pirmdiena, 2020. gada 12. oktobris

Ja senatnē cilvēkus pakļāva karaspēki, tad tagadnē

 

2h
 
Dzīvojam laikā, kad pasaule ir mērķtiecīgi mainīta un virzīta cilvēces degradācijas virzienā. Esam nonākuši tik tālu, ka ļaužu masas vairs nespēj atšķirt labu no ļauna. Vēl vairāk, viņi pat nezina, kas ir labs un kas ir ļauns, tā kā globālā sistēma ir paveikusi savu, dezorientējot cilvēku sapratni, sirdsapziņu un sagraujot to vērtību sistēmu, kas mantota no paaudžu paaudzēm.
Ja senatnē cilvēkus pakļāva karaspēki, tad tagadnē, lai valdītu pār tautām, lietā tiek liktas arī tehnoloģijas, kuru tehniskās iespējas un manipulācijas neatpazīst mūsdienu degradācijā novājinātie cilvēku prāti.
Šajā video tiek pieminēta arī PVO un tas, kāda ir tās loma jaunās pasaules kārtības un cilvēkkontroles ieviešanā. Jau no pirmsākumiem tās ideoloģiskie pamatlicēji ir iestrādājuši noziedzības mērķus šajā sistēmā, kurus piesedz viltus cīņas par planētas iedzīvotāju veselību projekti. Tā teikt, tas, kādu pazīst Pasaules veselības organizāciju lielākā daļa cilvēku, ir ne tuvu tas, kāda tā ir patiesībā. Arvien vairāk zinātnieku, kas pabijuši šajā sistēmā, pamet to uz visiem laikiem un par savu pienākumu un atbildību cilvēces priekšā uzskata PVO patieso mērķu atmaskošanu. Vērtējiet visu patstāvīgi!

https://www.youtube.com/watch?v=4cu_p4W0JyU&fbclid=IwAR0fhyk9gplny7XA3QZDL00Jd6MOFT4sFNrNrmke2-VcMBY0D0oabJH7JGs