ceturtdiena, 2011. gada 7. jūlijs

Galaktiskā Federācija caur Debesu Klejotāju 21.jūnijs/2011


Sveicieni no Federācijas:

Mūsu sauciens un lūgums, kad vērsāmies pie „zudušajām” dvēselēm, nebija veltīgs. Dažas grupas ir pieslēgušās Atklāšanas paktam un lauzušas vecā ceļa gājumu. Ir sasniegtas kādas konkrētas vienošanās, kas bruģēs ceļu tam, lai valdošās aprindas varētu izdarīt paziņojumus. Mēs atkārtojam, ka būs tāds notikums, kas uzsāks Atklāšanas procesu, un tas notiks pavisam drīz. Nezaudējiet cerību par mums, jo mēs nezaudējam cerības par jums. Labāk sūtiet Gaismu un Mīlestību un veltiet savu uzmanību Atklāšanas faktam, cik stipri vien varat, vērsiet šīs labās domas uz saviem līderiem un redziet, kā Mīlestība tos piepilda ar iedvesmu un tie paveic darāmo.

Mēs cerējām, ka masu līdzekļos parādīsies lielāks pierādījumu skaits par mūsu, mūsu kuģu un ierīču esamību, tā jūs ātrāk pierastu pie mūsu izskata un veidola. Mēs lūdzam tos, kuri kontrolē šo informāciju, turpināt iesākto kampaņu un „nopludināt” attēlus, vienalga kādā veidā, cerībā, ka tas palīdzēs Atklāšanas tuvināšanai. Mēs paši savukārt turpināsim sniegt jums kādus fotogrāfiskus pierādījumus par mūsu esamību. Kaut arī šajos jautājumos jūtama liela pretestība, mēs turpināsim iesākto darbu.

Esiet pārliecināti par to ko dariet. Spēciniet un intensificējiet Mīlestību sevī, lai spētu to sūtīt valdošajām aprindām un tie savukārt varētu drošsirdīgi uzsākt Atklāšanas procesu. Kad tas sāksies, mēs apsolām, mēs „pārņemsim stafeti” un pabeigsim uzdevumu. Vienmēr esiet Mīlestība un Gaisma, un vienmēr esiet Cerības piepildīti.

Esiet mierā

Kanāls: Debesu Klejotājs




Tulkoja Māra Brante