otrdiena, 2018. gada 4. septembris

Nezāļu ravēšana …

Nezāļu ravēšana …

28.04.2018 … Eņģeļi caur Ann Albers


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

---------------------------------------------

Dārgie draugi, mēs Mīlam jūs tik ļoti …


Kad gribēsiet izaudzēt stādus savā dārzā, jūs rūpīgi uzirdināsiet augsni, iesēsiet sēklas, laistīsiet tās, un vērosiet, kā brīnumaini asniņi parādās virspusē. Jūs redzēsiet, kā tie uzzied un briedina augļus. Un tāpat jūs redzēsiet arī nezāles.


Kad gribēsiet īstenot savus Sapņus, jūs sagatavosiet tiem augsni savā Dvēselē un iesēsiet Nodoma sēklas. Jūs laistīsiet tās ar pozitīvām domām, līdz sāksiet pamanīt zīmes un saņemsiet Vadību savā dzīvē. Jūsu Sapņi būs sākuši augt un piepildīties! Bet vienlaikus jūs ieraudzīsiet arī izspraukušās nezāles, ko pasaule būs iesējusi jūsu Dvēselē.


Kad vēlēsieties īstenot pārticību, jūs ieraudzīsiet, kur vēl joprojām ticat trūkumam. Kad vēlēsieties īstenot Mīlestību, jūs ieraudzīsiet, kur vēl joprojām jūtaties bezvērtīgs. Kad vēlēsieties īstenot mieru, jūs laiku pa laikam ieraudzīsiet, kas nomāc un sarūgtina jūs.


Šīs ”nezāles” ir pieņemtie uzskati, kas cenšas jums iegalvot, ka neesat Mīlēti, ka nav jums atbalsta, un nav savienojuma. Tie parādās kā šaubas un pretošanās, kā vilšanās cilvēkos vai notikumos, kā ticības zaudēšana, kā bailes un apātija … viss, kas aizšķērso ceļu uz Mīlošu dzīvi un situācijām, ko cenšaties uzradīt. Apsveiciet sevi, kad pamanat šīs ”nezāles” savas Dvēseles augsnē. Kas ir pamanīts, var tikt izdziedēts.


Par piemēru, iedomāsimies, ka jūs vēlaties īstenot savu dzīvi pārticībā un pasargātībā. Jūs noskaņojaties uz šīm sajūtām. Jūsu bizness sāk plaukt. Jums gadās izdevīgi darījumi. Cilvēki ir jums labvēlīgi. Jūs jūtaties laimīgs un bagāts! Jūsu vēlme sāk īstenoties! Un tad jūs saņemat milzu rēķinu, jūsu automobilis steidzami jāremontē, vai arī jūs zaudējat darbu. Kā tad tā? Jūs taču nebijāt to vēlējušies!


Taču iespējams, ka jūs milzu rēķinu saņemat, jo spējat, vai drīzumā spēsiet to apmaksāt. Iespējams, ka mašīna šobrīd saplīsa, lai pasargātu jūs un jūsu pārticību vēlāk. Iespējams, ka darbu jūs zaudējāt, dodot sev iespēju uzklausīt savu Sirdi, lai viņa varētu jūs tālāk vadīt uz savu sapņu karjeru. Jūs varēsiet atrast ”nezāles” ikvienā savā sajūtā, kas būs pretrunā ar pārticību, un tādejādi jūs varēsiet izravēt tās, un galu galā izjust un ļauties pārticībai ikvienā savas dzīves jomā.


Kad jūs pamanat šo baiļu, šaubu, trūkuma, bezvērtības, dusmu, žēluma, rūgtuma, nepiedošanas, vai vēl citu kādu ”nezāli” – izņemiet to no sava neapzinātā prāta, un aplūkojiet dienas gaismā. Izjautājiet to. Kādēļ gan jūs tā jūtaties? Kas jūsu iekšienē ir tāds, kas ļauj ārējai pasaulei piespiest jums domāt, ka neesat Mīlēti, vai ka jūsu Sapņi nevar kļūt par īstenību. Vai jums tika tas mācīts? Vai bijāt tam noticējuši?


Tam nepieciešams mentāls spēks, dārgie, lai izravētu savas Dvēseles augsni. Tomēr, ja vien jūs vēlēsieties – jūsu Sapņi augs un piepildīsies … tā, ka jūs paši nevarat ne iedomāties.


Esiet Svētīti, Dārgie!

Mēs Mīlam Jūs tik ļoti …

-- Eņģeļi --