sestdiena, 2020. gada 10. oktobris

viens no četriem Vācijas Corona Izmeklēšanas komitejas locekļiem

 

Sveiki. Es esmu Reiner Fuellmich, jau 26 gadus zverets advokāts Vācijā un Kalifornijā. Es esmu praktizējis tiesību jomā galvenokārt kā tiesas advokāts pret krāpnieciskām korporācijām, piemēram, Deutsche Bank, kas agrāk bija viena no pasaules lielākajām un ievērotākajām bankām, šodien viena no toksiskākajām noziedzīgajām organizācijām pasaulē; ..........
.......Es esmu arī viens no četriem Vācijas Corona Izmeklēšanas komitejas locekļiem. Kopš 2020. gada 10. jūlija šī komiteja ir uzklausījusi lielu skaitu starptautisku zinātnieku un ekspertu liecību, lai atrastu atbildes uz jautājumiem par koronas krīzi, ko uzdod arvien vairāk cilvēku visā pasaulē. Visi iepriekš minētie korupcijas un krāpšanas gadījumi, ko izdarījušas vācu korporācijas, salīdzinājumā ar koronālās krīzes nodarīto un turpināmo nodarīto kaitējumu ir bāli. Saskaņā ar visu, ko mēs šodien zinām, šī koronas krīze ir jāpārsauc par “Koronas skandālu”, un par to atbildīgie ir jāsauc pie kriminālatbildības un jāiesūdz civiltiesiskā atbildībā. (!!!)
Politiskā līmenī ir jādara viss, lai pārliecinātos, ka neviens vairs nekad nebūs tādas varas pozīcijā, lai varētu apmānīt cilvēci vai mēģināt manipulēt ar mums ar savām korumpētajām darba kārtībām. Šī iemesla dēļ es jums tagad paskaidrošu, kā un kur starptautisks juristu tīkls argumentēs šo visu laiku lielāko deliktu lietu - vainagu krāpšanas skandālu, kas tikmēr izvērsās, iespējams, lielākajā jebkad pastrādātajā noziegumā pret cilvēci.
Paldies Dievam 📷📷📷 par so un gaidam Starptautisko Tiesu kur ari Latvijas nodeveji tiks tiesati .
Ilzei Vinkelei, Ugam Dumpim , Krishjanim Karinam, Egilam Levitam uc ir laiks apdomaties par savu nakotni un kadas sekas bus visiem shiem nepamatotas karantinas un lokdowna lieguma ieveiesejiem, kad patiesiba nav sergas kas ir bistama....domasim ar galvu ari mes Latvija!
Milie - Es jau dzirdu - PIECELTIES TIESA NAK ! 📷
Edward Kurman and 10 others
1 comment
3 shares
Like
Comment
Share

Comments

  • Es ar galvā dzirdu aizver durvis citādi sajuksi prātā no šī visa.🤔
    • Like