otrdiena, 2018. gada 4. septembris

Būt Mīlestības Meistaram savā dzīvē (iesākums)

Būt Mīlestības Meistaram savā dzīvē (iesākums)

28.08.2018 … publicējusi Kara Schallock


No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

--------------------------------------

Vai esat sevi kādreiz testējuši? Tā kā jūs paši esat Avots (Visums/Dievs), neviens ārpus jums nevar jūs notestēt. Jūs paši testējat sevi. Tests ir tāda lieta, kas mēdz atgriezties; kā attiecību modelis, kā uzskats, vai kaut kas cits, pie kā jums jāstrādā. Par piemēru, varētu būt „Es pastāvīgi saskaros ar cilvēkiem, kas bloķē un ierobežo mani.” Nonākot pie šādas problēmas – vai jūs atbildat, vai reaģējat? Atbilde ir jūsu enerģijas plūduma izpausme, bet reaģēšana nomāc jūsu enerģiju, un bieži vien ir šķērslis pārmaiņām. Tas labi jums parāda, pie kā jūs turaties. Kad jūs atbildat, jūs virzāties uz pārmaiņām; kad jūs reaģējat, jūs, visticamāk, pretojaties tām. Reaģējot, jūs visu notiekošo uztverat ļoti personīgi, bet jums ir iespēja arī mierīgi to visu vērot bez sakāpinātām emocijām … saskatot, kas no vecajiem attiecību modeļiem vēl palicis jūsos. Vienalga, vai problēma ir liela vai maza, jūs tik un tā ieraudzīsiet, pie kā jūs turaties. Tur var būt iesaistīti arī citi, taču fokusējieties uz sevi! Ļaujiet citiem pašiem izvēlēties, kā viņiem būt. Esiet godīgi pret sevi un nevairieties no izaicinošām situācijām. Jūsu izaugsme un evolūcija pieņemas vai kavējas, atkarībā no tā, kā jūs reaģējat, vai kā atbildat. Mājiens: kad jūs pieejat lietām intelektuāli, jūs iesaistāt prātu; prāts nav iesaistīts; tas nav sakāpināti emocionāls; tas vienkārši noskaidro situāciju un izdara izvēles. Atgādinājums: nekrītiet galējībās, viss nav tikai balts vai melns. Dažkārt jūs noreaģēsiet uz izaicinājumu; dažkārt jūs atbildēsiet bezkaislīgi. Esiet saudzīgi pret sevi un saprotiet, ka mēs visi šā vai tā atrodamies šai procesā.


Kad jūs sajūtat traucēkļus savā ceļā, veltiet kādu brīdi, lai ieraudzītu – kā jūs tos esat radījuši ar savām domām. Pielabojiet savas buras, ja tas ir nepieciešams. Virzieties tālāk ar pozitīvām domām un jūtām. Kad jūs atceraties kādu savā pagātnē – vai pārsvarā fokusējaties uz negatīvajām situācijām, vai uz pozitīvajām? Kā jau nopratīsiet, tas daudz ko pastāsta par jums. Negatīvisms jūsu iekšienē, kaut tikai domās vien, dod dzīvību drāmai un haosam. Bet protams, ja drāma un haoss jūs iepriecina, tad neko darīt. Izvēlieties paši, kā jūs vēlaties BŪT un sajusties. Kad jūs atlaižat vecos attiecību modeļus un domas, jūs starojat! Grūtības pārvarētas un pārbīde notikusi! Tā ir brīvība! Jūs sevi atbrīvojat no pašizveidotā cietuma. Visas enerģijas tūlīt ir klāt, un palīdz jums tanī; taču tas ir tikai un vienīgi jūsu ziņā – veikt šo pārbīdi, vai nē. Lai tiktu uz priekšu – svarīgākais ir – pamest vecos/ierastos veidus un paņēmienus, un ļauties viļņiem, jo Jaunais radīsies no jūsu Pozitīvisma. Jūsu nākošā fāze taps un būs atkarīga no tā, ko jūs turat savā Sirdī un Prātā. Jūs patiešām esat suverenas būtnes; nekas nenotiek bez jums.


Kad jūs pārbīdaties, jūs varat pamanīt daudz negatīva savās domās un rīcībā. Ļaujiet tām aiziet; ļaujiet tām transformēties Mīlestībā. Ir kļuvis vieglāk veco atlaist, vai ne? Tas ir tādēļ, ka jūs un jūsu Dvēsele (jūsu Patiesais Es) ir saplūduši tagad daudz stiprāk kopā kā Viens. Jūsu individuālais personīgais es ir jūsu ego. Jūs arī saprotat, ka viss ir priekš jūsu Augstākā Labuma un daudz pozitīvākas esības. Kļūst vieglāk arī tāpēc, ka jūs nepretojaties vairs pārmaiņām. Pilnmēness palīdzēs jums šinī pārbīdē, pilnvarojot jūsu ceļā visu, ko izvēlēsieties, un ļaujot aiziet visam, kam jāaiziet. Šādi jūs turpinat virzīties uz priekšu. Atcerieties, ka jūs esat Avots; jūs neesat tikai ”parasts cilvēciņš” vien.


Integrējiet visu, ko bijāt aptvēruši un esat izzinājuši par sevi. Aptumsumu cikls veicina daudz atklājumu jūsos. Integrējiet šos atklājumus tagad, kad esat daudz lielāki, nekā bijāt iedomājušies par sevi. Kad jūs integrējiet savus jaunumus, iestājas rāms klusuma brīdis. Šis mierpilnais laiks jums ir, lai piemērotu savai dzīvei to, ko jums gribētos piemērot. Jūs ļoti palīdzēsiet sev, ja būsiet saudzīgi pret sevi, sekosiet savai enerģijai un atpūtai, par cik nopietnas izmaiņas notiek jūsos. Ievērojiet, kā jūs beidzat vienu fāzi un sākat citu. Ja jūtaties nekomfortabli, tad tā ir norāde, ka esat pavirzījušies, lai kļūtu pilnīgi jauni/savādāki. Gaidas un nepacietība arī var parādīties; lai ir. Ziniet, ka tās norāda uz dziļām izmaiņām. Palieciet fokusēti uz to, ko vēlaties izjust, atlaižot visu, kas ierobežo jūsu izplešanos/atklāšanos. Jūs augšāmceļaties, tāpat kā Zeme.


Šī Pilnmēness cikla laikā (jāatzīst, šī enerģija turpina darboties arī ārpus kalendāri noteiktā Pilnmēness datuma) piefiksējiet jebkādas gaidas, ko jūs sajūtat sevī; tas nav nemiers. Kad jūs fokusējaties uz pozitīvismu sevī, nav nozīmes pārējās pasaules skatījumam, saprotiet, ka jūs neesat haosa nesējs, un jūs tiekat atbalstīti itin visā. Nefokusējieties uz haosu; fokusējieties uz Mīlestību. Šis Pilnmēness nes jums daudz radošas enerģijas. Mēs visi piedzīvojam izaugsmes paātrinājumu. Runājot par radošumu, vai zinājāt, ka ikviena radošuma izpausme rosina enerģiju? Tātad, kad jūs zīmējat, gleznojat, rakstāt, pievēršaties mūzikai savā galvā, vai kam citam, kas jūs uzrunā, jūs atraisāt Dvēseles Radošo Enerģiju. Jūs to atpazīsiet kā radošu pacēlumu.


Būt radošam ir veids, kā izpaust savu Prieku; Prieks nāk no savas Dievišķības apzināšanās. Atceros, ka reiz, studējot humāno psiholoģiju, nodarbībā es profesoram teicu, ka neesmu radoša, kad viņš bija devis mums uzdevumu paveikt kaut ko radošu. Viņš man apgalvoja toreiz, ka esmu tikpat radoša kā visi pārējie, un ieteica darīt man to, kas sagādā man prieku. Tas bija tik pārsteidzoši, kad atklājās, cik radoša es patiesībā esmu. Viss beidzās ar to, ka uzrakstīju poēmu, pēc Hermaņa Heses noveles Sidharta motīviem, un profesors lūdza man atļauju izmantot šo manu radošo darbu savās nākamajās studiju klasēs.


Reizē ar pārbīdēm Pilnmēness laikā izgaismojas daudz vairāk Patiesības par sevi un citiem. Pat lietas, kas jums bija šķitušas pozitīvas, acīmredzami pārvēršas. Tas ir tikai tādēļ, lai parādītu jums, kur ilūzijas slēpušās. Atcerieties, ka viss kalpo jūsu Augstākajam Labumam un pilnīgākajai evolūcijai. Esiet pateicīgi par VISU jūsu dzīvē! Pateicība ir varens transformētājs.


Kad mēs integrējam savus Gaismas Ķermeņus, mūsu fiziskie ķermeņi arī transformējas līdz ar to. Tas norit dažkārt viegli, dažkārt sarežģīti. Kad jūs pievērsīsiet uzmanību savam nesējķermenim, ievērosiet pārmaiņas. Jūs pamanīsiet, ka izmaiņas nāk līdz ar visām tām atlaišanām, ko esat veikuši un ar Gaismas integrāciju sevī. Mēs veco atlaidām no katras mūsu šūniņas, tātad saprotams, tas skar visu mūsu ķermeni. Lai palīdzētu sev šinī procesā, vēlams būtu neiesaistīties drāmā, destruktīvās attiecībās, un visā citā, kas ož pēc 3D lietu kārtošanas un uztveres. Rūpējieties par savu čakru tīrību. To var darīt meditācijās, jogas nodarbībās, vai pie dziedniekiem. Jūs varat gluži vienkārši lūgt, lai jūsu čakras ir tīras: tas ir vieglāk par vieglu. Ieelpojiet caur katru čakru, ievērojiet spožumu un mirdzumu tajās, skatiet tās kā Gaismas spirāles, kas lēni griežas pulksteņa rādītāja virzienā ap savu asi. Kad jūs pamanat tumšumus vai piesaistes, jūs varat atlaist tos ar Gaismā. Jūs varat lūgt arī Erceņģeli Mihaēlu palīdzēt jums, vai piesaukt Sen-Žermēnu, lai viņš ar savu Violeto Liesmu caurstrāvo un transformē Gaismā jūsu ķermeni un čakras.


Mēs tāpat atlaižam pagātni. Ja uzpeld kādi atmiņu fragmenti, ziniet, ka tie nāk, lai palīdzētu jums atlaist veco. Daudzi aiziet no mums (mans tēvs pārcēlās uz Debesu Mājām savā 97-tītajā dzimšanas dienā, 23. augustā); tas daudz ko var uzjundīt, dodot mums iespēju fokusēties uz pozitīvajām atmiņām, un atlaižot negatīvās. Fokusēšanās uz pozitīvo palīdzēs mums izšķīdināt ilūzijas arī par tā sauktajiem pozitīvajiem notikumiem. Pat tā sauktās pozitīvās atmiņas tur mūs cieši pie vecā un tādejādi var kļūt par lamatām, lai atgrieztu mūs atpakaļ pie vecā. Visām atmiņām ir jāļauj aiziet, lai pagātnes enerģijas varētu transformēties un gūt pielietojumu Tagad Momentā. Kad mēs atlaižam pagātni, mēs vairāk atrodamies Tagad Momentā, lai Radītu ar jaunu enerģiju.


Kad jūs lūkojaties uz apkārtējo pasauli, jūs varat pamanīt gan lielu līdzcietību, gan lielu egoismu. Tā vietā, lai žēlotos par tiem, kas egoistiski izturas pret citiem, fokusējieties tikai uz to, lai pats jūs būtu līdzcietīgs itin visā, ko darāt, domājat un jūtat. Esiet rūpīgi visās savās izvēlēs; lai tā būtu atkritumu šķirošana, plastmasas iepakojumu ne-lietošana, rūpējoties par apkārtējo vidi, par visu dzīvo, par citiem un sevi pašu, esot tā Mīlošā Būtne, kas jūs patiešām ESAT. Tas ir daudz spēcīgāk par žēlošanos. Žēlošanās īstenībā uztur vecās enerģijas pie dzīvības. Jūsu Patiesā Līdzcietība transformē bailes, bezspēcību, dusmas, un citas atšķirtības enerģijas Mīlestībā. Mēs Jauno radām, kad esam patiesi pret sevi, kad esam īsti Mīlestības Meistari.