piektdiena, 2011. gada 22. jūlijs

Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju

14.jūlijs/2011


Sveicieni no Federācijas:


Esam atkal klāt, lai apspriestu tālāko attīstību. Vispirms vēlamies teikt, ka jūtama ticības mazināšanās to cilvēku rindās, kuri jau ilgi ir darbojušies šajā jomā. Ticību zaudēt ir diezgan viegli un tas ir arī saprotams. Jums dažkārt ir ļoti grūti noteikt- kas ir patiesība un, kas nē; īpaši tiem, kuriem nav iespējas strādāt ar mums pa tiešo. Lietojiet savu sirdi, lai izvērtētu un noteiktu Patiesību, lai noteiktu- vai esam te un, vai tas, ko jau agrāk esam teikuši, beidzot pienāks. Tikai jūs paši spējat izvērtēt Patiesību par notiekošo. Tikai jūs paši varat izvēlēties turpināt ceļu. Neskatoties ne uz ko, mēs esam ar jums un šie pārmaiņu procesi notiks neatkarīgi.


Pavisam noteikti pēdējo dienu laikā pār jūsu pasauli plūst mierīgāka enerģija un skaitliski mazinājušies iluminātu graujošie mēģinājumi, tie kļuvuši arī retāki. Daudzi iluminātu līdzskrējēji pagriezušies Gaismas virzienā, vai nu tāpēc, ka patiesi izpratuši notiekošos procesus vai arī tāpēc, ka sajutuši un atzinuši pelnītā soda tuvošanos. Šī attieksme līdzinās nacistu pēdējām dienām pēc Otrā pasaules kara, kad tie saprata, ka nāksies atbildēt par izdarītajām zvērībām. Tāda pati gaisotne šobrīd valda arī starp iluminātu līdzskrējējiem un aizvien vairāki un vairāki atsakās izpildīt pavēles, cerot uz kādu žēlastību, kad pienāks neizbēgamais izvērtēšanas laiks.


Šobrīd jūsu planēta burtiski no visām pusēm ir ieskauta gaisa kuģos, kas ieradušies no visa visuma, jo būtnes no citām planētām cenšas ieņemt labākās vietas galaktikas vislielākā šova vērošanā. Jūsu pasaule ilgu laiku tikusi uzskatīta par vienu no smalkākajām garīgajām skolām visumā un iestāties jūsu Universitātē ir liels gods. Patlaban atrodaties kraujas malā- un vienlaikus arī skolas absolvēšanas brīdī, jūs esat tās centrālās būtnes uz kuru izlaiduma ceremoniju ieradušās jūsu ģimenes no visām visuma daļām.

Ziniet vienu- ja drīzumā jūsu līderi nenāks klajā ar Atklāšanas paziņojumu, tad to viņu vārdā darīsim mēs, jo ar katru dienu jūs aizvien vairāk un vairāk aklimatizējaties ar jaunajiem uzskatiem un pārmaiņām, kas vajadzīgas Pacelšanās norisei. Jums tiks pateikta Patiesība un to redzēsiet paši. Jūsu darbs kā Gaismas darbiniekiem būs izplatīt šo ziņu pēc iespējas plašāk, lai visi uzzinātu Patiesību un kliedētu bailes, kas neizbēgami paceļas no neziņas par mūsu esamību.


Kopējā laika plūdumā, kādu to pazīstat jūs, tas ir pavisam īss laika sprīdis, un tad sāksies process. Turpiniet glabāt ticību mums, tāpat kā mēs ticam jums. Turpiniet veltīt sevi Gaismai, Mīlestībai un viens otram. Jūs patiesībā esat varenas un spēcīgas garīgas būtnes.


Esiet mierā.
Kanāls: Debesu Klejotājs






http://www.galacticchannelings.com/latviesu/wonderer14-07-11.html
http://wandererlatvian.blogspot.com/
http://galacticchannelings.com/latviesu/wonderer
http://wandererlatvian.blogspot.com/2011/07/july-14-2011.html


Tulkoja Māra Brante