piektdiena, 2011. gada 8. jūlijs

Ilarions 3.jūlijs/2011

Mīļie!
 
Pagātnē uzkrātās enerģijas turpinās pacelt augstākos apziņas līmeņos. Turpināsies integrācijas process, jo Gaismas sūtījumus un pieskaņošanos Gaismai jums katram „dod” Dieva piešķirtie Pavadoņi līdz brīdim, kad jūsu fiziskais ķermenis būs attiecīgi sagatavots. Ļoti svarīgi, lai šis process notiktu droši, viegli un ātri. Ziniet, ejot šo Ceļu, esam kopā ar jums un, ja vien atceraties mūs piesaukt šajos pārmaiņu laikos, tad esam ļoti priecīgi un labprāt jums palīdzam.
 
Šajā laikā godājiet un cieniet sevi, ieklausieties iekšienē mītošajā mazajā, rāmajā balstiņā, jo patiesībā, sekojot sirds teiktajam, šī balss kļūst aizvien skaidrāka un noteiktāka, tā aizvien vairāk noskaņojas uz jūsu Īsto (Autentisko) Es. Vienmēr esiet integrācijā ar augstākajiem principiem un koncentrējieties tikai uz to, ko vēlaties savās dzīvēs manifestēt. Viss, kas nerezonē ar jūsu Svēto Kristus Es, patlaban ātri vien aiziet- ja vien paši ļaujat tam notikt. Viss, kas jums jādara - jāpamana to, kas parādās, paceļas un ar apzinātu nodomu un pavēli jāpavēl tam uz visiem laikiem atstāt jūsu enerģētisko lauku. Un vienmēr lūdziet atbrīvoto vietu piepildīt ar tādu Augstākās Kristus Apziņas daudzumu, kādu spējat sevī asimilēt Tagad momentā. Jūs joprojām atrodaties savu Augstāko aspektu iesaistīšanas sākumā pakāpēs un tas tiks paveikts katram jums pilnīgi savādākā veidā, ko savā personīgajā ceļojumā ikkatrs esat unikāls un neatkārtojams.
 
Garīgā izaugsme līdzinās spirālveida dejai un būs brīži, kad intensīvi sajutīsiet pretestību Ceļā. Tā ir zīme- no jums prasa sirds izjustu pakļaušanos „ne mana griba, bet Dieva Tēva/Mātes, Viņa griba lai notiek manī un caur mani”, un pieprasa ticību tam, ka Ceļā, ko izvēlējāties pieredzēt šajos milzīgo pārmaiņu laikos, tiekat vadīti pēc iespējas maigāk. Jo pārsvarā jau esat to paveikuši arī agrāk un patlaban pakāpeniski atgriežas jūsu unikālo īpašību, prasmju, talantu un dāvanu atcerēšanās un tieši šī atcerēšanās ļaus apziņai asimilēt svētās ģeometrijas, kas patlaban appludina ēteriskos gaisa viļņus.
 
Mūsu padoms ir, kā jau iepriekš esam teikuši, pēc iespējas vairāk laika pavadīt ārā Dabā, kad vien iespējams uzsūcot Saules starus, vismaz 10-15 minūtes dienā, jo Saule satur daudzus kodus un vēstījumus. Ieklausieties sava ķermeņa elemantāļa teiktajā, pēc vajadzības atpūtieties un ļaujiet jūsu Būtībai plūst kopā ar jaunajām ienākošajām enerģijām un atklāsmēm. Uzticieties notiekošajam, zinot, ka sperat pēdējos soļus lielākas un varenākas apziņas un integrācijas virzienā- Pacelšanās enerģiju virzienā. Koncentrējieties uz savām ikdienas disciplīnām, lai būtu pārliecināti, ka ejat cauri šim procesam un tas relatīvi viegli un ātri manifestējas.
 
Ja apmulstat tajās enerģijās, kas joprojām vēl paceļas no jūsu iekšienes, tad atcerieties ļaut sev izjust to, ko izjūtat, pasakiet to skaļā balsī un nobeigumā pievērsieties radošām izpausmēm- tādām kā dzejoļu vai stāstu rakstīšana, zīmēšana, komponēšana un lasīšana vai citām prieku nesošām nodarbēm; tā jūs savienojaties ar to labo un paceļošo, kas vajadzīgs jūsu garam un tad sapratīsiet, ka tikko pieredzētais mazdūšības brīdis ir izklīdināts un atkal jūtaties atjaunoti un uzmundrināti. Der atcerēties, ka dažkārt šādos brīžos labākā palīdzība ir agri doties pie miera vai lieku reizi nosnausties, lai no rīta atmostoties būtu daudz lielākā līdzsvarā. Pats svarīgākais- saprast sevi un paveikt vajadzīgo, jo viss nāk tikai no apjaušanas- apzināšanās. Mīļie, visas atbildes ir jūsu iekšienē. Atrodiet laiku, lai ieklausītos.
 
Drīzumā jūsu iekšienē pacelsies lielāka prieka, laimes, piepildījuma, miera un neticamu iespēju sajūta. Pieredzēsiet paplašinātas apziņas un apskaidrības brīnumus un priekus, nāks daudzas atklāsmes un izpratnes- tās palīdzēs noslēgt attīrīšanās un šķīstīšanās procesu.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante