pirmdiena, 2020. gada 12. oktobris

slimību kontroles centram to nav

 

Iepazīstieties ar šo dokumentu. Tās ir PCR testa lietošanas instrukcijas, kuras datētas ar šī gada 13. Jūliju un joprojām nav mainījušās. Dokumenta 39.lpp varat atrast sekojošu informāciju:
“Tā kā mums nav pieejami izolēta vīrusa paraugi, tad kovid testēšana notiek, izmantojot iepriekšējos RNS daļiņu uzkrājumus” Tā ir atslēgas frāze, kas pasvītrota šajā tekstā.
Ko tas nozīmē? To, ka CDC – ASV slimību kontroles centram nav izmērāmu vīrusa daudzumu, jo tie nav pieejami. Tas nozīmē, ka nekur līdz šim nav reāli izolēts un purificēts šāds jauns vīruss, neviens nav pierādījis, ka tāds eksistē. Jā, ir pētījumi, kuros apgalvots, ka tas ir izdarīts. Taču apgalvot var jebko – metodes, kā to darīt, var būt jebkādas, taču šobrīd realitāte ir tāda, ka CDC nav šo vīrusu paraugu, ar ko vispār strādāt.
Ja tas vien nav šokējoši, tad ņemiet vērā, ka CDC ir izstrādājis diagnostikas metodi vīrusam, kura nemaz nav – tā vietā tests meklē RNS daļiņas, kuras, iespējams, ir no vīŗusa, kurš nemaz neeksistē.
Bet izmantojot šo testu, gan CDC, gan visas pasaules veselības aģentūras skaita kovid gadījumus un mirstību. Uz tā pamata ir ieviesti lokdauni, sagrautas ekonomikas, terorizēti cilvēki ar ierobežojumiem un maskām.
Vai esat ievērojuši, ka Rietumos šis ‘ticiet mums uz vārda’ princips tiek pielietots nu jau visas sfērās – mēs zinām, ka vainīga Krievija, bet pierādījumus nesniegsim, mēs zinām, ka ir vīruss, taču mums tā reāli nav utt?
Tas ir tāpat, kā ticēt mehāniķim, kurš rāda jums detaļu no kaut kāda mehānisma un apgalvo, ka viņš zina, kāds tas izskatās , ka tāds kaut kur ir un piedāvā Jums to iegādāties uz ticības pamata – vai Jūs piekristu tādam darījumam?
Bet attiecībā uz šo vīrusu tiek pielietots tieši tāds princips. Tāpēc, pirms runāt par to, kādi piespiedu pasākumi ir jāvieš, lai apturētu šo vīrusu, vispirms pajautājiet varai un visām laboratorijām, vai viņiem ir šī vīrusa paraugi, uz ko viņi Jūs testē. Jo ASV slimību kontroles centram to nav!

https://www.brivibasplatforma.lv/cdc-atzist-mums-virusa-paraugu-nemaz-nav/?fbclid=IwAR0fhyk9gplny7XA3QZDL00Jd6MOFT4sFNrNrmke2-VcMBY0D0oabJH7JGs