pirmdiena, 2020. gada 12. oktobris

Izmest no transporta dēļ maskām ir pretlikumīgi

 Izmest sabiedriskā transporta dalībniekus no transporta dēļ maskām ir pretlikumīgi - ielāgojiet to pasažieri, policija un biļešu kontrolieri! Tā sauktie kārtības sargi - NEPILDIET NOZIEDZĪGAS PAVĒLES un nenodarbojaties ar tautas vajāšanu! Jums ir neizdarīti tūkstošiem citu darbu, kādēļ ar absolūto idiotismu, ko pieprasa valdība, nav jānodarbojās! Jūs nesalauzīsiet visas tautas pretoties gribu, tāpēc nemaz to nemēģiniet! Cilvēki, kas cīnās par pašsaprotamām cilvēktiesībām, cīnās arī par Jūsu tiesībām un Jūsu bērnu tiesībām uz labāku un cilvēcīgāku dzīvi!

Sabiedrība - bezbailīgi un stingri uzstājat uz to, lai tiktu ievērotas Satversmē nostiprinātās mūsu tautas tiesības un pieprasiet, lai arī kārtības sargi ievēro mūsu valsts pamatdokumenta prasības - lūk, tās ir obligātas!
Īss skaidrojums: "Izmest no transporta dēļ maskām ir pretlikumīgi. MK noteikumiem ir zemāks juridisks spēks nekā likumiem. Tiesību aktu hierarhijā augstākais juridiskais spēks ir Satversmei."
Ministru kabineta blēži var pavēlēt tikai sev nēsāt uzpurņus, ievērot pašizolāciju, sociālo distancēšanos utml.! Neesiet muļķi, neesiet zābaki, neesiet lupatas, nepadoties bailēm, kas izslēdz loģisko spriestspēju un, lai labāk saprastu par ko ir runa, esat vai neesat to darījis, izlasiet vai atsvaidziniet savā atmiņā mūsu Latvijas iedzīvotāju Satversmes pamatdokumenta zinības!
Esiet brīvi, esam cilvēki!

http://www.tautaslabklajibai.lv/izmest-no-transporta-del-maskam-ir-pretlikumigi-video/?fbclid=IwAR3XF8L5-fNYZKeX7tXlyapnYL3WJks1TSzRY28rOy-1FCQUy6akPfwlqRs

Tautas labklājībai » IZMEST NO TRANSPORTA DĒĻ MASKĀM IR PRETLIKUMĪGI (video)
TAUTASLABKLAJIBAI.LV
Tautas labklājībai » IZMEST NO TRANSPORTA DĒĻ MASKĀM IR PRETLIKUMĪGI (video)
Andris Orols   Izmest no transporta dēļ maskām ir pretlikumīgi. MK noteikumiem ir zemāks juridisks spēks nekā likumiem. Tiesību aktu hierarhijā augstākais juridiskais spēks ir Satversmei.