piektdiena, 2011. gada 22. jūlijs

SaLuSa 11.jūlijs/2011




Kā jau tika solīts viltību un nepatiesību plīvuri pakāpeniski tiek livkidēti un pieaug atklāsmepieaug ik ar katru dienu. Tie parāda kā tika samaitātas autoritātes un nepieciešamība atbrīvoties no visām iesaistītajām pusēm. Ja jūs kādreiz izveidosiet uzticamu un godīgu valdību, tad acīmredzami būs nepieciešamība azvietot katru personu ar to, kas lieliski pārzin to laiku, kurā jūs patreiz esat. Daudzi no jums tika piekopti šādam gadījumam un ja jūs patreiz nestrādājat Gaismas labā, tad jūsu laiks drīz vien pienāks. Mēs aicinām palīdzēt ikvienu, kā tik vien var, pat ja tikai ir jāizplata Mīlestība un Gaisma. Jūsu ieguldījumam nav jābūt īpašam, ja vien tas nāk tieši no sirds un dvēseles. Kā Cilvēces Kolektīvs, jūs patiesībā rīkojieties ļoti labi un tādā veidā enerģija turpina pieaugt eksponenciāli, kāpinājoši.


Mēs redzam, ka cilvēkiem vairs nav bailes runāt par patiesību un uzticība aug, jo ar katru dienu jūs pietuvojaties ar vien tuvāk būtisku notikumu sākumam. Jums ir jāsaprot, ka vilcināšanās agri vai vēlu ir jāapstādina, jo tumšo radītais spiediens pār mūsu sabiedrotajiem, bremzē viņu virzīšanos. Pienāk laiks, kad cilvēkiem ir jāapspiež tie apstākļi, kas ir ap viņiem un jāatzīst, ka tie vairs nav pārāki pār viņiem. Mūsu vēlme ir dot atklāšanas sākšanās signālu un līdz ar to tiktu izpausta patiesība par mūsu kosmosa kuģa klātbūtni un arī loģiski viņu personāla esamību. Mierīgu iemeslu dēļ jums ir jābūt arī uzmanīgiem par tiem daudzajiem kontaktiem, kurus mēs esam izveidojuši, gan jūsu militāriem gan politiskiem pārstāvjiem. Tiks uzdoti daudzi jautājumi, kad tiks atklāti, cik daudz reižu mēs mēģinājām panākt mieru pasaulē.


Veidojot kontaktu ar jums, ir ļoti dabiska attīstība, kā jūsu izaugsmes daļa. Jau sen jūs esat piedalījušies Visuma iekarošanā un nu jums ir pienācis laiks tikties ar jūsu visuma ģimeni. Patiesībā, jus nevarat riskēt daudz vairāk, nekā spējat to darīt tagad, tākā jums nav dota atļauja ņemt savus ieročus ārpus jūsu Zemes atmosfēras. To varēs darīt apgaismots cilvēks un patiesi jūs mums pievienosieties kosmosā. Mūsu kuģis nav paredzēts tikai mūsu transportēšanai, bet tas ir arī autonomiski izveidots tālākiem ceļojumiem, pat uz citiem Visumiem. Daži no tiem ir stacionēti netālu no jūsu Zemes jau apmēram kādus 50 gadus. Pēc mūsu gribas mēs lidojam ar mazākiem kuģīšiem, kas ir paredzēti, lai ieceļotu jūsu atmosfērā un tie ir tie, kurus jūs visbiežāk redzat.


Jums ir jāveic liels daudzums lēcienu tālāk nākotnē un mēs esam šeit lai pārliecinātos par panākumiem. Patlaban jums vajadzētu būt diezgan labām idejām par to, ko tas viss iever sevī, bet tomēr mēs zinām, ka tas joprojām jūs pārsteigs. Jūsu straujā celšanās no tumsas uz Gaismu nekādā ziņā nenozīmē, ka tā ir pabeigta, bet visu laiku strādājot ar sevis pašizaugsmi, jūs paātrināt izmaiņas. Miers un apmierinājums var būt dažu indivīdu pieredzēts, bet mērķis ir pacelt ikvienu, lai sagatavotu Augšāmcelšanai. Uz to ved daudzi ceļi un katram indivīdam tie dod savu redzējumu, kā tas viss parādīsies. Tam nav nozīmes, kam jūs šobrīd ticat, izņemot to, ka jūs esat gatavi varenajai dienai, kad visas kārtis tiks izspēlētas, kā jumstas arī tika stāstīts.


Uzticība tumšajiem ļoti ātri nobāl, par cik viņi vairs nav spējīgi komandēt savus sekotājus lai tie viņus paklausītu. Daži no tiem mostās Gaismas dēļ un savās dzīvēs veic dramatiskas pārmaiņas. Tas nav nekāds pārsteigums, jo īpaši tāpēc, ka daudzi bija spiesti strādāt viņu labā un bieži vien šķita, ka nav citas izejas. Tas viss mainās un mūsu sabiedrotie ņem virsroku pār jebkuru vājību, kas iziet no tumšajiem, lai viņi nespētu vadīt savu nākotni. Tās lielās sabiedrības, kurās tumšie bija iefiltrējušies tiks identificētas un viņi tiks atbrīvoti no saviem pienākumiem. Šajā sakarā jūsu Apvienotās Nācijas nav nekāds izņēmums. Noslēpumu nevar paturēt zem mūsu vērīgajām acīm un burtiski nav nekādas slēptuves, par kuru eksistenci mēs nezinātu. Faktiski neviena nav tāda, kas būtu nelokāms un mums ir līdzekļi lai aizvāktu tādas personas, kas joprojām ir kā draudi iedzīvotājiem. Dievišķais Plāns sākas ar to, ka būs daudzas dažādas aktivitātes dažādās autoritatīvās vietās, tādās kā Pentagons.


Mēs dažreiz nogurstam no jūsu politiķu nepārtrauktajiem ķīviņiem, kas norisinās starp viņiem. Nākotnē nekā tamlīdžīga nebūs, par cik būs cita lēmumu pieņemšanas sistēma, kas būs par labu ikviena interesēs. Nebūs nekādas slēptās darba kārtības un visi darījumi tiks darīti zināmi, lai clvēkus darītu zinošus par to, kas notiek. Mēs neizdabājam politikai, bet mums ir savi Padomnieki, kas patiesi pārstāv visu viedokļus. Mēs viņu apgaismotajiem viedokļiem pilnīgi uzticamies, jo mums nav nekādu jautājumu, kas būtu iesaistīti mūsu pašu interesēs. Jūsu politiskās sistēmas ir sakropļotas, kas ignorē pat jūsu pašu Likumus un Statūtus. Viņiem ir jāizgāžas, tākā jebkurā gadījumā viņi paši piešķils sev uguni. Tas varētu būt tik savādi, bet jums nav pietiekams daudzums Gaismas cilvēku, lai saglabātu godīgas un taisnīgas sabiedrības līmeni.


Lai nu kā, dzīvojot dualitātē jūs daudz ko esat iemācījušies, un tas palielināja jūsos tās spējas, kas nepieciešamas, lai stātos pretī negatīvām enerģijām. Bet ja nu neiemācījāties, tad tas ir apšaubāmi, ka jums ir pretējas tendences uz sevis pašiznīcināšanos. Tagad jums ir solījumi par pārmaiņām, kas nodrošinās jaunu dzīvi, kas salīdzinājumā ar jūsu pašreizējo, nebūs nekāda tur debešķīga un svētlaimīga īstermiņu dzīve. Miers apmetinās uz jūsu Zemi neatkarīgi no tā, ko jūs domājat un kara dienas ir gandrīz beigušās. Uz jūsu bailēm nu ir atbildēts un jūs varat koncentrēties uz laimīgu dzīvi, kas aust jūsu priekšā.


Māte Zeme mierīgi turpina savu pašattīrīšanos, kas vēl ir tālu no pabeigšanas. Dažas būtiskas izmaiņas tiek paturētas aiz muguras un labākais laiks, kad tām ļaut sākt darboties ir kad mēs esam kopā ar jums un varam atvērti uzraudzīt un kontrolēt tās. Nav tā kā daži uzskata, ka mūsu nodoms ir iznīcināt dažas Zemes daļas ar daudzu cilvēku sekojošu nāvi. Tas ir gluži pretēji, un mūsu centieni nodrošinās, ka tikai tie, kas organizēs pamest Zemi pirms Debesbraukšanas, darīs to.


Es esmu SaLuSa no Siriusa un esmu pateicīga par iespēju apgaismot jūs par mūsu pašreizējo darbību.


Paldies Tev SaLuSa


Mike Quinsey.


tulkoja Artūrs