otrdiena, 2020. gada 13. oktobris

Un šī sajūta, kad nekas nav ieslēgts

 

12h
 
Šis ir super! Es ļoti regulāti šo izbaudu tāpat mājās - atslēdzot wi fi, telefonus, datorus un visu citu, kas ir peislēgts pie intereneta! Vēl diezgan nesen to darījām no rīt visu izslēdzot - un tikai vakarā ieslēdzot! sajūtas ir super! Kaut kādā ļoti smalkā līmenī kaut as sāk atpūstiesn o slodzes, kas it kā ir tik nemanāma, un tai pat laikā tik jūtama un pei kuras ir tik ļoti pierasts.
Un šī sajūta, kad nekas nav ieslēgts - starpcitu atgādina manu bērnību, kad viss šis tehnoloģiju bums paldies dievam nebija.
Iestājas miers.... un tu esi.... esi un baudi... un sajūtas ir neaprakstāmas!
Šodien varam to izmēģināt krietni plašākā cilvēku lokā!
Es PAR!!!!

13h 
2020. gada 12. oktobrī mēs vēlamies vienlaicīgi izslēgt elektrību visā pasaulē uz 21 minūti, lai parādītu savu spēku. Parādīsim savus spēkus! Mēs arī aicinām atspējot mobilos tālruņus, sociālos tīklus (Facebook, WhatsApp utt.). Tas ir mūsu protests pret noteikumiem, pamatlikumu ierobežojumiem, kas saistīti ar vīrusu.
Cilvēki visā pasaulē, kuri vēlas atcelt maskas, sociālo distancēšanos, bērnu piespiešanu vai obligātās vakcinācijas, to var izmantot, lai parādītu savu pretestību.
Mums ir jāizslēdz visa patērējamā elektrība, mobilie tālruņi, internets un citas elektroniskās iekārtas.
Mēs to izdarīsim 2020. gada 12. oktobrī, izslēdzot visas ierīces uz 21 minūti no pulksten 17:00 līdz 17:21 un izslēdzot visu elektrību.
Nav nepieciešams iet ārā, pietiek ar to, lai izslēgtu to, ar ko viņi mūs kontrolē. Tas ir mūsu spēka, solidaritātes un morālās drosmes izpausme attiecībā uzspiestajiem ierobežojumiem dēļ uz vīrusa.
Parādīsim visi savus spēkus.
Apturiet laiku un izmantojiet 21 minūti sev, savai ģimenei, atpūtai vai savām domām.