ceturtdiena, 2011. gada 7. jūlijs

Ilarions 26.jūnijs/2011

Mīļie!
 
Pašreizējā brīdī mūsu mīļajiem Gaismasdarbiniekiem ļoti svarīgi ir palikt iezemētiem un savienotiem ar savu iekšējo kodolu. Ziniet, ka šis ir pārbaudījumu laiks, kad jāuztur sevī labākas Pasaules, labāka ceļa un labākas dzīves redzējums. Šis laiks sāk noņemt no jūsu pleciem ikdienas ceļa smagumu. Tāpēc ļoti svarīga ir jūsu ķermeņu hidratēšana (apgādāšana ar ūdeni) un palikšana mierpilnā apcerē. Šajā laikā pavisam tieši sastopaties ar visu to, ko manifestējat no sevis un tas nebūt nav no Augstākās Gaismas.
 
Lūdzu, saprotiet, ka tiem enerģiju veidiem un ieradumiem, kas bijuši uzsūkti ar zemapziņu no Pasaules, cilvēkiem un apkārtējās ietekmes, ir pienācis laiks tikt salauztiem, jāsalauž arī pašradītais tēls un būtības veids, kas vairs nekalpo jūsu augstākajam mērķim. Esiet labi paši pret sevi un apkārtējiem, sekojiet savai sirdij. Ik pa brīdim sev pajautājiet: ”Ko šobrīd jūt mana sirds, kā es varu uzlabot esošo situāciju, lai manifestētu augstāko rezultātu sev un man nozīmīgajiem cilvēkiem?” Jūsu Augstākais Es ļoti labprāt jums tuvosies, lai nodibinātu vēl dziļāku sazināšanos.
 
Šis ir attīrīšanās laiks; lai atbrīvotu telpu integrācijai ar jūsu Augstāko Es. Katra vecā ieraduma pārvarēšana, katras sīkākās īpašības (kas nav Gaisma) izpausme caur jums atver iespēju ienākt lielākai visam cauri spīdošai Gaismai, jo jūs nometat daudzus savus Es uzkrātos slāņus, atmetot neīstās personas- lomas, kas palīdzēja jums justies droši un neredzami, ejot dzīves ceļu savā Pasaulē. Šie slāņi kļūst aizvien mazāk blīvi un daudzi izjūtat atjaunojošu atdevi darbam, ko nācāt te paveikt. Mēs saprotam, ka tas nav bijis viegli un lūdzam atcerēties- vistumšākais brīdis ir tieši pirms jaunas Gaismas, jaunas apziņas, jaunas sapratnes parādīšanās.
 
Ikviens sākat atcerēties savu savienību ar Visu Kas Ir un tieši šī atziņa atjauno jūsu nodošanos un motivāciju- turpināt ceļu. Jūs redzat, kas paceļas no jūsu būtības iekšienes un no jums tiek prasīts tikai apzināt, ka tas aiziet prom, lai tiktu transmutēts. Tālākais ceļš spīd spožā gaismā un jūsu Mīlestība atrod ceļu kā transformēt katru situāciju, kas jūs pārbauda. Katru mīļu brīdi jums piemīt spēks mainīt sevi ar Mīlestības spēka palīdzību. Tā paliekat uz kalpošanas ceļa, ko paši brīvprātīgi izvēlējāties pirms te nācāt. Jūsu Gaisma ir viss uz šīs Pasaules, jo tā ir jūsu Gaisma, kas radījusi kritiskās masas kustību visā Pasaulē un Modina vēl realitātes viltus sapņos snaudošos līdzcilvēkus.
 
Tieši uz JUMS liktas visas cerības un tiekšanās pretim labākai Pasaulei. Jūs to zināt un tāpēc spējat izturēt savus personīgos satricinājumus, zinot, ka arī tie paies. Kad trūkst enerģijas, tad atpūtieties un nomierinieties, atslābinieties. Parādoties izaicinājumiem, palieciet mierīgi, dziļi ieelpojiet un reaģējiet uz notiekošo no augstākas vietas sevī. Šobrīd vajadzīga liela pacietība, jo brūk visas uzmācīgās Pasaulīgās instances, kas apdraud jūsu apziņu un ikdienu. Jūs varat visu to pārvarēt. Verieties skaidri tajā varenajā ceļā, kas atrodas jūsu priekšā un nekad neskatieties atpakaļ.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 
Tulkoja Māra Brante