sestdiena, 2020. gada 10. oktobris

karš pret medicīnas un farmācijas pasauli

 

Šis globālās pilsoniskās sabiedrības karš pret medicīnas un farmācijas pasauli, labi parāda, ka mēs, domājošas nācijas, vairs neuzticamies savu valstu medicīnas sistēmām un to uzraugiem! Tas patiesībā ir farss, maigi izsakoties, kā šie medicīnas pseidoeksperti izdabā politiskajiem covidšova organizatoriem, ar gudrām sejām no TV ekrāniem translējot vienas un tās pašas baiļu instrukcijas. Cits melo veiklāk un nekaunīgāk, cits diplomātiskāk, atkarībā, cik tuvu atrodas silei un cik liela summa un/vai cits pakārtots labums, viņam atlec no visu kopīgās naudas.
Slimību ministrijas un tām pakļautās iestādes, saņem dažādus finansējumus mākslīgi radīta apziņas vīrusa izplatīšanai un izpētei. Patiesībā tā ir slēpta un legalizēta korupcija, lai uzpirktu atbildīgu un nekompetentu mediķu viedokli, tādējādi apzināti noziedzīgi zombējot mietpilsonisko (nedomājošo) sabiedrību.

Naudas vara šodien ir nolikusi uz ceļiem 98% mūsu inteliģences. Latvijā noteikti! Cik mūsu mākslinieku ir uzdrošinājušies publiski paust viedokli par notiekošajām nejēdzībām, padomājot kaut vienu soli uz priekšu? Šodien viņi jums atmet dažas drupačas no saimnieka (noziedzīgās varas) galda, bet rīt jūs nedabūsiet arī to. Jūs tiešām esat gatavi, kā ierēdņi, mūžīgi baroties no budžeta, uz pārējās tautas kakla?!! Jūs vispār zināt, ka sākotnējais kovidplāns (pasaules pārkārtošanās plāns), ir paredzēts līdz 2025.g. pavasarim?! To var izlasīt pat tādos oficiālos avotos kā Pasaules Bankas mājas lapa.

Un velti jūs cerat, kādreizējie nācijas mīluļi - aktieri, dziedātāji, sportisti un citas pseido zvaigznes, ka mēs neredzam jūsu nodevīgo klusēšanu. Tikai ne nācijai tik nozīmīgā laikā! Šis kauna traips uz jūsu sirdsapziņas paliks uz mūžu, kamēr daži ieies tautas atmiņā kā varoņi. Ko sēsiet šodien, to pļausiet rīt, tāds ir mūžīgais likums..