piektdiena, 2020. gada 16. oktobris

Lielais Restarts - viņu nākotne, bet vai mūsu?

 

Lielais Restarts - viņu nākotne, bet vai mūsu?
Vēl salīdzinoši nesen, lai izprastu to, ko planētai gatavo tā saucamā ēnu valdība, cilvēkam bija nedaudz jānopūlas un jāstudē tā sauktās ‘konspirācijas teorijas’ – dažādas grāmatas, vēstījumus filmās, atklātos un ne tik atklātos avotos, cenšoties izprast dotās norādes un salikt bildi kopā.
Taču tagad nekas no tā vairs nav nepieciešams – viņu plāns ir skaidri definēts un tas jau tiek publiski reklamēts. To sauc par Lielo Restartu – Great reset. Tagad ikviens var to atrast un skaidri izlasīt, ko tas nozīmē – tur ietilpst gan totāla cilvēku kontrole, gan transhumānisms, gan 5G, piespiedu vakcinēšana, vienota pasaules valdība, skaidras naudas likvidācija, sabiedrības pilnīga digitalizācija un citi projekti, kas šobrīd strauji uzņem apgriezienus. Tajā skaitā cilvēka smadzeņu saslēgšana ar datorprogrammām, lai iegūtu pilnīgu kontroli pār mūsu domām un emocijām. Vēl to sauc par IV industriālo revolūciju.
Tagad tam visam pat ir atvērta mājas lapa. Pat vairākas. Te ir viena no tām.
Un es aicinu pievērst uzmanību kaut tikai vienai detaļai, lai Jūs saprastu, kā tas viss darbojas – pašā pirmajā lapā ir skaidri uzrakstīts, ka globālie lokdauni šogad ir samazinājuši planētas Co2 izmešus par 7%.
Jā, atkal tā pati Gora un Tunbergas projekta šarlatānu pseidozinātne par Co2 ietekmi uz klimata pārmaiņām. Tagad paskatieties otru attēlu – tas ir pagājušā gada ziņojums ANO 2030 plāna ietvaros, ka turpmāk katru gadu jāsamazina izmešu daudzums par 7.6% – lai 2030. gadā sasniegtu noteiktos rādītājus.
Saprotat, kāpēc šie cipari ir praktiski identiski un kāpēc ir vajadzīgi lokdauni, karantīnas un ceļošanas aizliegumi? Jo tikai tādā veidā var panākt šādu ciparu, kas ir ierakstīts viņu plānos – tad, kad visi baidās, sēž mājās, miljoni pazaudē darbu un visa pasaule tiek apturēta. Tā vienlaicīgi ir atbilde uz to, cik tad ilgi vilksies kovidšovs. Turpmākos 10 gadus un tik ilgi, kamēr netiks sasniegti visi pārējie izvirzītie mērķi, kurus var izlasīt Davosas ekonomikas foruma ‘tēva’ Klausa Schwab darbā, kas uzrakstīts jau 2017. gadā – cita starpā, tur minēts arī tas, ka tādu datu iegūšanu, kāda nepieciešama šī projekta realizācijai, nav iespējams organizēt normālos apstākļos, bet tikai ārkārtas situācijā, kad tiek atceltas ierastās cilvēktiesības. Grāmatas būtība ir tajā, ka mēs vairs nebūsim cilvēki, bet kaut kas cits – cilvēks 2.0, tas ir ģenētiski modificēts un Neirolink pieslēgts cilvēks, kurā vairs nav nekā no tā, kas mūs vispār līdz šim ir padarījis par tādiem.
Un tad pēc dažiem gadiem, ne čiku, ne grabu, pēkšņi parādās ‘vīruss’ un tiek pasludināta ‘pandēmija’ – prieks, kur tu rodies.
Un turpat tālāk var izlasīt, ka cilvēki nemaz negribot atgriezties pie ierastās dzīves. Un atslēgas teikums – šī ir iespēja mums izveidot nākotni tādu, kādu to gribam MĒS.
Tas ir, Bils un viņa rokaspuiši, kā arī aiz tiem stāvošie miljardieru klani, kuru bagātības plāndēmijas laikā pieaug burtiski stundām, jo tiek izputinātas parasto cilvēku dzīves, mājsaimniecības un biznesi.
Tas, lūk, arī ir tas lielais Restarts – kamēr cilvēki turpinās domāt, ka tam visam ir kaut kāds sakars ar vīrusiem, tikmēr viņus no šīs nākotnes strauji izsvītro. Kamēr akli turpina nēsāt uzpurņus un domāt, ka tas tikai ‘uz laiku’ – tas laiks ir līdz 2030, bet ne jau visiem. Tieši to skaidri pazinoja elites kulta seja Madonna savā 2019. gada Eirovīzijas briesmīgajā uzstāšanas reizē – ne jau visi ienāks šajā nākotnē. Vai nu mēs, vai nu viņi. Tagad ir izšķirošā cīņa par visas planētas nākotni un labprātīgs uzpurnis ir zīme, ka tāds cilvēks vairs nav nepieciešams.

https://aivisvasilevskis.info/2020/10/16/lielais-restarts-vinu-nakotne-bet-vai-musu/?fbclid=IwAR0jQt9JGt3qhJWEx1lnE6as5farRFX9JnoeYMKfhndnAsngsreYBLyJkxo