūras. Otrs iemesls, kādēļ Anunnaku Elite nolēma uzspridzināt Atlantīdu, jo viņu darbiem pastiprināti sekoja un tos izmeklēja Attas (the Amoebic Rescuers of the Light), kas ir kaut kas līdzīgs kosmiskajai patruļai. Anunnaki Remnants (Paliekas), kas izglābās no Atlantīdas, uzsāka veidot kultūras, kuras mēs zinām, kā Actekus, Inkus, Maijus, un kas svarīgi, arī senos Ēģiptiešus. Arī šobrīd uz Zemes ir daudz Anunnaku pēcteču un daudzi no tiem ir Atlantīdas bojāejas liecinieku pēcteči.


Pēc Atlantīdas bojāejas, aptuveni pirms 20 000 gadu Anunnaki Remnants augstākās šķiras veica trešo gēnu inženierijas eksperimentu vilni. Viena grupa Anunnaki Remnants būvēja piramīdas ekspluatējot milzīgu daudzumu piespiedu darbaspēka un ļoti attīstītas tehnoloģijas. Šīs vietas tika izmantotas par starta vietām Anunnaki Remnants privileģēto sķiru kosmosa kuģiem. Agrīnie Ēģiptieši, kas uzbūvēja Lielās piramīdas un Sfinksu, arī bija Anunnaki Remnants, kurus Anunnaku Elite bija gribējusi iznīcināt uzspridzinot Atlantīdu.


Vadoņus un karaļus daudzās kultūrās un zemēs parasti nozīmēja Anunnaki Elite. Kad tie aizmuka no Zemes un Anunnaki Remnants pārņēma varu, tie pārņēma arī karaļu kārtas nozīmēšanas paraugu. Tādēļ daudzās kultūras, tādas kā Kīniešu, Japāņu, Ēģiptiešu un arī Rietumeiropas sekoja kārtībai, kā tika pārmantotas „dievišķās karaļa tiesības”.


Kad pirms vairākiem tūkstošiem gadu Anunnaki Elite atgriezās uz Zemes ar domu restartēt savu kundzību šeit, tie bija pārsteigti ieraugot, kā šeit plaukst Anunnaki Remnants kultūras. Tas viņus darīja bažīgus un dusmīgus, jo Zemes kontrole bija nonākusi viņu agrāko vergu rokās.


Lielās dusmās Anunnaki Elite ķērās pie varas pārņemšanas uz Zemes. Viņi radīja plūdus, kas izvērtās par katastrofu un būtībā iznīcināja turpat visus pierādījumus par iepriekšējām kultūrām. Tikai lielākie pieminekļi, tādi kā Sfinksa, piramīdas, Zikurāts, u.c. pārdzīvoja plūdus.


Bailēs no tā, ka atkal kādi Anunnaki Remanats varētu būt pārdzīvojuši plūdus, un tie varētu strauji rekonstruēt sagrautās kultūras, sevišķi Eģiptē, Anunnaki Elite pieņēma ļoti riskantu lēmumu, izvēloties vietu uz Zemes, kur vienā acumirklī iestādīt kultūru, kas būtu daudz pārāka par jebkuras uz Zemes dzīvojošās cilts vai tautas attīstību. Šis ārkārtas plāns tika realizēts Šumerijā (Sumeria). Šumerija tika izveidota turpat vai acumirklī, jo Anunnaki Elitei bija jāriskē un jārada super kultūra, ar rakstību un vēsturi Šumeru valodā, lai atgūtu varu pār Zemi no Atlantīdas bojāeju pārdzīvojušajiem Anunnaki Remnants.


Šajā brīdī Visuvarenie Gaismas Attas iestājās par Zemiešu tiesībām un sagūstīja lielu daļu no Anunnaku Elites. Daudzi no Anunnaku Elites aizmuka no Zemes savos kosmosa kuģos un atgriezās Sietiņa un Oriona zvaigznājos. Kādreiz visuvarenā Anunnaku Elite nu bija pērvērtusies saujiņā nožēlojamu bēgļu.

Mozus pirmā grāmata tika izmantota lai kontrolētu cilvēkus un piespiestu tos pielūgt Anunnaku Eliti, kā debesu dievus. Šis nav ticams stāsts par Patieso Dievišķo Radīšanu. Pirmā Mozus grāmata ir tapusi ļoti nesen, ievērojot lietu norises secību uz Zemes. Kā gan tā varētu atspoguļot radīšanas stāstu?


Laikā, kad Anunnaku Elite ieguva varu pār daļu Zemes, bez zemiešiem te mitinājās daudzas dažādas citplanētiešu rasu grupas, kas savā starpā karoja par pārākumu, bet Anunnaku Elite bija daudz varenāka par tiem visiem. Šumeru plāksnītēs ir ieraksti par tā saucamo cilvēku izcelsmi un radīšanas vēsturi, kas patiesībā atspoguļo notikumus par Anunnaku Elites pēdējo Zemes kolonizāciju. Iekarotāji paši veica ierakstus uz plāksnītēm, atsaucoties uz to, ka Šumeri saņēmši diktātus, no viņu tā saucamajiem dieviem. No pieredzes Anunnaki zināja cik liels spēks ir reliģijai, lai kontrolētu dažādu pasauļu iedzīvotājus. Šumeru tekstos ir minēti ierodamies cilvēki no Shem (domāti kosmosa kuģi). Tie bija Anunnaki no Shem, kas ieradās uz Zemes un sapārojās ar agrīnajiem Zemes iedzīvotājiem. Tas ir aprakstīts pirmajā Mozus grāmatā (Genesis). Tā ir ļoti vīrišķi orientēta, jo Anunnaki darīja visu, lai iznīdētu Dievišķās Mātes pielūgsmi un „Viņas” pieminēšanu. Pirmā Mozus grāmata būtībā atspoguļo cilvēces attīstību pēc Ādama un Ievas stāsta, un „dievu” vilšanos cilvēcē, kam sekoja plūdi.


Anunnaku Elite uzsāka vēl vienu augsti attīstītu civilizāciju Babilonijā. Bet kā parasti, arī šo kultūru un iedzīvotājus tie iznīcināja „kad lietas sāka slīdēt ārā no rokām”, un devās kur citur.


Šodien, kā jau labi skolnieki, Anunnaki Remnants plāno atgūt pagājušo dienu slavu un varu pār Zemi, kāda piederēja Anunnaku Elitei viņu pilnīgās tirānijas laikā. Tie plāno no jauna restartēt Zemi. Anunnaki Remnants ar cilvēku, kā arī cilvēku ķermeņos inkarnētu Anunnaku palīdzību, ir uzbūvējuši milzīgus pazemes bunkurus un dzelzceļa līnijas, kas ir daļa no plāna, lai ļautu tiem un viņu izredzētajiem pavadoņiem pārciest katastrofas, par kurām tie tic, ka tās plāno aizbēgusī Anunnaku Elite. Tie nevar atstāt Zemi gaisa kuģos, tādēļ, ka tiem nepietiek resursu, jo Anunnaku Elite aizbēga ar visiem tehnoloģiski modernākajiem gaisa kuģiem.


Anunnaki Remnants domā, ka tie būs izredzētie (kā viņu saimnieki), kas no katastrofām varēs paglābties pazemes bunkuros. Tie plāno paņemt veselu vergu garnizonu līdzi pazemē. Tie būs zaldāti, policisti, uguns dzēsēji, pavāri, ārsti, izklaidētāji, zinātnieki, utt. Vēlāk tos atkal varēs izmantot virszemes darbos. Svarīgākais ir tas, ka tie plāno izmantot jaunus pašu radītus klonus, kas apdzīvos Zemi. Zemes civilizācija tiek apzināti programmēta, lai pieņemtu šādu pazemes scenāriju, kādu varat redzēt, piemēram, filmā „Dziļais trieciens” (Deep Impact). Anunnaki tic, ka to saimnieki no Anunnaku Elite atgriezīsies, un tad tie būs patīkami iepriecināti par Anunnaku Remnants darbiem uz Zemes. Bet viņu plāni tiks izjaukti un ļaunā vēlme iznīcināt dzīvību un kultūru uz Zemes izgāzīsies. Viņi cerēja, ka pēc kataklizmām Zemi apdzīvos vairs tikai nedaudzi pārcietušie, kurus būs vienkārši pakļaut ar tehnoloģijām, ieročiem un militāru spēku, kas būs droši noglabāti pazemē pirms katastrofām. Viņi cerēja, ka saimnieki atkal restartēs šeit civilizāciju, un paši tiks pielīdzināti dieviem un tiks apkalpoti no pāri palikušajiem paverdzinātajiem cilvēkiem. Jaunā civilizācija būs īpaši izraudzīti cilvēki un akli paklausošie kloni.


Anunnaki Remnants pārstāvji ir starp mums. Tie ir mūsu pašreizējie „leļļu teātra” saimnieki, kas pārvalda pasauli un manipulē ar to. Šobrīd mūsu „zinātnieku” veiktā dzīvnieku, augu un arī cilvēku klonēšana notiek. Šī velnišķīgā lieta nav zināma plašākai publikai, pasaules līderi un viņu pakalpiņi to grib noslēpt un viennozīmīgi noliegs. Zeme ļoti ilgu laiku ir bijusi planēta, ko pārvalda vergturi.


Uz Zemes palikušie Anunnaki gaida pastiprinājumu no saviem saimniekiem Anunnaku Elites, kas devās uz citu saules sistēmu, mūkot no sekojošajiem Attas. Tomēr šoreiz ļaunie papildspēki nenāks atpakaļ uz Zemi, jo Attas to ir nolieguši, līdz ar to šeit palikušie Anunnaki ir iestrēguši.


Nesen atklātās Saules Patruļas (Sun Cruisers), ir daļa no Gaismas Glābšanas komandas (Rescue team from the Light). Tiem nav Eridāniešu (no Eridānas zvaigznāja) izcelsme, kā šur tur apgalvots. Saules Patruļas pagaidām atrodas gaidīšanas režīmā, jo nojauš, ka Anunnaku Elite mēģinās atgriezties uz Zemes, lai radītu visa veida iespējamās katastrofas, un veiktu piegādes Anunnaki Remnants. Tomēr tiklīdz Anunnaku Elite mēģinās tuvoties Zemei, tie sadursies ar neuzvaramu Gaismas spēku.


Anunnaki Remnants ir apmulsuši par patreiz notiekošo planētas pašattīrīšanos, ar tādiem līdzekļiem, kā globālā sasilšana, vulkānu izvirdumi, ugunsgrēki, zemestrīces, kari, tml. Viņi domāja, ka tās ir pazīmes, ka Anunnaku Elite atgriežas. Tomēr tiem sāk rasties šaubas, ka viņu saimnieki nav tikuši „Gaismas drošības dienestam”, un tādēļ Anunnaki Remnants pārņem bailes, pat tik tālu, ka tās pēdējā laikā izpaužas caur daudzu pasaules līderu neracionālām darbībām.

Uz Zemes šobrīd ir daudz izglītotu un sabiedrībā pazīstamu cilvēku, kurus tik ļoti ir apstrādājusi Anunnaki Remnants programmēšana, ka tie nebeidz daudzināt tādas dogmas,


kā: ”Zeme ir cietums zemes virsū, bet tā var tikt pārvērsta par Paradīzi”.... Daudz Anunnaku ir inkarnējušies cilvēku veidolā, bet ir arī tādi, kas atrodas astrālajā plānā, jo Anunnakiem ir liela ietekme uz astrālo pasauli. Daudzi no čenelētajiem ziņojumiem ir melīgs Anunnaku darbs. Mācieties tos atšķirt.


Gaisma ir tik ilgi gaidījusi šo īpašo iespēju, lai veiktu visu Dzīvotspējīgo Gaismas būtņu beidzamo glābšanas operāciju, to, kuras atrodas visos plānos un visos apziņas līmeņos, un bijušas ieslodzītas šai ļaunuma dimensijā.


PROCESS JAU NOTIEK!


PS: Kaut kas nonāks mūsu ceļā pavisam drīz, bet tas nebūs Nibiru.


© 2002 D.M


Original Webpage: http://www.cyberspaceorbit.com/dm_report.html


Autora komentārs uz vairākām nolemtības pilnām replikām:


Daudz dažādos veidos notiek cilvēces prāta kontrole. Prāta kontrole ir uzlikta cilvēcei kārtām, viena aiz otras, lai slēptu no mums patiesību un saglabātu mūs kā vergus uz šīs izdzīvošanas planētas.


Prāta kontrole notiek caur reliģiju, naudu, caur kalendāru un citiem veidiem, un tās pastāvēšanu nodrošinām mēs paši. Tā ir pašregulējoša prāta kontrole, kurā mūsu – cilvēku loma ir saglabāt to, ar morālo un sociālo kodu palīdzību. Būtībā tas ir pašradīts prāta cietums.Tie var būt Anunnaki, kas to izdarīja, bet tie var būt tikpat labi Militāristi vai „Jaunā Pasaules Kārtība”, vai pat mūsu pašu bagātie un varenie. Nav svarīgi zināt kas aiz tā stāv, ir svarīgi saprast to darbībā un līdz ar to - būt brīviem no šīm sistēmu ietekmēm.


Cilvēks nevar kļūt pilnīgi brīvs no šīm sistēmām, ja nu vienīgi kāds ir pilnībā pašnodrošināts (selfsuporting) un neatkarīgs. Ja cilvēkam nevajag sabiedrību, līdzcilvēkus lai izdzīvotu, tad patiešām cilvēks var kļūt brīvs no šīs sistēmas. Vairums no mums, iepējams, saprot šo sistēmu darbību dzīvē, bet lai izdzīvotu mums joprojām ir jāsadarbojas, atrodoties šo sistēmu iekšienē.


Civilizācijas nāk un iet, prāta kontroles sistēmas nāk un iet, kas paceļas gaisā, tas noteikti kritīs zemē, tas ir dabīgais visuma ritms. Esiet laimīgi, esiet laimīgi šajā sistēmā, izbaudiet to, saprotiet to, izdzīvojiet to, un šādā veidā esiet cilvēki. Mēs visi esam nākuši šeit lai pieredzētu šo “spēli” un mēs visi spēlējam savu lomu tajā…
Atvainojos par savām stila kļūdām, jo angļu valoda nav mana dzimtā valoda.
Jūsu D.M.


Tulkoja: Alvils