piektdiena, 2011. gada 29. jūlijs

Erceņģeļa Gabriēla vēstījums 17.jūlijā/2011

Channeler:
Karen Doonan


Es esmu erceņģelis Gabriēls un nāku ar vēsti visiem, kas atrodas uz planētas zeme šajā laikā. Eņģeļu realitāte te atrodas pārpilnam- ap katru un ikvienu, mīļie bērni, vērsieties pie mums vajadzības brīdī un tad vērojiet mūsu sūtītās zīmes par to, ka esam sadzirdējuši jūsu lūgumus.


Mēs atrodamies blakus pilnīgi visiem un katrai lietai, kas notiek uz šīs planētas; kaut jūs zinātu, cik mīlēti un loloti esat. Mēs vērojam jūsu ikdienu un arī tās sajūtu un emociju cīņas un kaujas sevī, mēs varam jums palīdzēt. Jūs pat varat mums neticēt ar visu sirdi, jo MĒS ticam JUMS, mēs esam visu laiku jums blakus.


Cilvēku būtnēm pieder brīvā griba un tādēļ mēs stāvam un gaidām jūsu lūgumu, vērsieties pie mums katrā vajadzības brīdī un mēs tūdaļ pat būsim klāt. Mūsu klātbūtnes zīmes pamanāmas daudzos dažādos veidos, daudzi pamanīsiet, ka par mūsu klātbūtni liecina spalvas. Mēs dodam simbolus un dažādas zīmes, tā ikviena liecina par mūsu mīlestību un atbalstu.


Uz planētas notiek ievērojamas pārmaiņas; mēs redzam daudzus cilvēkus, kuri savā ikdienā ar kaut ko cīnās, veltiet tikai mazu brītiņu, lai lūgtu mūsu palīdzību. Jums nav mūs pat jāvizualizē, nav jāzina mūsu vārdi, vienkārši lūdziet eņģeļu palīdzību. Mēs varam jums nosūtīt cilvēku eņģeļus vai arī parādīt kāda jautājuma citādāku risinājumu, tik daudz ir to veidu, kā mēs varam jums palīdzēt.


Daudzi cilvēki šobrīd izjūt bēdas un skumjas, mēs mudinām un lūdzam- piesaukt palīgā eņģeļus, lai tie jūs varētu atbalstīt un spēcināt. Piesaucot mūs, jūs neatraujat mūs no kāda cita darba vai cilvēka. Mēs varam kontaktēties ar jums pat tad, kad jūs nespējat pilnībā sakontaktēties ar mums. Mēs pat nelūdzam jums dievbijīgu atdošanos, mēs te atrodamies tāpēc, lai jūs sargātu un izrādītu mīlestību un atbalstu, un tas jums ir pieejams neatkarīgi no rases, reliģijas vai dzimuma.


Eņģeļi var būt gan lietas, gan notikumi, piesauciet mūs. Erceņģelis Mihaēls apmetīs ap jūsu pleciem aizsardzības apmetni, lai jūs justos droši un pasargāti. Es varu būt jūsu palīgs- adjutants, ja vien mani piesaucat. Daudzi cilvēki cieš un cīnās par ikdienišķajām vajadzībām un es varu jums palīdzēt. Ļaujiet savai dzīve ritēt kopā ar mums.


Es esmu erc. Gabriēls un nāku pie jums ar mīlestības un miera vēstījumu. Jūsu raizes ir nepamatotas, jo tas ir tikai sākums jaunai cilvēces dzīvei. Daudziem šobrīd vajadzīga palīdzība, jo dzīve mainās un patlaban daudzu dzīvēs valda raizes un satraukumi. Atlaidiet raizes un stresus, atdodiet to visu mums, mīļie bērni, mēs te atrodamies tieši tāpēc, lai jūs atbalstītu.


Vērojiet mūsu apliecinājumus caur cilvēkiem, sapņiem un vēl citām zīmēm. Ja prasīsiet kādu apstiprinājuma zīmi tam, ka esam jūsu klātienē, tad tādu arī jums dosim. Jūs nekādā gadījumā mūs neatraujat no kādiem citiem svarīgākiem uzdevumiem. JŪS esat vissvarīgākie, mēs nākam jums palīgā, neatkarīgi no kalna stāvuma kādā kāpjat. Mēs tikai lūdzam atcerēties par eņģeļu pasaules esamību. Mēs zinām, ka ne visiem esam pirmā palīdzības osta, tādēļ mēs vēršamies pie tiem, kuru prāts mūs pieņem un apliecinām savu klātbūtni. VISAS pasaules un realitātes strādā harmonijā, lai atbalstītu un vadītu cilvēku rasi šajā plašo pārmaiņu laikā.


Cilvēki domā, ka eņģeļi no tiem novērsušies tāpēc, ka tie neapmeklē baznīcu un nelūdzas, bet tieši tiem mēs sūtām savu dziļāko mīlestību. NEKAS nespēj novirzīt jūs prom no mums, mēs esam ar jums visu laiku. Cilvēki, kuri netic eņģeļu pasaulei, ir aizvēruši savas sirdis. Atveriet tās, mīļie bērni, un atrodiet sev visapkārt mīlestību un atbalstu, kas jums šobrīd un vienmēr bijusi pieejama.


Vērsieties pie mums vajadzības brīdī, mīļie bērni, un vērojiet, kā mainās jūsu dzīve. LŪDZIET palīdzību, cilvēces brīvā griba nozīmē to, ka mums ir jāgaida jūsu lūgums; daudzi nelūdz jums pieejamo palīdzību, jo domā, ka nav tā vērti. Tā tas nav. Eņģeļi netiesā, nekritizē un nenosoda, tā spēj darīt tikai cilvēki un tie, kuriem ir slēgtas sirdis.


Šodien mēs lūdzam- lūdzu, vērsieties pie mums un SAJŪTIET to mīlestību un atbalstu, kas apņem jūs. JŪS neesat vieni, jūs tiekat mīlēti un vadīti, lūdzu, atveriet sirdis un sajūtiet šo mīlestību.


Es esmu erc.Gabriēls un es stāvu blakus Dievam. Es sūtu mīlestības un līdzjūtības vēstījumu katram cilvēkam, kas vien atrodas uz šīs planētas. MĒS jūs mīlam, mīļie bērni, un mīlēsim vienmēr.






Erceņģelis Gabriēls


www.lightworkers.com






tulkoja Māra Brante