trešdiena, 2020. gada 7. oktobris

Aivis Vasiļevskis “Vai 10. oktobrī vajag iet ielās?”

 

Aivis Vasiļevskis “Vai 10. oktobrī vajag iet ielās?”

4. oktobris, 2020 

 Autors: Aivis Vasiļevskis / 44 dalījās

Jūs jau daudzi droši vien sekojat līdzi Alda Gobzema aktivitātēm un publiskiem rakstiem. Man arī ir bijuši jautājumi šajā sakarā, ko es par to visu domāju. Teiksim tā – tas, ko viņš dara un ko runā tribīnē, par ko raksta un kā kritizē esošo varas pozīciju no vienas puses izskatās efektīgi, bravūrīgi un daudziem tas ļoti patīk, to redzēt un dzirdēt, ka kāds ir tik drošs tā runāt un nolikt viņus pie vietas.

No otras puses, vai tas ko maina esošajā situācijā un vai šai topošai partijai vispār ir kaut kāds plāns, vīzija valstij, sapratne par to, kas vispār ir valsts, kāda ir mūsu loma globālajā politikā un kas šeit nosaka scenāriju, kam pakļaujas vietējie varneši? Visticamāk, ka viņi neko daudz no tā nesaprot un ja arī saprot, tad tik un tā nezina, kā to izmainīt. Tāpēc nekā diži vairāk par personisko PR uz asas kritikas pamata es tur šobrīd neredzu – tā dara opozīcijas visās valstīs, tikai ar to viss arī beidzas un bieži vien viņi pat nezina, ko darītu, ja tiktu pie varas paši – bet būt opozīcijā ir vienkārši izdevīgi. Kas notiek tad, ja kāds bļāvējs patiešām tiek otrā varas pusē, tad viens lielisks piemērs mums jau ir – aktieris Kaimiņš. Jūs varat paprasīt jebkuram liberālim turpat Krievijā, ko tad viņš spēj labāk, kā patreizējais prezidents, kuru nemitīgi viņi cenšas dabūt prom un atbilde būs klusums. Tas vispār neietilpst šajā programmā – ko saimnieks liks, to arī darīsim.

Kā tas būs ar Aldi, tad jau redzēsim – tas viss ir atkarīgs no situācijas pasaulē, jo mēs kā valsts sevi nekā nevaram pārvaldīt patreizējā globalizācijas modelī – nav pilnīgi nekādu kompetenču, suverenitātes vai teikšanas, tikai pavēles no augšas. Tāpēc pat tad, ja kādam patiešām ir vēlme kaut ko labu darīt arī tautai, viņš tur neko nevar iesākt, līdz šim tas nebija pat paredzēts pie šīs sistēmas un tieši tāpēc ir tik svarīgi saprast, kas vispār notiek pasaulē un kāpēc viss ir tik cieši saistīts. Kas mūs atgriež pie sākotnējā jautājuma, vai ir jāiet ielās 10. oktobrī?

Jau pārāk daudz esmu iedziļinājies globālās pārvaldes mehānismos, lai ticētu tam, ka iešana ielās kaut ko maina pati par sevi. Tā nekad nav bijis. Tas notiek tikai tad, kad tas ir rūpīgi organizēts, apmaksāts un tad to sauc par krāsaino revolūciju – tad, kad tā ir bildīte, ko var tiražēt visas pasaules “demokrātiskie” mediji un bļaut, ka kaut kur jānogāž kārtējais “diktators” – to mēs esam redzējuši neskaitāmas reizes un tagad tieši tas pats notiek Baltkrievijā. Tikai šoreiz tas īsti neizdodas līdz galam, tāpat, kā tas neizdevās Venecuēlā un Sīrijā – tie, kam bija “jāaiziet”, tomēr pamanījās palikt, jo iesaistījās arī lielā kaimiņvalsts.

Bet tas viss notiek tad, kad jādabū prom kāds globālistiem vai ASV demokrātu elitēm ieriebis pārvaldnieks. Tur, kur vietējā pārvalde klausa saimniekus, tur taču nekādas revolūcijas nenotiek. Francijā bija protesti pret vecāks I un vecāks II, kur izgāja pat miljons cilvēku – tas neko nemainīja. Tagad Eiropā notiek tādi paši miljonu protesti pret kovidšovu –bet globālistu mediji tos vienkārši ignorē vai arī pasludina par dažu tūkstošu folija cepurīšu saietu. Tāpēc iešana ielās, kad sistēma ir izveidota tāda, kāda tā ir, nedod pilnīgi neko tam, kas šos procesus nevada no augstāka līmeņa.

Respektīvi, tauta nespēj ietekmēt šos pārvaldes lēmumus un stihiski mītiņi tādā ziņā ir bezjēdzīgi – pretstatā tam, paskatieties, cik veikli tiek organizēts haoss ASV, kur darbojas īpaši apmācīti organizatori, kas uzkurina agresiju, kur organizētas veselas apgādes ķēdes ar ķieģeļiem un pārtiku “mierīgajiem protestantiem” un cik rūpīgi visa tā melno – balto konfrontācija tika gatavota gadu desmitiem – tā strādā ASV “demokrāti” jeb ēnu valdība, kas aiz tiem stāv. Cik skaisti tika organizēta mūsu pašu “atmoda” – ar sadošanos rociņās, dziesmām un dejām, Čikāgas piecīšiem un lozungiem par pastalām brīvībā.

Pat šodien lielākā daļa nespēj saprast, ka tā bija klasiska krāsainā revolūcija, lai nodotu varu pār Baltiju no Maskavas Vašingtonai. Ja PSRS būtu gribējusi, tad vienā rāvienā noslaucītu visas barikādes un izdzenātu visus pa mājām. Taču nē, nomenklatūra spēlēja līdzi un radās “izcīnītās brīvības” ilūzija un pēc tam 4. maija republika, kas joprojām veic genocīdu pret tautu un iznīcina mūs kā sugu.

Bet ir kāda cita lieta. Kāpēc šie globālisti spēj pārvaldīt pasauli tā, ka ļaužu miljardi par to pat nenojauš, bet visi tiek iesaistīti šajās spēlēs, karos, revolūcijās, atmodās – aizstāv kaut kādus ideālus, mītus un savā starpā tiek sanaidoti un kontrolēti, kā tādi mazi zaķīši?

Tāpēc, ka –

pasaules pārvaldniekiem piemīt konceptuālais pasaules skatījums – viņi ļoti labi zina to, ka pasaule nesastāv no nejaušībām un tā nav tikai materiāla. Ir vēl otra puse, kas balstās pavisam citā sfērā – tas viņu variantā ir okultisms, maģijas, NLP un programmēšana.

Faktiski viss tas, kas notiek šodien, ir jau bijis izmēģināts tai pašā nacistiskajā Vācijā. Tur tika vākti milzīgi pūļi, tika apstrādāti ar masu psihozi, propagandu, izveidota pilnīgi jauna, pārcilvēku suga ar attiecīgu domāšanu – un tas viss notika ne jau tāpat vien, bet ar tā laika slepeno okulto organizāciju palīdzību – Annenerbe, Thule un citas okulto zināšanu citadeles tika paceltas visas valsts politikas veidošanas līmenī.

Visi tie lāpu gājieni, simbolika un viss pārējais, tie visi bija konkrēti maģijas rituāli, kuru nolūks ir uzvākt cilvēku izdalīto psihisko spēku un izveidot tā saucamo egregoru jeb kolektīvo apziņu – un tad, kad tas kļūst pietiekoši spēcīgs, tas sāk kontrolēt cilvēku apziņas, iedvešot viņiem visas vajadzīgās sajūtas un programmējot viņus uz attiecīgu rīcību – tā tas viss darbojas un par šīm lietām cilvēkiem ir vēl mazāk zināšanu, kā par fizisko globālo pārvaldi.

Bet tieši tā tika kaldināti visi tie fanātiķi, kuri vēlāk izcēlās ar noziegumiem pret cilvēci tādos apjomos, kādus pasaule vēl nebija redzējusi. Šis pats princips darbojas arī reliģijās un vispār jebkurai ideoloģijai ir šāds savs egregors, kas piesaista cilvēkus un izmaina viņu domāšanu. Tieši tāpat darbojās arī Baltijas ceļš un viss tas, ko mēs te redzējām – arī tur tika ieprogrammēta kolektīvā brīvības ilūzija, lai visa sagraušanas šoks nebūtu tik sāpīgs. Un tieši tāpat, kā toreiz “pārcilvēki”, tagad tiek veidota “jauno normālo” suga, nemitīgi apstrādājot viņus ar šo propagandu. Tā pati tehnoloģija, tāda pati kolektīvās apziņas veidošana.

Tad lūk – ja mēs saprotam, kā tas darbojas, tad tieši tāpat var panākt arī patiešām pozitīvu efektu, ne tikai ilūzijas – tā iešana ielās, kad cilvēki vienojas kopējā idejā un iestājas par savu un savu bērnu brīvību un nākotni, tieši tāpat rada kolektīvo apziņu – šeit svarīgi ir saprast to, ka šo enerģiju ir jāprot attiecīgi novirzīt ar savu nodomu, lai tā kļūst kā pozitīvs uzkrājums un spēks, kas dzēš to baiļu uzkrājumu un negatīvismu, ko nemitīgi izplata varneši un to kontrolētie mediji – tāda ir šī cīņa un tādai jābūt izpratnei, kāpēc mēs varam iet ielās un kas mums tur ir jādomā.

Ņemot vērā šo niansi un pārstrukturizējot to enerģētisko jaudu, kas tur var rasties, kopējai cīņai pret tumsas varu Latvijā un pasaulē, droši vien, ka es aiziešu arī pats, lai parunātu ar līdzīgi domājošiem. Ne tāpēc, ka tas kaut ko tagad mainīs fiziskajā pārvaldē. Bet smalkajā pasaulē tādam uzkrājumam ir nozīme, lai beigās cīņu uzvar gaisma. Jo pretējā gadījumā būs tāpat, kā ar “atmodu” – visas pozitīvās enerģijas pievāks paši sistēmas turētāji un tas būs viņu spēks pret mums – tā tas notiek, kamēr cilvēki neapgūst globālās pārvaldes tehnoloģijas visos līmeņos.

Tik daudz, ka var atteikties no kovida afēras, tajā neiesaistoties vai parakstot kādus apliecinājumus, ka atsakāmies no varas “rekomendācijām” šajā sakarā – to daudzi jau saprot.

Bet paliek pats galvenais – izteikt nodomus visas planētas kolektīvajā apziņā un pateikt NĒ tam scenārijam, kas tur ir ierakstīts. Un to var izdarīt tad, kad ir radies pietiekošs gaismas spēks kopējā cilvēces apziņā un šāds nodoms ievibrē attiecīgos līmeņos. Bet baidoties Jūs to nekad nevarat izdarīt. Un viņi to zina.

aivisvasilevskis.info

https://www.brivibasplatforma.lv/vai-10-oktobri-iet-ielas/