piektdiena, 2020. gada 16. oktobris

Tu patiešām nesaproti ko nozīme medicīniska diktatūra?

 

Dainis W. Michel

14 October at 09:02  · 

Es 5 mēnešus dzīvoju valstī, kurā bija obligātā masku valkāšana.

Vispirms "tikai" sabiedriskajā transportā. Tad "tikai" veikalos.

Es jums varu apsolīt, pakļaušanās šīm masku valkāšanas pavēlēm Vīnē, Austrijā izraisīja dziļu sabiedrisku plīsumu.

Vecie ļaudis, cīnoties uzturēt līdzsvaru, stuķējās, goda vārds, pie mājas mūriem, un viena kaimiņa tēvs noģība (nokrita jo maskā elpot nevarēja, izrādījās ka bija sirdstrieka). Veikalā viens 90+ seniors man acu priekšā gandrīz apgāzās, un viņam palīdzēju iepakot iepirkumus, jo viņam galva reiba.

Izveidojās plīsums starp kovidticīgiem un kovidkritiskiem. Ir Kovidticīgie, kas pat ar gumijas cimdiem iziet ārā sabiedrībā -- un tad medijos kovidkritiskos nosauc par sazvērestības teoriķiem.

Vienalga, ka desmitiem tūkstošiem ārstu un zinātnieku izsakās pret lokdauniem, pret maskām, un pret distancēšanās.

Vakar, es domāju, ka varēsim dziesmu svētkus glābt. Šodien par to šaubos. Katru bērnu, ko, iztestēs ar testu kas vispāri ir pote? Ar to noteiks kurš būs sterīls un kurš ne? Taisīs tempčekus pie ieejas -- pie katra deju mēģinājuma -- dēļ 0,00003 infection mortality ratio cilvēkiem 0-19 gadu vecumā?

Vai bērniņiem "obligāti" ko špricēs un viņiem būs jārāda sava kovidpase lai piedalītos dziesmu svētkos, bet ar to -- puse vai vairāk tiks sterilizēti?

Dodi man to aparātu pie Lido, ar budžetiņu un nedēļu, un es to varu sadakterēt lai tas aparāts izraisītu veselu "ēdienkarti" ar simtomiem. Jo brutālāk jo viekāršāk, no tehniskā viedokļa.

Tu patiešām nesaproti ko nozīme medicīniska diktatūra?

Tu bez jokiem vilksi masku, jo tas šobrīd ir tikai sīks aizvainojums, ar spēcīgu ziņās sludinātu propogandu?

Savām acīm šorīt neticēju, un sirds dziļi dziļi skumst.