otrdiena, 2018. gada 4. septembris

Tveriet savu tālvadības pulti!

Tveriet savu tālvadības pulti!

17.02.2018 … Eņģeļi caur Ann Albers


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

---------------------------------------------

Jūs esat tik vareni, ka nespējat to pat aptvert. Radītāja Mīlestība dzīvo un elpo jūsos. Ar savu brīvo gribu, tās pielietojumu, ar savu ticību, fokusēšanos un savām jūtām jūs virzāt Visuma Radošos Spēkus!


Ja vien jūs realitāti ieraudzītu, kā mēs to redzam, tad jūs ievērotu, ka jūsu dzīve līdzinās plašam iespēju ”programmu” tīklam. Tieši tādā pašā veidā, kā jūsu televīzija ir uztverama plašā iespējamo programmu tīklā – visas tās tiek pārraidīts vienlaikus – arī jūs katrs uztverat plašu iespējamo realitāšu tīklu, un visas no tām jums ir atvērtas, visas kā viens.


Kad jūs izvēlaties kādu programmu jūsu televīzijā, jūs paņemat vadības pulti, nospiežat pogu, un programma parādās. Kā tas īstenojas? Jūs nospiežat pogu, un jūsu vadības pults nosūta enerģētisku signālu. Šo signālu uztver jūsu televizors, un tas liek viņam noskaņoties uz jūsu konkrētās izvēlētās stacijas uztveršanu. No visām stacijām, kas jūsu televizoram pieejamas, tagad viņš fokusējas tikai uz vienu. Viņš ir noskaņots tikai uz šīs vienas stacijas enerģētisko signālu uztveršanu. Un parādās bilde.


Jūsu ticība, fokusēšanās un jūtas ir jūsu iekšējā ”vadības pults.” Visas jūsu nākotnes iespējas atrodas – tieši šeit, un tieši tagad, – ”Dieva prātā.” Ar savu ticību, fokusēšanos un jūtām, jūs uzreiz noskaņojaties uz vienu no tām! No jūsu ticības, fokusēšanās un jūtu stipruma ir atkarīgs jūsu noskaņošanās noturīgums. Saskaņā ar Visuma likumiem, jūsu bilde jums parādīsies nevainojami atbilstošā veidā un laikā.


Šauboties par sevi, jūs varat mazināt pārraidīto signālu jaudu. Jūsu bilde vairs neizpaudīsies tik skaidri jūsu dzīvē. Svārstoties starp bailēm un ticību, jūs varat ”klikšķināt” uz sava iekšējā vadības paneļa pogām, cik vien tīk, bet jūsu dzīvē tas tomēr neko nemainīs.


Tādēļ uzņemieties pārvaldīt savu Dieva doto iekšējo ”vadības pulti.” Izvēlieties savā iztēlē realitāti, uz kuru fokusēties. Kā jums tā patiktu? Šī ir jūtu komponente. Turpiniet uzdot sev šo jautājumu, un ļaujiet savai Dvēselei atbildēt uz to. Šī ir fokusēšanās. Tagad ticiet, ka Visums darbosies, ņemot vērā šo jūsu oriģinālo ieceri. Šī ir ticība.


Dārgie, – jūsu nopelniem, tam, ka esat tā vērti, vai Dieva kaprīzēm – nav nekā kopīga ar to, ko jūs varat piedzīvot savā dzīvē. Tam nav nekā kopīga ar jūsu līdzšinējiem panākumiem vai kļūdām. Tieši tagad, tieši šeit jums ir izdevība ”satvert vadības pulti,” un izmainīt savā dzīvē notiekošo. Jums ir izvēles tiesības!


Jūs varat sākt radīt pavisam savādāku realitāti tieši tagad un tieši šeit. Kādēļ gan neradīt tādu, kādu jūs vēlaties? Jūs visi esat pelnījuši, ka īstenojas katrs jūsu Sapnis, – ja ne gluži tā, kā jūs cerējāt, tad, iespējams, pat daudz labāk! Mēs, noteikti un pavisam dabiski, atbalstīsim ikvienu Mīlošu nodomu, kas jums būs radies jūsu dzīvē.