trešdiena, 2011. gada 27. jūlijs

Cilvēces Evolūcija Plejādiešu skatījumā


To Saka RA


caurAmorah Quan Yin


http://www.svet2012.com/2007/10/2012-201…


http://davaron2012.com/html/pleiadian_em…


Šīs publikācijas fragmentus no krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...






Jūs un jūsu planēta šobrīd veiciet unikālu un brīnišķīgu pāreju savā garīgajā evolūcijā. Jūs gatavojieties kvantu lēcienam, kas nav līdzīgs nevienam no tiem, kas kādreiz notikuši.

Lai jūs labāk to saprastu, man vispirms jums jāpastāsta par visas Galaktikas orbītu ap Visa Esošā Lielo Centrālo Sauli. Tieši tāpat, kā „Saules gredzens” (tā mēs saucam jūsu „saules sistēmu”) riņķo pa orbītu ap Galaktikas centru, arī pati Galaktika virzās Telpā pa milzīgu kosmisku spirāli. Viena apgrieziena (ap Lielo Centrālo Sauli), kas ilgst daudzus miljardus gadu, beigās mūsu Galaktika pa diagonāli pāriet uz jaunu šīs spirāles vītni. Kad notiek tāda pāreja no vienas kosmiskās spirāles vītnes uz nākamo, visas planētas, saules sistēmas un to iemītnieki vienlaicīgi sper nākamo[pirmo] soli jaunajā evolūcijas ciklā.

Tieši tas šobrīd notiek. Jūs ne tikai atrodaties viena tāda 26000-gadīga (sistēmas „Zeme – Saule - Plejādes”) cikla beigās, bet arī visa Plejāžu sistēma nobeidz atrašanos orbītā ap Galaktikas Centru, kas ilga 230000000 gadus. Bet visa Galaktika atrodas vēl bezgalīgi daudz reižu garākas orbītas (ap Lielo Centrālo Sauli) beigu punktā. Visi trīs cikli nobeidzas sinhroni – var teikt, ka līdz ar viena „pa” apgrieziena beigām, beidzas gan soļu virkne, gan visa deja.

Lūk, kādēļ šī pāreja ir tik īpaša. Uzdevums ir - nobeigtu šo deju, neuzkāpjot nevienam uz kājas. Pēc tam, tieši īstajā brīdī, sāksies jauna, vēl graciozāka deja.

Ko jaunu tas ienes Zemes planetārajā evolūcijā?


Lūk, ko.


Kad 100000 gadus ilgušais ledus laikmets nobeidzās pirms 150000 gadiem, Galaktika bija tikusi pusceļā diagonālajai virzībai uz nākošo kosmiskās spirāles vītni – vecā deja bija beigusies un sākās gatavošanās jaunajai. Lai sagatavotos jaunajai evolūcijas spirālei, visa Galaktika iekļāvās pagātnes karmisko struktūru attīrīšanas procesā, kas nobeigsies 2012.gadā.

Karmiskā attīrīšanās vienmēr notiek galvenā cikla beigās. Viss, kas palicis neatrisināts iepriekšējā (evolūcijas) spirālē, tiek iznests virspusē, un tiek atrisināts/izdarīts beidzamo reizi, ar transmutēšanās un transcendēšanās nolūku.[No svešvārdu vārdnīcas: MUTĀCIJA -


Pārejas posmā bieži tiek iniciēti garīgi „lēcieni”. Jaundzimušo cilvēku apziņa nes jaunus pasaules uzskatus un jaunus potenciālus. Ļaudīm kļūst pieejamas visas iepriekšējās evolūcijas spirāles zināšanas, kaut gan viņi tās lieto pārsvarā neapzināti. Jūs it kā vēlreiz atstrādājiet visus dejas „pa” , ko esat apguvuši līdz šim, noslīpējiet tos līdz pilnībai, lai pēc tam pievienotu jaunus, interesantākus un sarežģītākus soļus. Pat mūzikas ritms kļūst straujāks, aizraujot jūs vēl vairāk šai dejā.

1013.gadā sāksies gan Galaktikas lielās kosmiskās spirāles vītne, gan arī nākošais Zemes 26000gadīgais cikls vienlaicīgi. Uz to laiku notiks sekojošais.


(1) Izmainīsies Zemes magnētiskie poli, attiecībā pret Sauli.


(2) Saule vienlaicīgi mainīs savu novietojumu, attiecībā pret Plejādēm, ar attiecīgu polu nobīdi.


(3) Plejādēs veiks spirāles nobeigumu, kas izmainīs šīs sistēmas novietojumu, attiecībā pret Orionu.


(4) Orions piedzīvos ārkārtīgi dziļus satricinājumus un izies garīgu attīrīšanu. Visa Oriona sistēma būs aptumšota uz laiku, kas uz Zemes atbilst 24 stundām, bet šīs sistēmas katras zvaigznes un planētas poli tai brīdī nobīdīsies. Daudzas šīs sistēmas planētas vienkārši izzudīs, taču beigu beigās Orions būs atkal atvērts un izies jaunu iesvētīšanu galaktisko vārtu (uz Galaktikas Centru un aiz tā robežām) statusā. Pēdējos apmēram 300000 gadus šo funkciju izpildīja Sīriuss – kopš tā laika, kad Liras iemītnieki iebruka Orionā un aizšķērsoja pieeju galaktiskajiem vārtiem.


(5) Sīriuss pacelsies līdz *galaktiskās* mistēriju garīgās skolas statusam (patlaban viņš atbild vien par šo Saules gredzenu un vietējo Galaktikas „piedurkni”.


(6) Uz doto brīdi mūsu Saules gredzens riņķo ap Plejāžu centrālās saules Alkionu. Sākot ar 2013.gadu visa plejāžu sistēma sāks riņķot orbītā ap Sīriusu. Sīriuss kļūs par jaunu centrālo sauli šai Galaktikas „piedurknei” , bet Plejādes kļūs par Sīriusa zvaigžņu sistēmas daļu.


2013.gadā, kad visi sagatavošanās darbi būs pabeigti, visa Plejāžu sistēma, kurā jūsu Saule ieiet kā astotā zvaigzne, kļūs par augstu Zinību un Gaismas Pilsētu atrašanās vietu.

Gaismas Pilsētas – tie ir tādi veidojumi, kur visi iedzīvotāji garīgi atzīst evolūcijas faktu un visa pastāvošā svētumu. Visi pastāvīgie Gaismas Pilsētu iedzīvotāji atzīst evolūciju un dzīvo - evolūcijai, savas personības izaugsmei, pārējās grupas un visa pastāvošā garīgai izaugsmei. Citiem vārdiem – viņu dzīve ir veltīta Dievišķā Plāna īstenošanai un viņi (kā minimums) atrodas Kristus apziņas līmenī.

Zeme un jūsu saules gredzens ir noslēdzošie Plejāžu sistēmā, kur notiek tādas pārmaiņas. Visi pārējie 7 sauļu gredzeni – Septiņas Māsas - Plejāžu sistēmā ir realizējušies šobrīd kā mistēriju skolas un Gaismas Pilsētu vietas. Katrs no šiem septiņiem sauļu gredzeniem pakāpsies līdz savai nākošajai, daudz augstākajai evolūcijas funkcijai, kad 2013.gadā sāksies jaunā deja, ko sauc par Gaismas/Zelta Laikmetu.


Pirms paredzētās nobīdes 2012.gada nogalē Zeme tiks garīgi un fiziski attīrīta. Šīs pārmaiņas – gan iekšējās, gan arī ārējās – jau ir sākušās, un padziļinās tik lielā mērā, kādā jūsu saules gredzens gremdējas „fotonu joslā” , kas ir augstu vibrāciju kosmiskais starojums no Galaktikas Centra. Vairākus gadus jūs šai joslā palaikam iegājāt, bet no 2000.gada esat pilnīgi iekļuvuši tajā uz nākošajiem 2000 gadiem.


Aktivizācijas kodi, kas nepieciešami jūsu saules gredzena garīgai atmodai un evolūcijas lēcienam, tiks nodoti Saulei, Zemei un visam saules gredzenam – caur Galaktikas Centru, Sīriusu, Alkionu un Maiju(vēl vienu Plejāžu zvaigzni). Šo iniciatīvo darbību nobeigumā jūsu Saule turpinās nodot kodus visam saules gredzenam. Šis fotonu starojums un kodi vibrēs ļoti augstā frekvencē. Ja jūsu centrālā nervu sistēma, emocionālais ķermenis un elektriskais ķermenis nebūs pienācīgā veidā noskaņoti, jūs vienkārši nespēsiet izturēt šo vibrāciju.

Daudzi no jums jau šobrīd izjūt savas izaugsmes un attīrīšanās procesu paātrinājumu. Tuvāko gadu laikā vibrāciju frekvence pastāvīgi pieaugs, līdz visa galaktika kopumā ieņems savu vietu jaunajā orbitālajā struktūrā, un Zeme saņems iniciāciju – kā mistēriju skola un Gaismas Pilsētu atrašanās vieta.


Plūdi, zemestrīces, ģeoloģisko slāņu nobīdes, vulkānu izvirdumi un visbeidzot, magnētisko polu nobīde, notiks atlikušajā laikā līdz 20013.gadam, kad notiks Zemes iniciācijā, kas nāk no Galaktikas Centra.


Jums, Zemes tagadējiem iedzīvotājiem ir jāizlemj – vai esat gatavi kļūt par garīgi atbildīgiem cilvēkiem, lai paliktu dzīvot uz Zemes vēl pēc šīs pārejas. Tie, kas nevēlēsies palikt, tiks pārcelti uz citu planētu citā Galaktikas daļā, kur turpināsies viņu karmiskās mācības un trīsdimensiju evolūcija. Tiem, kuru nodoms ir palikt uz Zemes, ir jāapgūst jauno Gaismas Laikmeta deju. Tālab jums būs nepieciešams atklāt un aktivizēt savu Dievišķo būtību. Jā tā darbosies nepilnīgi, tad jūsu ķermeņi nespēs izturēt arvien pieaugošās vibrācijas, kad arvien intensīvāka fotonu gaisma piepildīs jūsu planētas atmosfēru un cilvēku fiziskos ķermeņus.


Kad cilvēks sasniedz noteiktu evolūcijas punktu savā apziņā, viņš var dzīvot zemestrīču un plūdu apdraudētais apvidos. Nelaimes brīdī viņš, paaugstinot savas vibrācijas, paceļas citā dimensijā un piedzīvo garīgu pārdzimšanu. Tāds cilvēks var pat palīdzēt citiem, kas gatavi vērsties pie Gaismas, lai rosinātu vibrāciju paaugstināšanos.


Spēcīgu satricinājumu, plūdu, ugunsgrēku un citu Zemes kataklizmu vietās, kur bailes, šķelšanās, naids, alkatība un niknums ir radījuši blīvus, amorfus zemo astrālu enerģētiskos veidojumus, Dvēseles nāves brīdī var nokļūt šo iluzoro realitāšu pakļautībā.


Tomēr Gaismas Būtnes vienmēr atrodas tur, lai palīdzētu tiem, kas vēlas sevi atbrīvot. Tādos gadījumos ir iespējams sev apkārt radīt Gaismas lauku, kurā tie, kas vēlas attīstīties un virzīties uz Gaismu, varētu rast patvērumu un iziet pakāpenisku pāreju. Tie, kas nododas šādam kalpošanas darbam, savu izvēli ir izdarījuši vēl, pirms nonākt uz Zemes šai dzīvē, un parasti iepriekšējās dzīvēs ir strādājuši ar Dvēselēm, kas dodas nāvē.


Te nav no kā bīties. Tas, kas patiesi uzticīgs Gaismai, un dzīvo Gaismā, vienkārši pārvietosies citā, nākošā iespējamā realitātē. Citiem izvēles iespēja būs dota uz katra soļa.


Viņi var izvēlēties gan garīgu attīstību caur pieredzi, gan palikšanu bailēs un ilūzijā. Daži cilvēki aiziešanai no dzīves izvēlēsies dabiskas katastrofas, jo viņu augstākā apziņa saprot, ka viņu cilvēciskā būtība aizgājusi pārāk tālu savās ilūzijās, lai varētu mainīties šīs dzīves laikā. Citi, turpretī pametīs šo pasauli, lai palīdzētu palikušajiem virzīties uz Gaismu. Bet būs arī tādi, kas izvēlēsies pamest Zemi, un caur savu nāvi pāries uz savai attīstībai piemērotu citu planētu. Būs ari tādi, kas nomirs fiziskā nāvē, jo viņu ķermeņa ģenētika un šūnu mutācijas ir tik ļoti pārmērīgas, ka tās nav iespējams transformēt atlikušajā laikā uz šīs planētas.


Neatkarīgi no tā, kāds ir iemesls, nejaušību šeit nav. Tiem, kas vēlas pamest šo planētu, tas arī tiek nodrošināts. Tie, kas paliek uz Zemes, uzņemas atbildību – sniegt atbalstu viens otram gan fiziskās izpausmēs, gan garīgā plānā.


Tuvojoties 2013.gadam, katrs, kas izlēmis palikt uz Zemes, ir aicināts izprast četrus evolūcijas pamatprincipus.


(1) - Cilvēka dzīves mērķis uz Zemes ir fiziska, emocionāla(jūtu izpausmēs), mentāla(prāta un dzīves uztveres ziņā) un garīga izaugsme.


(2) - Katra cilvēciska būtne ietver sevī Dievišķu Būtību, kas veidota no Gaismas un Mīlestības, kas izpaužas kā labestība.


(3) - Brīvā griba – tās ir absolūtas un universālas tiesības. Godaprāts aicina savu „es” - ar ticību un uzticēšanos pakļauties Dievišķajai gribai.


(4) - Viss Pastāvošais ir svēts, neatkarīgi no tā, cik lielā mērā tas apmierina atsevišķa „es” vajadzības.


Šobrīd šie četri garīgie principi tiek piedāvāti katram uz Zemes dzīvojošam cilvēkam – gan smalkās saskarsmes veidā, gan tieši. Planetārais likums ir tāds, ka pirms noteiktā laika cikla beigām – tieši tas patlaban arī notiek – katram cilvēkam tiek atgādināti četri evolūcijas pamatprincipi, kuru ievērošana tiek no viņa sagaidīta. Daži cilvēki saņem šos vēstījumus caur grāmatām, citi – caur kinofilmām, trešie iziet klīniskās nāves pieredzi un, atgriezušies savā ķermenī, var ietekmēt savus tuviniekus mainīties. Daudzus cilvēkus apciemo Eņģeļi, Augstdzimušie Skolotāji, vai Jaunava Marija. Vēsti par saprāta evolūciju un svētumu var saņemt arī zemapziņas līmenī tie, kas aplūko, tur rokās, vai nēsā noteiktus priekšmetus no kristāla, vai dārgakmeņiem.


Jūsu dalība šai visā procesā notiek, mācoties godprātīgi dzīvot, cenšoties izprast Dievišķo Nodomu un savu lomu tajā, dziedinot un attīrot sevi visos līmeņos, cik vien tas ir iespējams.


Kolektīvās apziņas līmenī eksistē 7 karmiskas struktūras, ka ir traucējošas un transcendējamas. Šīs karmiskās struktūras, kuras jums jāapzinās un jātransformē, patlaban sevišķi izceļas. Tās ir:


- augstprātība,


- slimīga pieķeršanās,


- aizspriedumi,


- naids,


- vardarbība,


- upura loma,


- kauns.


Šie septiņi sāpju avoti ir nosaukti secībā, kādā tie attīstījās šai saules gredzenā, sākot ar Venēru un izplatoties uz Marsu, Maldeku un visbeidzot – uz Zemi, sasniedzot šeit acīmredzamu kulmināciju.


Jūs esat gatavi kļūt par neatkarīgām un pilnīgi atbildīgām būtnēm.


Mēs ticam jums un jūsu planētas Augstākajam saprātam.


Jūs esat šeit, lai kļūtu par Skolotājiem trīsdimensiju būtnēm citās planētās,


nevis taptu par nevarīgiem invalīdiem, kas gaida glābšanu.


Neļaujiet nevienam savā vietā darīt jūsu darbu, lai glābtu jūs.


Pienācis laiks, lai jūs paši sevi glābtu,


dziedinot sevi, un rūpējoties par savu izaugsmi.


Ja vien ir griba un izlēmība – iespējamas dievišķas pārvērtības.






----------------------------------------------------


**paskaidrojums **


RA pārstāv kolektīvu apziņu,


kas tiek dēvēta par Plejāžu Gaismas emisāriem,


vai arī par Gaismas Erceņģeļiem.


**par autoru **


Amorah Quan Yinis author of: The Pleiadian Workbook: Awakening Your Divine Ka, The Pleiadian Tantric Workbook: Awakening Your Divine Ba, Pleiadian Perspectives on Human Evolution, published by Bear and Co. She is channel for the Pleiadian Emissaries of Light, Sirian Archangelic League of the Light, Andromedan Emissaries of Light, Ascended Masters, Intergalactic Federation of Light, and others. http://www.amorahquanyin.com/

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?&f_tid=3311432