ceturtdiena, 2020. gada 15. oktobris

Patiesība ir visapkārt-atver acis.

 

badge icon
Admin
 13 October at 10:27 
0:00 / 2:19
13 October at 09:58
 
Sky news par globālo fašismu.
Šobrīd pat lielajos medijos izskan patiesība par to, kā pasauli grasās pārņemt miljardieru elites un kā viņi to darīs. Konspirācijas teorijas laikam kļūst par praksēm, ja tās izziņo 'mainstream'?
"Mēs visi esam dzirdējuši par Davosu un Pasaules ekonomikas forumu. Tas ir notikums, kas notiek katru gadu janvāra mēnesī brīnišķīgajā pilsētā Davosā, Šveicē.
Un starp visām filmu un popa zvaigznēm, kas tur ielido ar savām privātajām lidmašīnām, tur atrodami arī visa veida galveno korporāciju un valdību pārstāvji, ieskaitot mūsējo, lai piedalītos šajā sarkano paklāju delegācijā.
Un mēs dzirdam par miljonāru absurdajiem izteikumiem, uzbrukumiem kapitālismam, ko veic miljonārs Bono. Un protams, mēs dzirdam Grētas Tunbergas muļķības, lasot lekcijas pasaulei par klimata izmaiņām.
Šonedēļ mums ir labas ziņas – varbūt viņi nobijās, ka nepietiekoši daudz šo miljonāru neieradīsies Alpos kovida dēļ, taču pirms dažām dienām parādījās ziņas, ka šī gada janvāra pasākums tiek pārcelts.
Redziet, nākošais Pasaules ekonomiskais forums nebūs tikai kaut kāds skaisto privāto lidmašīnu klimata salidojums. Tas būs antidemokrātisks apvērsums, kura nolūks ir sagraut Jūsu darbu, nozagt pārticību un atņemt bērniem nākotni. Tas ir zvērināto kreiso elišu šausmu stāsts, izveidojot kvazi-fašismu.
Pirms dažām nedēļām es runāju par bīstamo tendenci, kad šīs elites cenšas savienot kovid pandēmiju ar klimata pārmaiņām, aicinot uz to, ka visi ierobežojumi, kas tiek pielietoti šobrīd – lokdauni, biznesu sagraušana, komandantstundas un policijas terors kļūs ‘jaunais normālais’ arī saistībā ar klimata pārmaiņām. Un tas ir tieši tas, ko viņi grasās darīt nākošajā forumā - pārliecināt valdības ar lielā biznesa un lielo tehnoloģiju palīdzību ieviest savu ļauno plānu ar nosaukumu Lielais restarts"
Lūk, tas viss izskan nu jau mainstream medijos – Sky news Austrālijā. Mēs jau varam vērot “Great Reset” propagandas kampaņas uz ielām tādās valstīs kā UK. Kas tas patiesībā ir, jau esmu rakstījis iepriekš – tā ir tā pati Jaunā Pasaules kārtība, kur planētu kontrolē tā saucamās Big Tech korporācijas ar drakonisku populācijas kontroli, izsekošanu, bezskaidras naudas sistēmu un pat biometrijas datu monitoringu.
Tagad, kad par to beidzot atklāti paziņo pat ‘mainstream’ medijos, varbūt, ka beidzot pienācis laiks cilvēcei mosties un saprast, ka ‘tikai maskas’ sabiedriskajā šodien ir tiešais ceļš uz šo elli rīt?